ASYLUM MANAGER
کاربر سایت
سعی کن این دفعه بخریش:dاین بازی حرف نداره من 1دقیقه هم وقت خالی گیر بیارم میرم سراغ GT5 (البته سلیغه ای هستا،خیلیا رو دیدم با ذوق و شوق خریدن و وسطش بی خیال بازی شدن)
من هم فعلا بازی خاصی نمی خوام،شاید LBP2 رو بگیرم،هوس GTA Gaytony هم کردم شاید اونم بگیرم:d یه سری بازی قدیمی هست گذاشتم تو لیست خرید اما فعلا نه
اگه اشتباه نکنم تو مهر یا اولای ابان میاددوستان U3 دقیقا کی ریلیز میشه ؟
انچارتد1 زیاد حال نمیده مخصوصا اگه بخوای بعد از شماره 2 ش بازی کنی ولی شمشیر اسمانی یه جورایی گیم پلی خاصی داره و همراه با جو و داستان عالیش یه جورایی جز بهترین بازی های پلی استیشن 3 هست .سلام
SPORT CHAMPION
و
MOTOR STROM APOCALYPS
كه ديروز تونستم بخرم
فكر كنم فردا برسه دستم
2 تا بازي هم هست كه دنبالشون ميگردم
آنچارتد 1 و هونلي اسوردHEVENLY SWORD
به نظر دوستان اين 2 تا بازي ارزش دنبالشونو گشتن دارند؟؟
ممنون از شما دوست عزیز بایت جواب دادن به پست بندهانچارتد1 زیاد حال نمیده مخصوصا اگه بخوای بعد از شماره 2 ش بازی کنی ولی شمشیر اسمانی یه جورایی گیم پلی خاصی داره و همراه با جو و داستان عالیش یه جورایی جز بهترین بازی های پلی استیشن 3 هست .
خودمم دنبال بازی کاترینم فعلا .
بازی خوبی هستشمن می خوام MIRRORS EDGE بخرم >به نظر شما بازی خوبیه؟
نه راست نمیگه شاید دیسک بازیش مشکل داره ولی خود بازی نهمن رفتم مغازه split secent بخرم طرف میگه کل split secent مشکل داره راست میگه؟؟؟؟؟
من برای ps3 گفتم نه برای xboxنه راست نمیگه شاید دیسک بازیش مشکل داره ولی خود بازی نه
من چند مدته تو فکر خرید گیرز آف وار3 و مدرن وارفیر3 نسخه اورجینالشون هستم .آخه اینا را بیشتر برا مولتی می خوام و چون می دونم مایکروسافت تو لایو سر اینا حساسه نمی خوام که مثل بلک اوپس بشه که هر روز پچ جدید کنم . نظرتون چیه بچه ها یا نسخه امنشون را بگیرم ؟