ASYLUM MANAGER
کاربر سایت
سعی کن این دفعه بخریش:dاین بازی حرف ندارهمن 1دقیقه هم وقت خالی گیر بیارم میرم سراغ GT5 (البته سلیغه ای هستا،خیلیا رو دیدم با ذوق و شوق خریدن و وسطش بی خیال بازی شدن)
من هم فعلا بازی خاصی نمی خوام،شاید LBP2 رو بگیرم،هوس GTA Gaytony هم کردم شاید اونم بگیرم:d یه سری بازی قدیمی هست گذاشتم تو لیست خرید اما فعلا نه
اگه اشتباه نکنم تو مهر یا اولای ابان میاددوستان U3 دقیقا کی ریلیز میشه ؟
انچارتد1 زیاد حال نمیده مخصوصا اگه بخوای بعد از شماره 2 ش بازی کنی ولی شمشیر اسمانی یه جورایی گیم پلی خاصی داره و همراه با جو و داستان عالیش یه جورایی جز بهترین بازی های پلی استیشن 3 هست .سلام
SPORT CHAMPION
و
MOTOR STROM APOCALYPS
كه ديروز تونستم بخرم
فكر كنم فردا برسه دستم
2 تا بازي هم هست كه دنبالشون ميگردم
آنچارتد 1 و هونلي اسوردHEVENLY SWORD
به نظر دوستان اين 2 تا بازي ارزش دنبالشونو گشتن دارند؟؟
ممنون از شما دوست عزیز بایت جواب دادن به پست بندهانچارتد1 زیاد حال نمیده مخصوصا اگه بخوای بعد از شماره 2 ش بازی کنی ولی شمشیر اسمانی یه جورایی گیم پلی خاصی داره و همراه با جو و داستان عالیش یه جورایی جز بهترین بازی های پلی استیشن 3 هست .
خودمم دنبال بازی کاترینم فعلا .
بازی خوبی هستشمن می خوام MIRRORS EDGE بخرم >به نظر شما بازی خوبیه؟
نه راست نمیگه شاید دیسک بازیش مشکل داره ولی خود بازی نهمن رفتم مغازه split secent بخرم طرف میگه کل split secent مشکل داره راست میگه؟؟؟؟؟
![]()
من برای ps3 گفتم نه برای xboxنه راست نمیگه شاید دیسک بازیش مشکل داره ولی خود بازی نه
من چند مدته تو فکر خرید گیرز آف وار3 و مدرن وارفیر3 نسخه اورجینالشون هستم .آخه اینا را بیشتر برا مولتی می خوام و چون می دونم مایکروسافت تو لایو سر اینا حساسه نمی خوام که مثل بلک اوپس بشه که هر روز پچ جدید کنم . نظرتون چیه بچه ها یا نسخه امنشون را بگیرم ؟