در دسترس بودن تا 5.5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

• Thread starter Thread starter Evil007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ps4
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Evil007

کاربر سایت
در دسترس بودن تا 5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

[h=1]PlayStation 4 gives up to 5GB of RAM to game developers[/h]​

طبق خبر جدیدی که در سایت یوروگیمر قرار گرفته سازندگان بازی به 4.5 گیگ از 8 گیگ رم قرار داده شده در PS4 برای ساخت بازی دسترسی دارند و مابقی برای OS در نظر گرفته شده البته گفته شده که در صورت نیاز سازنده می تواند از 1 گیگابایت اضافه رم برای ارتقای بازی خود استفاده کند
همچنین گفته شده که سونی سعی بر آن دارد تا مثل آنچه روی PS3 انجام داد مقدار رم نیاز برای OS رو کاهش دهد تا دست سازندگان بیشتر باز باشد
با احتساب وجود CPU های مشابه و این خبر بیش از پیش به نزدیکی قدرت دو کنسوا نسل بعد پی میبریم

Update
Eurogamer یک بروز رسانی روسی سایتش قرار داده به ایصورت که اون یک گیگ رم Flexible Memory (حافظه منعطف) رو به این صورت شرح داده که منظورشون این بوده که فقط 512 مگ از یک گیگ که شامل حافظه واقعی و مجازی!!! میشه در دسترس بازی سازها هست و مابقی رو مشخص نکرده چی میشه؟؟؟
طبق نوشته این سایت به واسطه منابع خبریش : دسترسی به فقط 4.5 گیگ از رم توسط بازیسازها گارانتی شده

UPDATE: A new source familiar with the matter has provided additional information to Digital Foundry that confirms only 4.5GB of the PS4's 8GB GDDR5 memory pool is guaranteed to game developers right now, while also clarifying how the PS4's "flexible memory" works in practice.

In real terms, an additional 512MB of physical RAM may be available in addition to the 4.5GB mentioned in the SDK. Flexible memory consists of physical and virtual spaces, and the latter introduces paging issues which impact performance. In our original story we combined them together.

For practical game applications, the correct figures for this story, as we understand it now, are a guaranteed 4.5GB for development and a further 512MB from the flexible pool. We have updated the headline accordingly.

و در آخر گفته شده که باز آپدیت های خبری دیگه در راهه
منبع
سایت یویروگیمر
PlayStation 4 gives up to 5.5GB of RAM to game developers • News • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
چرا منو تندوتند اخراج میکنید بدون اخطار و دلیل ؟ خوشحالم که حرفام انقدر تاثیر گذاره که بعضیا تحمل شنیدن حقیقتو ندارن اخراجم میکنن .
سر چی خودتونو خنک میکنید ؟ کنسول سونی 8 گیگ رم ddr5 داره چیزی کسر نشده . رمو واسه خوشگلی نزاشته باید استفاده بشه . تا 7 گیگ ساپورت داره تو بازی چون وقتی نیازش نشه حافظه آزاده .
آکبند نزارید مغزتونو .

مهدکودک راه انداختید .

آپدیت DF در مورد آپدیت Sony :دی
Based on this information, plus the new source coming forward to explain the properties of flexible memory, our take on this right now is that there is 4.5GB of conventional RAM available to developers, along with the OS-controlled flexible memory Sony describes, in addition to that.

We understand that this is a 1GB virtual address space, split into two areas - 512MB of on-chip RAM is used (the physical area) and another 512MB is "paged", perhaps like a Windows swap file. But to be clear, of the 8GB of GDDR5 on PS4, our contention is that 5GB of it is available to developers.

The good news is that the amount is static and not dictated by OS functions as we stated in our original post, making it a lot easier for developers to work with.
به نظر میاد همون خبر اولیه DF تقریبا درست باشه.

