در نسل بعد ps4 وx720 کدام را خریداری میکنید

کدام ps4 یا x720

• مجموع رای دهنده‌ها
    115
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوست عزیز چه سوالایی می پرسیا!!!
تا اون موقع کی مرده کی زنده بعد معلومه دیگه کسایی که عشق سونی هستن میرن رو ps کسایی هم که مایکرو میرن xbox

• Like
Reactions: Mojtabadj88
کی گفته xbox 3d نداره ؟؟؟؟ قابل توجه شما که خیلی وقته 3d روی xbox هم اومده ( Crysis 2 + Gears Of war 3 + Batman arkham city ) اینارو که من میدونم 3d ساپورت میکنن !

لطفا دوستان اشتباه سخن نگوین و از صحت حرف خود باخبر شوند و سخن بگویند در حال حاضر بهترین بازی سال 2011 که u3 و چند بازی دیگر ps3 دارای 3d هستند و از این به بعد فقط سونی 3d میزند نه 360.

دوست عزیز چه سوالایی می پرسیا!!!
تا اون موقع کی مرده کی زنده بعد معلومه دیگه کسایی که عشق سونی هستن میرن رو ps کسایی هم که مایکرو میرن xbox

یک مورد جالب دیگه اینه که چجوری راجب چیزی که ندیدم نمیدونیم چی هستش نظر بدیم .

لطفا دوستان اشتباه سخن نگوین و از صحت حرف خود باخبر شوند و سخن بگویند در حال حاضر بهترین بازی سال 2011 که u3 و چند بازی دیگر ps3 دارای 3d هستند و از این به بعد فقط سونی 3d میزند نه 360.
دوست عزیز من از صحت حرف خودم با خبرم . من بحث TV نکردم که میگی سونی فقط 3d میزنه . من بحثم استفاده از فناوری 3d بود که گفتم اون 3تا بازی از این فناوری پشتیبانی میکنن .
انگار شما از صحت حرف خودت با خبر نیستی و بهت پیشنهاد میکنم یکم اطلاعات عمومی خودت رو تقویت کنی .
اگرم با خبری از صحت حرفات که LooooooooL !!!

قطعا PS4 . به شخصه ترجیح میدم جدای LineUp نرم افزاری که هنوز مشخص نیست ،کنسولی بگیرم که حداقل سالم بمونه بعد 2 ماه و بشه باهاش بازی کرد ! تو این نسل کیفیت ساخت بسیار مزخرف x360 مشخص شد برام.

• Like
Reactions: Scαrface
من PS1 و PS2 رو تجربه کردم و بعدش رفتم سراغ 360 و به نظرم از Ps3 بهتره و احتمالا نسل بعد هم با توجه به اینکه 360 موفق بوده برم سراغ Xbox 720...

عزیز دل برادر ، هیچ کدوم از گزینه ها هنوز تایید رسمی نشدن !

حالا شما اومدی واسشون نظر سنجی گذاشتی ؟؟؟ :دی

هر کدوم که هک نشه........... مسلما کنسول سونی دیر تر از رقیبش هک می شه....

آخه هنوز هیچ اطلاعی نداریم. چطوری بگیم چی می خریم؟ زوده یه کم این نظرسنجی واقعا. اگه چیزی هم بگیم، با توجه به همینی که الان دستمونه گفتیم.

قطعا هر جفتشون ... البته اگه عمر و پولی در بساط باشه! به امید هک شدن هر چه سریع تر اون ها!

خدایی یعنی چی این سوال؟
سوالت مثل این میمونه که من از تو بپرسم کدوم یکی از بچه هاتو بیشتر دوس داری در حالی که تو هنوز حتی زن هم نگرفتی!
ولی به هر حال 720!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or