ДядsЙ کاربر سایت Mar 30, 2009 #16 دوستان عزیز از شرکت شما کمال تشکر رو دارم.اگه بعضی بازیا نیست دیگه ببخشید.
P Prince of game کاربر سایت Mar 31, 2009 #17 منم بیشتر از همه منتظر Gow 3 هستم. بعد از God منتظر Heavy rain , Modern warfare 2, FFXIII هستم.
koorosh sh کاربر سایت Mar 31, 2009 #18 اقا شماره ي جديد ريديك برا پي سي هم اگر مياد كه من بيشتر از كال آو ديوتي منتظر اونم
ДядsЙ کاربر سایت Mar 31, 2009 #19 نوشته شده توسط lord_metaler: اقا شماره ي جديد ريديك برا پي سي هم اگر مياد كه من بيشتر از كال آو ديوتي منتظر اونم بیشتر... بله این شماره در تاریخ 7 آوریل برای هر سه پلتفرم عرضه میشود.
نوشته شده توسط lord_metaler: اقا شماره ي جديد ريديك برا پي سي هم اگر مياد كه من بيشتر از كال آو ديوتي منتظر اونم بیشتر... بله این شماره در تاریخ 7 آوریل برای هر سه پلتفرم عرضه میشود.
O Only PS3 کاربر سایت Mar 31, 2009 #20 جالب بود Tnx 1.GOW3 و2.Uncharted2:Among Thieves و3.Heavy Rain و4.GT5 COD:MW2 و Mafia2 و آخر اگه SC:Conviction براي PS3 بياد اونم آره! آخرین ویرایش: Mar 31, 2009
جالب بود Tnx 1.GOW3 و2.Uncharted2:Among Thieves و3.Heavy Rain و4.GT5 COD:MW2 و Mafia2 و آخر اگه SC:Conviction براي PS3 بياد اونم آره!
koorosh sh کاربر سایت Mar 31, 2009 #21 نوشته شده توسط xArash-360: بله این شماره در تاریخ 7 آوریل برای هر سه پلتفرم عرضه میشود. بیشتر... تاريخ عرضه ي پلتفورم ها هم همزمانه ؟ اگر اينطوري باشه كه هفته ي ديگه مياد
نوشته شده توسط xArash-360: بله این شماره در تاریخ 7 آوریل برای هر سه پلتفرم عرضه میشود. بیشتر... تاريخ عرضه ي پلتفورم ها هم همزمانه ؟ اگر اينطوري باشه كه هفته ي ديگه مياد
ДядsЙ کاربر سایت Apr 2, 2009 #23 نوشته شده توسط lord_metaler: تاريخ عرضه ي پلتفورم ها هم همزمانه ؟ اگر اينطوري باشه كه هفته ي ديگه مياد بیشتر... بله همزمانه.دوست من شما میتونید با مراجعه به سایت هایی مثل Gamespot از تاریخ انتشار ها آگاه شید.
نوشته شده توسط lord_metaler: تاريخ عرضه ي پلتفورم ها هم همزمانه ؟ اگر اينطوري باشه كه هفته ي ديگه مياد بیشتر... بله همزمانه.دوست من شما میتونید با مراجعه به سایت هایی مثل Gamespot از تاریخ انتشار ها آگاه شید.
Modern Samurai کاربر سایت Apr 3, 2009 #25 چرا مکس پین فقط 7 تا رای آورده! عجیبه! نوشته شده توسط vahid_ba: مافیا2.... چه روزایی که با این بازی شب زنده داری نکردیم... بیشتر... این جمله منو کشته :biggrin1:
چرا مکس پین فقط 7 تا رای آورده! عجیبه! نوشته شده توسط vahid_ba: مافیا2.... چه روزایی که با این بازی شب زنده داری نکردیم... بیشتر... این جمله منو کشته :biggrin1:
ДядsЙ کاربر سایت Apr 6, 2009 #27 نوشته شده توسط Captain Mitchell: Ninja Gaiden Sigma 2 بهتر بود تاريخ رو ميلادی ميزدی... مهربورزيد تو درست کردن نظر سنجی دقت کنيد.... بیشتر... خواهشا ایراد های الکی نگیرید.دیگه گیر دیگه ای نداشتید که بدید؟! نوشته شده توسط Cloud Strife: چرا خبری از FFXIII و FFVsXIII نیست؟:confused: اصل کاری ها رو یادتون رفت!! بیشتر... چرا نقدو ول کنیم نسیه رو بگیریم؟!یعنی شما به هیچ وجه منتظر یکی از این 9 بازی نیستید؟؟!!!
نوشته شده توسط Captain Mitchell: Ninja Gaiden Sigma 2 بهتر بود تاريخ رو ميلادی ميزدی... مهربورزيد تو درست کردن نظر سنجی دقت کنيد.... بیشتر... خواهشا ایراد های الکی نگیرید.دیگه گیر دیگه ای نداشتید که بدید؟! نوشته شده توسط Cloud Strife: چرا خبری از FFXIII و FFVsXIII نیست؟:confused: اصل کاری ها رو یادتون رفت!! بیشتر... چرا نقدو ول کنیم نسیه رو بگیریم؟!یعنی شما به هیچ وجه منتظر یکی از این 9 بازی نیستید؟؟!!!
ДядsЙ کاربر سایت Apr 30, 2009 #28 بله.چشمام 4 تا شد.Bioshock 2 که شماره اولش از دید بسیاری بهترین 2007 شد فقط 1 رای آورده!!!!!! که اونم من بش دادم!مگه نه الان 0 بود!!!!!!
بله.چشمام 4 تا شد.Bioshock 2 که شماره اولش از دید بسیاری بهترین 2007 شد فقط 1 رای آورده!!!!!! که اونم من بش دادم!مگه نه الان 0 بود!!!!!!
Lions Gate プレイステーション کاربر سایت Apr 30, 2009 #29 نميدونم چه هدفي براي زدن اين تاپيك هاي بيخودي هست :confused:؟ Silent hills Shattered Memories -Saw-Splintercell-
نميدونم چه هدفي براي زدن اين تاپيك هاي بيخودي هست :confused:؟ Silent hills Shattered Memories -Saw-Splintercell-
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Apr 30, 2009 #30 نوشته شده توسط Lions Gate: نميدونم چه هدفي براي زدن اين تاپيك هاي بيخودي هست :confused:؟ Silent hills Shattered Memories -Saw-Splintercell- بیشتر... کجای این تاپیک بیخوده ؟ البته نظر شخصیتونه ولی ایراد الکی نگیرید.
نوشته شده توسط Lions Gate: نميدونم چه هدفي براي زدن اين تاپيك هاي بيخودي هست :confused:؟ Silent hills Shattered Memories -Saw-Splintercell- بیشتر... کجای این تاپیک بیخوده ؟ البته نظر شخصیتونه ولی ایراد الکی نگیرید.