در ماه چقدر هزینه ی خرید بازی می کنید؟

• Thread starter Thread starter x360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون اول که psp گرفتم 100 هزار پول بازی دادم 2 تا umdگرفتم ارجینال
هر 2 یا 3 ماه 50 یا 60 پول بازی ارجینال میدادم
تا گذشت که 360 گرفتم الان ماهی 30 پول بازی 360 میدم
داداشم میگه اگه اینقدری که تو پول بازی دادی اگه جمع میکردی بیلگیتس میشدی
تو زندگی مهم عشق و حال کردن هست روزیه آدم هارو خدا میده به اندازه مصرف اونا اگه کم بخوای کم میده اگه زیاد بخوای زیاد میده تا میتونید تو زندگی عشق کنید
در کل من سالیانه 1.5 تا 2 میلیاون پول کنسول و سخت افزار و گیم میدم

بابا خوش بحالتون شما که هیچی پول نمیدین برا بازی من ماهی ۸۰ تومن مستقیم میدم برا بازی
(بازی ps3 گیفت کارت آیتیونز)
غیر مستقیم هم ماهی ۱۷ تومن برا اینترنت

من که هیچی پول نمیدم ! همیشه دانلود می کنم , قبلا الکی الکی کلی پول می دادیم اما الان دیگه یه مدت مدیدی هست خودمون دانلود می کنیم :d

بستگی بهش داره واسه چه کنسولی باشه اما چون PS3 اوریج میزنم معلوم نیست اما همین ماه حدود 130 تومن خرج کردم واسه KZ3 و GT5 , گاهی هم جز خرید 2 , 3 تا بازی واسه psp خرج دیگه ای نداره که اونم میشه 1 تا 2 هزار تومن . 360 هم که بازی میکردم متوسط ماهی 15 تومن یعنی اگر اوضاع به وفق مراد بود ماهی 4 , 5 بازی میشد .

بستگی به اون ماه داره اگه بازی های خوبی وارد بازار بشن شاید تا 30 هزار تومن هم خرج بازی تو اون ماه کنم ( البته فقط برای pc )

بعضی از ماه ها هم هست که من حتی یدونه بازی هم نخریدم

من قبلنا شاید ماهی 10 تومن اینطورا می دادم. ولی الان یه سالی هست که هرچی می خوام رو فقط دانلود می کنم. مگه بازی اصل PS3 لازم باشه که اون رو باید براش هزینه کرد دیگه.

یه زمانی پول زیاد میدادم اما وفتی دیدم چیزی جز انلاین battlefield و call of duty و یک سری بازی ریسینگ مثل gt و fm حال نمیده بهم بسنده کردم به همینا :d

wii دو هزار تومان
xbox360 پنج هزار تومان
pc پول خاصی نمیدم نهایت از رفیق میگیریم
ds هم دانلود میکنم
ps3 ندارم ولی خیلی دوست دارم داشته باشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or