Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Jun 5, 2009 #91 تو سال 88 اینقدر بازی های خدا زیاد میخواد بیاد که دیگه اگر بخوایم بگیم منتظر کدومیم یک ده خطی میشه ولی همونطور که گفته بودم : Alan Wake
تو سال 88 اینقدر بازی های خدا زیاد میخواد بیاد که دیگه اگر بخوایم بگیم منتظر کدومیم یک ده خطی میشه ولی همونطور که گفته بودم : Alan Wake
Morteza Temptation Resisted گرافیست سایت Jun 15, 2009 #94 تو نظرسنجی هم که معلومه! Only GOW 3 اصلا یک پدیده تو قرن بحساب میاد!به گفته خود گیم اسپات از بازیهای برتر قرن در کنار WOW و CS میباشد.لازمه یاد آوری بکنم که حدود 70 درصد بچه های سایت منتظر شاهکار بعدی Team Ico یعنی Project Trico هستند.
تو نظرسنجی هم که معلومه! Only GOW 3 اصلا یک پدیده تو قرن بحساب میاد!به گفته خود گیم اسپات از بازیهای برتر قرن در کنار WOW و CS میباشد.لازمه یاد آوری بکنم که حدود 70 درصد بچه های سایت منتظر شاهکار بعدی Team Ico یعنی Project Trico هستند.
ps3 lover کاربر سایت Jun 15, 2009 #95 نوشته شده توسط devil girl: راستی امسال RE5 کی میاد؟:confused: بیشتر... خواهرم خيلي وقته كه اومده. منم الان دارم بازي Re5 بازي ميكنم
نوشته شده توسط devil girl: راستی امسال RE5 کی میاد؟:confused: بیشتر... خواهرم خيلي وقته كه اومده. منم الان دارم بازي Re5 بازي ميكنم
S L R کاربر سایت Jun 16, 2009 #96 خواهرم خيلي وقته كه اومده. منم الان دارم بازي Re5 بازي ميكنم بیشتر... فکر میکنم نسخه PC رو منظورشون هست،نه نسخه کنسولی
خواهرم خيلي وقته كه اومده. منم الان دارم بازي Re5 بازي ميكنم بیشتر... فکر میکنم نسخه PC رو منظورشون هست،نه نسخه کنسولی
ДядsЙ کاربر سایت Jun 16, 2009 #97 نوشته شده توسط devil girl: ONLY MAX PAYNE 3 راستی امسال RE5 کی میاد؟:confused: بیشتر... دوست عزیز نسخه کنسولی این بازی در 13 مارس 09 عرضه شده و فعلا زمانی برای نسخه PC معلوم نشده... البته من خودم بیشتر از همه منتظر Modern Warfare 2 و دو DLC GTA IV هستم...
نوشته شده توسط devil girl: ONLY MAX PAYNE 3 راستی امسال RE5 کی میاد؟:confused: بیشتر... دوست عزیز نسخه کنسولی این بازی در 13 مارس 09 عرضه شده و فعلا زمانی برای نسخه PC معلوم نشده... البته من خودم بیشتر از همه منتظر Modern Warfare 2 و دو DLC GTA IV هستم...