در مورد بازیه در حال ساختمون نظر بدید همش اعمال می شه!!

دوستان یه سوال مهم دارم. دوست دارید گرافیک بازی خیلی بالا باشه و به سیستم قوی نیاز داشته باشه یا متوسط باشه و رو هر سیستمی اجرا بشه؟ دوست دارید سیستم مورد نیاز بازی چی باشه تقریبا؟

خواهشا گرافيک بازی رو اونقدر بالا نزنيد که فروشتون از بين بره
از نظر بنده چون بازی اولتون هست بهتره که سيستم پايينی بخواد که همه بتونن بازی رو تهيه کنن و يجورايی بازی پر طرف دار بشه

گرافیکش بالا و در حدی باشه که گیمرها مسخرش نکنن . سیستمش مهم نیست الان دیگه تقریبا همه یه سیستم نسبتا بالا دارند .

جواب ندادی ... !
اول انجین مینویسید بعد بازی میسازید یا با انجین آماده می سازید ( لطفا اسمش رو بگید ) ؟
چند نفر دارن کار میکنند ؟
3d max کار یا همون مدل ساز تو گروهتون هست ؟

1-من تاحالا بازی رو ندیدم بدون مدل ساز و Animator ساخته بشه حتی بازی های 2D ایرانی هم مدل هاشون رو سازنده هاش می سازند
یعنی شما فکر میکنی میتونی بگیری کارکتر های مثلا cod 4 رو کپی کنی و بدون تغییر
انیمشن هاشون و هیچ چیز دیگه تو بازی استفاده کنی؟
2-شما چه انجینی استفاده میکنی که اینقدر انعطاف پذیره؟
اول سلام.
هم مدلساز داریم م انیماتور و هم کدنویس حرفه ای هم هم دیرکتور و هم گیمر و هم چند تای دیگه برای نظر دادن و کار های دیگه. فعلا 6 ماه فرصت دادن یه مرحله از بازی رو تحویل بده شرکت بهشون و اگه تایید شد حمایت مالی بشه. یعنی چون اولین پروژه ست نمی تونند همینجوری حمایت کنند و باید حداقل یه نمونه کار ببینند.
بازی COD4 کاملا منتفی شد و اصلا رفت کنار. من در مورد اشیاء صحنه ی COD4 حرف می زنم دیگه چه کاری به کارکتر هاش دارم. کاکتر هاش که حتما باید ساخت خودمون باشه. انیمیت کردنش هم با تکنولوژی فیزیک های امروزی بیشتر خودکار انجام می شه!! مثلا فقط نیازه انیمیشن راه رفتن و زشست گرفتن و چند تا حرکت دیگه و به کارکتر بدیم و بقیه رو فیزیک هنگام درگیری انیمیت می کنه. مثل GTA IV که بیشتر حرکات نیکو و بقیه ی شخصیت ها با استفاده از فیزیک اجرا می شه و در حین بازی تولید می شه با توجه به برخورد نیکو ا اشیاء در حال حرکت!! ما هم قصد داریم از فیزیک استفاده کنیم. مثلا وقتی یه نارنجک می ترکه، دشمن ها بر اساس وزنشون اینو رو اونور پرت می شن و دیگه هر حالتی که تو واقعیت به یه آدم پیش میاد به آون هم میاد. مثلا شاید رفت بالای یه دیوار آویزون موند!!
2. موتور بازی آلمانیه و اسمش رو نمی تونم بگم. بعد عرضه شاید با زرنگ بازی بتونید پیدا کنید ولی فعلا هیچ کسی در مورد موتور در حال ساخت بازیش حرف نمی زنه. هیچ شرکتی!!
همین که گفتم موتورش آلمانیه کفایت می کنه برای چیز های دیگه. حالا پلتفرم های Wii و Iphone رو هم پشتیبانی می کنه که اونو باید لیسانسشو از نینتندو بگیری با پول تا بتونی رو Wii اجرا کنی.

اول انجین مینویسید بعد بازی میسازید یا با انجین آماده می سازید ( لطفا اسمش رو بگید ) ؟
چند نفر دارن کار میکنند ؟
3d max کار یا همون مدل ساز تو گروهتون هست ؟
موتور خارجیه و اسم فعلا نمی گیم.
یه 4-5 نفری هستند.
آره هستند.

در مورد گرافیک بازی هم فعلا باید محیط کامل بشه تا ببینیم از چه Post Effect هایی بهتره استفاده شه. در مورد سیستم مورد نیاز هم گفتم موتور بازی طوریه که اگه سیستمت قوی باشه اونم قویه و اگه ضعیف باشه اونم ضعیف. در هر حال بازی رو راحت اجرا می کنه. و سیستم مورد نیاز خاصی نداره.

اون موقع شما ها نمی دونستید XNA چی هست!!
من همون موقع می تونستم یه XNA برا خودم طراحی کنم

XNA مال بچه هاست

اولین کسی که تشویقم می کرد که تورو خدا ادامه بده خیلی داری کمک می کنی تو بودی!!

تا DX Native کار نکردی خودت رو به حساب نیار و به کسی گیر نده!!

دیگه تو این تاپیک پست نمیدم. به کارت برس.

با اجازه دوستمون ...
نمیشه ! ( البته اگه همش کپی باشه میشه ها ولی دوستمون میگن مدل ساز و ... دارند ! )
شما خودت حساب کن ... 2 تا 2000 تومن !
پول لایسنس نرم افزار !
پول تبلیغات !
پول سیدی !
پول رایت !
پول حمل و نقل !
پول فروشنده ! ( برای فروشنده باید 1500 دربیاد که براش سود کنه ! )

فکر کنم تهش یه 400 تومنی بمونه ! فکر کنم این انصاف نیست ... بعد تازه این پول بین بیش از 5 نفر تقسیم میشه !
تیتراژ هم اگه 10000 تا باشه برای تلاش چند ساله نفری تقریبا 800000 تومن میگیرند ... :((

در نتیجه ایران هیچ پیشرفتی نخواهد کرد :smile: ...

