در نینجا گایدن 3 خشونت به حد اعلا خواهد رسید

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در مصاحبه ای که آخرین آقای Yosuke Hayashi با یکی از سایت ها داشته اینگونه گفته اند که خشونت نسخه ی جدید بازی Ninga Gaiden 3 بسیار زیاد خواهد بود و رده ی سنی آن همچنان برای افراد بالغ در نظر گرفته خواهد شد.

Hayashi در مورد شخصیت Ryu در این نسخه اینگونه گفته است که:"قهرمان ما می خواهد کار درست را انجام دهد ولی بعضی موقع ها او باید درست به اعمال منفی بزند تا مشکلات را به شکل درست حل کند.ما میخواهیم با این کار حس همزاد پنداری بین بازیکن و شخصیت Ryu را به وجود بیاوریم.برای این کار هم باید بازیکن مانند Ryu عمل کند و دستانش رو به خون دیگران آلوده کنند."

وی در ادامه گفت:"اگر بازیکن دشمنان را نابود نکند ، انها نیز عقب نخواهند نشست با قدرت زیادی به Ryu حمله خواهند کرد.اینگونه به نظر می رسد که بازیکن ها به دنبال راهی هستند تا قهرمان تاریکی نباشند.اونها به دنبال راه خوبی هستند که کارها را انجام دهند ولی با Ryu نمی توان چنین کاری را انجام داد."

این بازی در اوایل سال 2012 برای Ps3 , X360 و در ادامه برای Wii U منتشر خواهد شد.

20111124ninjagaiden3.jpg

• Like
Reactions: Mr.Death
حالا حذف این قضیه مساویه با یه پسرفت عظیم تو سری.
بابا مازیار می گم مازیار خیلی ازبازی امیدی ها !!:d
به نظر م یکی از بهترین ها میشه ببین کی بهت گفتم
کلا بازی اینقدر جذاب هست که اگه قطع عضو توش نباشه باز چیز زیادی ازش کم نمیشه !

اول اینکه یه سری ضربات بودن که به راحتی میشد با همون ضربه اول اعضای بدن رو قطع کرد. دوم هم اینکه تو چه انتظاری داشتی ؟ که به هر دشمنی که رسیدی تو همون ضربه اول ناکارش کنی ؟! مگه شبیه ساز جنگی بازی میکنی ؟قراره که دشمن برات یه چالشی ایجاد بکنه یا نه ؟! زیبایی ng2 به همون قطع عضوش بود که اتفاقا جدای از اینکه مبارزات رو به شدت خشن تر و زیبا تر میکرد بلکه علاوه بر اون رو مبارزات دشمنا هم تاثیر میذاشت.
تو این یکی که اولا طرف وای میسته که مثل یه مجرم نادم و پشیمون از جنگ(!) بری سراغ execute کردنش بعد که شمشیر رو از شونصد طرفش رد میکنه و در میاره تازه فقط یه گالن خون ازش میریزه ! باز صد رحمت به شماره دوم که حداقل بعد دو سه ضرب دست و پاش قطع میشد...
ببین چه اسکریپت شده یا هر چیز دیگه ، قطع عضو یکی از بهترین و خشن ترین مشخصه هایی بود که به ng2 اضافه شد و اکثرا هم(منهای تو:d) از این قضیه استقبال کردن . حالا حذف این قضیه مساویه با یه پسرفت عظیم تو سری.
ای بابا این قضیه شده یه نوار تکراری ! تا یه خبر میاد مثلاً من و امثال من استقبال میکنیم و شما و امثال شما میان میریزن سرمون که قطع عضو نباشه بازی آشغاله و دوباره این نوار تکرار میشه ! :دی
ببین می دونم تحت چه شرایطی و با چه ضرباتی چه اتفاقی می افتاده :دی می دونم با جلو مثلث (y) یا پرش مثلث (y) میشد یه ضرب یه عضو یا کله ی طرف مقابل رو پروند ! قبول هم دارم قطع عضو خیلی عالی بوده و ازش استقبال شده ! قبول هم دارم خشونت رو میترکونده ! به خصوص وقتی که بالا مثلث مربع مثلث مثلث (شما تبدیلش کن به دکمه های 360 :دی) میزدی و طرف رو میبرد بالا برمیگردوند با مخ می کوبید توی زمین و مغزش تیکه تیکه میشد می پاچید کف زمین ! الان راضی شدی ؟! :دی بابا ما ها هم نینجا گایدن زدیم به خدا ! روی 360 هم زدیم ! ولی تمام حرفمون اینه اگه قطع عضو توی بازی نباشه همچین فاجعه ی تاریخی ـی توی بازی رخ نمیده ! جز یه مقدار کم شدن اون هیجان و جو تیکه پاره کردن طرف !
حالا شما ها برید پست ها تون رو بخونید :دی فقط واسه یه قطع عضو که نهایتاً از لذت کشتن کم میکنه دارین بازی رو با انواع القاب آشغال و ... خطاب میکنید ! در حالی که چپتر اول بازی رو هم نصفه نیمه نشون دادن ! به جان خودم هستن بازیهایی که نه قطع عضو دارن نه حتی خون ولی با سایر عناصر بازی رو سر پا تر از یه سری بازی های به اصطلاح mature با یه سری حرکات جلف و خشن مسخره نگه داشتن !
راستی این نکته رو هم بگم که کی میگه من از قطع عضو استقبال نکردم :دی منم قطع عضو رو دوست دارم ولی نه در این حد که به خاطر نبودش فک کنم همه چیز تمومه ! :دی او نفقط یک عضو هم که گفتم واسه این بود که بهنام گفت اینجا 50-60 تا ضربه میزنه طرف هیچیش نمیشه منم منظورم این بود که توی قبلی هم تعداد ضربه زیاد بود حالا تهش یه عضو هم قطع میشد حالا اینجا با 7-8 تا ضربه شما فرض بگیر یه عضو قطع بشه یا نشه :دی اگر چه اگه همین الان بیان قطع عضو رو تایید کنن بازم هستن یه سری عزیزان در صحنه که بامبول جدید علم میکنن :دی کلاً مسئله ی نینجا گایدن 3 مسئله ی خشونت و قطع عضو نیست ! چیز دیگه ایه ! :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or