در خواست کمک سازندگان بازی Modern Warfare 3 از گیمرها ؛ امتیاز بدهید .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
mw3-metacritic-11-09-11.jpg

همانطور که مطلع هستید بازی 3 Call of Duty: Modern Warfare منتشر شد و این بازی توانسته است تا به اینجا امتیازات خوبی از سایتهای معتبر دنیا دریافت کند ؛ در حال حاظر متای این بازی در سایت Metacritic.com چیزی حدود 9 میباشد ولی چیزی که بسیار عجیب و تاسف بار است این میباشد که گیمرها نظری متفاوت تری نسبت به سایتهای تحلیل کننده دارند و در طی برسی های انجام شده معلوم شد این بازی انگونه که باید شاید نتوانسته است دل هواداران خودر ا جذب کند و گیمرها با دادن امتیازات بسیار پایین خشم خود را از این بازی ابراز نمودند ؛ در همین راستا نیز
اقای Glen Schofield از استودیو Sledgehamme در طی اقدامی عجیب در صفحه توئیتر خود خواستار رفتن هواداران و رای دادن به بازی MW3 شد وی در صفحه مخصوص Tweeted خود اذعان کرد :
" من معمولا دست به همچین کاری نمیزنم ولی اگر طرفدار بازی MW3 هستید به سایت Metacritic.com بروید و به ما در پایین بودن امتیازات کمک کنید چون این امتیازات به طور عجیبی پایین است . ما از شما صادق بودن را میخواهیم ولی اگر شما این مسئله را تایید میکنید به ما کمک کنید . "

امتیازات بازی در حال حاظر به شرح زیر است .

PC: 1.6i
PS3: 2.2i
X360: 2.8i

SRC
IGN

اصلا کپیه fps....mw2رو دستش نییییییییییییییییییییییییست...هرچی باشه میانگینش 9...اکتی واسش مهم نیست این چیزا حالا 0 بدین یا 10

آخرین ویرایش:
منم بازی رو بازی کردم بالاخره ! هم مالتی هم سینگل .
در مورد بخش سینگل که نمیشه چیزی گفت چون بهترین SP بود که تا به حال بشر ساخته به نظرم ! هر لحظش ارزش دلارایی که بالاش هزینه شده رو داشت . گرافیک به طرز خارق العاده ای پیشرفت نداشته اما بهبودای خوبی داشته . داستان و گیم پلی و مسیقی و ... همه در بالاترین شرایط بودن ! اما آیا یه سینگل ارزش 60$ داره ؟! نه !
پس رفتم سراغ مالتی . هرچی بگم کم گفتم ! واقعا عالیه ! تو نگاه اول شبیه به MW2 بود ولی بعد از اینکه 6,7 ساعت بازی کردم و با چند تا از دوستان مچ شدم واقعا فهمیدم چه کردن ! عالیه از همه نظر ! هرکس با هر سبک بازی میتونه سلاحا و تجهیزاتشو انتخاب کنه و حقیقتا کم پیش میاد 2 نفر با سلاحا و تجهیزات مشابه دیده بشن !
کار تیمی معنای بیشتری پیدا کرده و اگه با دوستاتون بازی کنید و بازیه هم رو بدونین عالیه !
من توی گیم اسپات هم یه Review نوشتم راجع به بازی و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که بازیای FPS خیلی زیادی تو مارکت هست , بازیای FPS خوب کمی وجود داره , ولی فقط یه FPS کامل وجود داره !
نه تنها این بازی بهترین FPS سال هست بلکه جزو 5 تا FPS برتر تاریخ هم هست به نظرم .
نمره ای که تو متا و GS به بازی دادم 10 کامل بود , حالا هرکس نظری داره . این امتیازای کاربرا و ... هم همش سر کاریه ! مگه سر Black OPS از این چیزا نبود ؟! همه دوباره اومدن MW3 رو خریدن ! من موندم چطوری ملت 2 روز از اومدن بازی نگذشته اینقدر خوب MP و SP رو کوبیدن ! یکی نیست بگه برید 10 ساعت بازی کنید لا اقل !