همینه دیگه کلا ما چون بازی های کپی می خریم dvd ای 1500 تومن اونم با گرافیک بالا مثل ac , crysis یا ....
چرا بایدیه بازی بخریم 5000 یا شاید هم بیشتر اونم واسه pc با گرافیک پایین و...........
کلا هنوز فرهنگ خرد بازی اورجینال تو ایران نیست هرچند حقم داریم چرا باید 80000 تمن پول بازی بدیم با اینکه ما ماهی هم 80000 تومن پول تو جیبی نمیگیریم

در مورد قیمت بازی با وجود وضعیت بد کپی رایت بازار هیچ بازیسازی خودش نمی تونه گلیمش رو از آب بکشه بیرون و فعلا که بنیاد بازی هزینه ی ساخت بازی های داخل رو می ده. مثل لطفعلی خان زند یا عصر پهلوانان که هزینه اش رو بنیاد داد و من نمی تونم بگم چقدر. چون اگه قرار باشه به 2000 یا 5000 مردم هزینه ی ساخت در بیاد که نمی شد. تازه مثلا یه بازی مثل کرایسی یا GTA با فروش همون 2000 تومن کلی پول در میاره چون همه می خرنش ولی بازی های ایرانی رو تعداد کمی استقبال می کنند با این وضعیت نقد شکننده ی مجلات بازی. البته نقد خوبه ولی به فروش بازی لطمه می زنه.

بازی سازی به سبک ایرانی

با سلام و احترام ...
می خواستم بگم اصلا ریشه فکری که باهاش این گفتگو شروع شده نشون میده که چه تفکر های نا هنجاری پشتشه حرف من را به عنوان انتقاد در نظر بگیرید اولا تو داستان بازی که مینویسید حمله به این آشغالا.. که از موتور گرافیکی همین آشغالا میخواید استفاده کنید و از بازی های همین آشغال ها میخوایید تقلید کنید و... هزار مورد دیگه و چرا به جای اینکه به فکر ستیز باشید به صورت بی طرفانه ذهن خلاق خودتون را راه نمیندازی تا بازی با خلاقیت بسازید من اصلا به این فروم ها سر نمیزنم چون سطح کاریشون واقعا پایین همینطور که الان میبینیم هرجا که پا میزاریم یک ایدیولوژی ستیز و اینطور چیزا پشتش خوابیده و من تا حالا بازی موفق ایرانی ندیدم و مطمینا هم نخواهم دید اصلا به مسایل فنی نمیخوام اشاره کنم که در سطح صفر است مخصوصا اینجا... DX native کار کردن واقعا اصلا افتخار نیست هر بچه دبیرستانی ممکنه باهاش کار کنه و اصلا تخصص حساب نمیشه که سرش دعوا میکنن اینجا انتقاد خیلی هست ولی گفتنشون هم مهم نیست
یه مطلب دیگه هم که هست اسم راهیان اسلام یا یه همچین چیزی بیشتر اسلامیه تا ایرانی
با تشکر.

با سلام و احترام ...
می خواستم بگم اصلا ریشه فکری که باهاش این گفتگو شروع شده نشون میده که چه تفکر های نا هنجاری پشتشه حرف من را به عنوان انتقاد در نظر بگیرید اولا تو داستان بازی که مینویسید حمله به این آشغالا.. که از موتور گرافیکی همین آشغالا میخواید استفاده کنید و از بازی های همین آشغال ها میخوایید تقلید کنید و... هزار مورد دیگه و چرا به جای اینکه به فکر ستیز باشید به صورت بی طرفانه ذهن خلاق خودتون را راه نمیندازی تا بازی با خلاقیت بسازید من اصلا به این فروم ها سر نمیزنم چون سطح کاریشون واقعا پایین همینطور که الان میبینیم هرجا که پا میزاریم یک ایدیولوژی ستیز و اینطور چیزا پشتش خوابیده و من تا حالا بازی موفق ایرانی ندیدم و مطمینا هم نخواهم دید اصلا به مسایل فنی نمیخوام اشاره کنم که در سطح صفر است مخصوصا اینجا... DX native کار کردن واقعا اصلا افتخار نیست هر بچه دبیرستانی ممکنه باهاش کار کنه و اصلا تخصص حساب نمیشه که سرش دعوا میکنن اینجا انتقاد خیلی هست ولی گفتنشون هم مهم نیست
یه مطلب دیگه هم که هست اسم راهیان اسلام یا یه همچین چیزی بیشتر اسلامیه تا ایرانی
با تشکر.
اولا موتور آلمانیه نه امریکایی!! دوما مردم امریکا از ارتششون جداست. ارتش دست چند تا دنیا طلبه و هیچ کدوم از مردم امریکا دوست ندارند جنگ باشه. در ضمن فکر کردی امریکایی ها به ما می گن دسته ی گل؟ خدا می دونه وقتی COD4 رو بازی می کنند چقدر حین بازی به این عراقیا می گن فاک یو!! جرات داری برو تو چت امریکا، ناموستو میارن جلو چشات!!
خب این جواب جمله ی اول!!
در مورد DX Native هم اگه اینطوره بسم الله پنج تا دبستانی مثل خودت پیدا کن و کارو شروع کن.
اینم بگم من از آدم هایی که مخالف تفکر عمو می اند حالم بهم می خوره و اصطلاحا به اینجور آدم ها یه چیزی می گن که اینجا نمی شه گفت.:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or