آپدیت DF در مورد آپدیت Sony در مورد آپدیت DF
:biggrin1:
Yo Dawg ,i heard you like updates

1374945573831.jpg

بازم بحثای الکی.کسی که بخواد بخره مگه به اینا نگاه میکنه؟؟

من اگه سونی یه گیگ رم قابل استفاده بزاره بازم میرم همونو میخرم.طرفداری ایکس باکسم همینطور.بقیه فن هام همین کارو میکنند.مگه کنسول داره بخاطر قدرت سخت افزاری میفروشه؟این بازیهای انحصاریه که فروش کنسول رو مشخص میکنه.بعد اینایی که بحث از رم میکنند و میگن بلللدم بلللدم :دی خداییش همین الانش نسبت به نسل قبل چقد پیشرفت داشته دقت کردید؟مگه چقد لازمه برای بازیهای این نسل؟اصلا با Pc نباید مقایسه کنید ،مثل این این نسل که با این رمشون چه بازیهای فک بر اندازی رو اجرا کردند.نسل بد خدا بخیر کنه حتی با ۲ گیگ رم هم من افقهای روشنی رو برای کنسولها میبینیم.:دی

در الکی بودن بحث که هیچ شکی نیست :دی ولی مسئله اینه همین چند هفته پیش یه مسئولی از مایکروسافت همینو گفت کی به مشخصات نگاه میکنه همه بازیا رو میبینن,همین دوستانی که الان این حرفا رو میزنن گفتن چرت گفته DDr3<GDRR5 -7>5 برای اینکه این ضعفو بپوشونه این حرفو زده.

حالا دیگه وقتشه خودم یه نظر بدم:

به نظر من این مقدار رم از گوشت سگ حرومتره که پایه OS و app های مسخره و جنگولک بازی و مولتی درپیتینگو این آشغالا حروم بشه.... باس این رمو بدن تو دله لودینگ و خرج این کنن که دیگه آبجکت ها یدفه تو حلقه کاراکتر بازی لود نشن

یه OS با قابلیت لود Theme و آواتار و چند تا آیکون خوشگل موشگل بسه بقیش باس بره برا افکت ذره و افکت صدا و نورپردازی فک برانداز
داش الان این ایده تو فرستادم واسه سونی بلافاصله باهام تماس گرفتن گفتن هر چه زودتر این شخص خودش رو به ما برسونه شدیدا بهش نیاز داریم. گفتن تاحالا لنگِ همچین شخصی با این سطح فنی بالا بودیم واسه همین نتونستیم مدیریت حافظه درس درمونی واسه PS4 طراحی کنیم. حقوق خیلی خوبی هم گفتن میدیم.
من الان موندم کیو بهشون معرفی کنم آخه تو این سایت اینقدر مهندس برنامه نویس با تجربه مشاهده شده که آدم انگشت به دهن میمونه 8-}

چرا منو تندوتند اخراج میکنید بدون اخطار و دلیل ؟ خوشحالم که حرفام انقدر تاثیر گذاره که بعضیا تحمل شنیدن حقیقتو ندارن اخراجم میکنن .
سر چی خودتونو خنک میکنید ؟ کنسول سونی 8 گیگ رم ddr5 داره چیزی کسر نشده . رمو واسه خوشگلی نزاشته باید استفاده بشه . تا 7 گیگ ساپورت داره تو بازی چون وقتی نیازش نشه حافظه آزاده .
آکبند نزارید مغزتونو .

مهدکودک راه انداختید .
شما کی هستی که به قسمت بزرگی از انجمن میگید مغزتونو آکبند نزارید؟ بعد طلبکارم هستید که چرا بنم کردید؟ اول شما برو یاد بگیر بدون توهین حرف بزنی, بعد بیا با طلبکاری فراوان بگو چرا بنم میکنی!

داش الان این ایده تو فرستادم واسه سونی بلافاصله باهام تماس گرفتن گفتن هر چه زودتر این شخص خودش رو به ما برسونه شدیدا بهش نیاز داریم. گفتن تاحالا لنگِ همچین شخصی با این سطح فنی بالا بودیم واسه همین نتونستیم مدیریت حافظه درس درمونی واسه PS4 طراحی کنیم. حقوق خیلی خوبی هم گفتن میدیم.
من الان موندم کیو بهشون معرفی کنم آخه تو این سایت اینقدر مهندس برنامه نویس با تجربه مشاهده شده که آدم انگشت به دهن میمونه 8-}
نه مه نه
با منی یا در یمنی
اصلا چند منی

اسمارتیز جون من عشق گیم هستم برام هم مهم نیست اصلا نمیییییتونم وسط بازی بزنم فوتبال آمریکائی نگاه کنم اگرم می تونستم دوست نداشتم یا اینکه برم اسکایپ مسکایپ یا هر چیزی....گرفتی جونم عمرم قشنگم
برا منو تو چه فرقی میکنه این چیزها........ 22 فریم تو یه بازی FPS بهت بده با Screen tearing (خدا نکنه) خوبه یا یه فریم ثابت بدون اون جنگولک بازی ها
فرقی هم نمیکنه هر دو تا کنسولو میگم

رم بالاتر عمر دو تا کنسولو بیشتر میکنه

آخرین ویرایش:
احتمالاً سونی برای سیستم عامل خودش برای آینده امکانات خوبی رو درنظر گرفته که خیلی برای یوزراش خوبه
ولی جالبه اکس باکس با 3 تا سیستم عامل و مولتی تسکینگ و ... فقط 3 گیگ رم رو استفاده می کنه

احتمالاً سونی برای سیستم عامل خودش برای آینده امکانات خوبی رو درنظر گرفته که خیلی برای یوزراش خوبه
ولی جالبه اکس باکس با 3 تا سیستم عامل و مولتی تسکینگ و ... فقط 3 گیگ رم رو استفاده می کنه
3تا سیستم عامل؟
جنگه مگه؟:d

یه چیزی هم بگم اینکه زیاد هم خودتون رو اذیت نکنید و کمی استراحت کنید ( با هر دو گروه هستم) :d
چون این بحث ها تمومی نداره و آخرای نسل هشتم هم که بشه و کم کم خبر هایی از پلی 5 و نکست ایکس باکس به گوش برسه تو بازی سنتر تو تاپیک های مشابه داریم در مورد رم پلی 4 و وان رو سر و کله ی هم می پریم! :d
سخت افزار دلیل برتری نیست مگر اینکه واقعا اختلاف قدرتشون فاحش باشه!....پس خودتون رو خسته نکنید و کمی دوستانه تر فقط از لذت بازی های پیش رو بحث کنید نه رم و گرافیک و...!!!
البته خودم هم رعایت نمیکنم ولی باور کنید این فن بازی ها به اندازه ی بال مگس هم ارزش نداره...چند جا همه چی به نفعت میشه چندجا به ضررت :d
یک کنسول از غرب وارد میشه یکی از شرق و هر دو جیب ما رو خالی می کنند و برای بهره مند شدن از اون ها باید خرج کنیم پس فک کنم دوستی ها به خاطر این ها لکه دار نشه!
یکی هیلو و گیرز رو می خواد یکی هم آنچارتد و خدای جنگ پس رم یک گیگ پایین بالا بشه طرفدار تعیین نمیکنه مهم اون بازی ها و لذتی هست که قراره ببریم!
چون چندبار تو این تاپیک بی احترامی دیدم گفتم..!!....................شاید اونی که دارید بهش بی احترامی میکنید 10-15 سال بزرگتر از شماست ارزشش رو داره!؟

جالب اينجاست که اگر يک کنسولی از ديگری 1% قويتر باشه نشوندهنده ی برنده شدن هستش !!!!

یه چیزی هم بگم اینکه زیاد هم خودتون رو اذیت نکنید و کمی استراحت کنید ( با هر دو گروه هستم) :d
چون این بحث ها تمومی نداره و آخرای نسل هشتم هم که بشه و کم کم خبر هایی از پلی 5 و نکست ایکس باکس به گوش برسه تو بازی سنتر تو تاپیک های مشابه داریم در مورد رم پلی 4 و وان رو سر و کله ی هم می پریم! :d
سخت افزار دلیل برتری نیست مگر اینکه واقعا اختلاف قدرتشون فاحش باشه!....پس خودتون رو خسته نکنید و کمی دوستانه تر فقط از لذت بازی های پیش رو بحث کنید نه رم و گرافیک و...!!!
البته خودم هم رعایت نمیکنم ولی باور کنید این فن بازی ها به اندازه ی بال مگس هم ارزش نداره...چند جا همه چی به نفعت میشه چندجا به ضررت :d
یک کنسول از غرب وارد میشه یکی از شرق و هر دو جیب ما رو خالی می کنند و برای بهره مند شدن از اون ها باید خرج کنیم پس فک کنم دوستی ها به خاطر این ها لکه دار نشه!
یکی هیلو و گیرز رو می خواد یکی هم آنچارتد و خدای جنگ پس رم یک گیگ پایین بالا بشه طرفدار تعیین نمیکنه مهم اون بازی ها و لذتی هست که قراره ببریم!
چون چندبار تو این تاپیک بی احترامی دیدم گفتم..!!....................شاید اونی که دارید بهش بی احترامی میکنید 10-15 سال بزرگتر از شماست ارزشش رو داره!؟
اي كاش همه ي ما از شما درس بگيريم آفرين و احسنت به طرز فكردرست شما

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or