در مورد بخش سینگل که نمیشه چیزی گفت چون بهترین SP بود که تا به حال بشر ساخته به نظرم ! هر لحظش ارزش دلارایی که بالاش هزینه شده رو داشت . گرافیک به طرز خارق العاده ای پیشرفت نداشته اما بهبودای خوبی داشته . داستان و گیم پلی و مسیقی و ... همه در بالاترین شرایط بودن ! اما آیا یه سینگل ارزش 60$ داره ؟! نه !
پس رفتم سراغ مالتی . هرچی بگم کم گفتم ! واقعا عالیه ! تو نگاه اول شبیه به MW2 بود ولی بعد از اینکه 6,7 ساعت بازی کردم و با چند تا از دوستان مچ شدم واقعا فهمیدم چه کردن ! عالیه از همه نظر ! هرکس با هر سبک بازی میتونه سلاحا و تجهیزاتشو انتخاب کنه و حقیقتا کم پیش میاد 2 نفر با سلاحا و تجهیزات مشابه دیده بشن !
کار تیمی معنای بیشتری پیدا کرده و اگه با دوستاتون بازی کنید و بازیه هم رو بدونین عالیه !
من توی گیم اسپات هم یه Review نوشتم راجع به بازی و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که بازیای FPS خیلی زیادی تو مارکت هست , بازیای FPS خوب کمی وجود داره , ولی فقط یه FPS کامل وجود داره !
نه تنها این بازی بهترین FPS سال هست بلکه جزو 5 تا FPS برتر تاریخ هم هست به نظرم .
نمره ای که تو متا و GS به بازی دادم 10 کامل بود , حالا هرکس نظری داره . این امتیازای کاربرا و ... هم همش سر کاریه ! مگه سر Black OPS از این چیزا نبود ؟! همه دوباره اومدن MW3 رو خریدن ! من موندم چطوری ملت 2 روز از اومدن بازی نگذشته اینقدر خوب MP و SP رو کوبیدن ! یکی نیست بگه برید 10 ساعت بازی کنید لا اقل !
من هم BF3 رو بازی گردم بالاخره (نسخه اوریجینال البته). باید بگم بهترین FPS تاریخ بود که بازیش کردم. مولتی پلیرش فوق العاده بود و رو دستش نیومده. بهترین مولتی پلیری بود که به دست بشر ساخته شده بود. کاملترین FPS ـی بود که تاحال دیده بودم و ... یه ریویو هم میخوام بنویسم واسش توی IGN و بهش بدم 10. تو متاهم بهش میدم 20 از 10.

شما هم لا اقل بريد 10 ساعت نه، 1 ساعت مولتيه BF3 رو بازي كنيد، كه راجب FPS كلا در اشتباه و جهلي بيش نيستين!

شما هم لا اقل بريد 10 ساعت نه، 1 ساعت مولتيه BF3 رو بازي كنيد، كه راجب FPS كلا در اشتباه و جهلي بيش نيستين!
یعنی درک این موضوع خیلی سخته که شاید یکی از مولتی COD خوشش بیاد ، من خودم مولتی BF3 رو بازی کردم ، واقعا مولتی عالی داره و ماه ها میتونه تورو پا خودش نگه داره ، ولی من و خیلی های دیگه از مولتی COD بیشتر خوشمون میاد ، هیچ کس نگفته مولتی بف بده!!!!
تمام موضوع اینه :
من از مولتی COD خوشم میاد ، تو از مولتی BF خوشت میاد .

یعنی درک این موضوع خیلی سخته که شاید یکی از مولتی COD خوشش بیاد ، من خودم مولتی BF3 رو بازی کردم ، واقعا مولتی عالی داره و ماه ها میتونه تورو پا خودش نگه داره ، ولی من و خیلی های دیگه از مولتی COD بیشتر خوشمون میاد ، هیچ کس نگفته مولتی بف بده!!!!
تمام موضوع اینه :
کاش همه مثل شما فکر میکردن.

من هم BF3 رو بازی گردم بالاخره (نسخه اوریجینال البته). باید بگم بهترین FPS تاریخ بود که بازیش کردم. مولتی پلیرش فوق العاده بود و رو دستش نیومده. بهترین مولتی پلیری بود که به دست بشر ساخته شده بود. کاملترین FPS ـی بود که تاحال دیده بودم و ... یه
ریویو هم میخوام بنویسم واسش توی IGN و بهش بدم 10. تو متاهم بهش میدم 20 از 10.

اینو درباره سنگلش گفتی یا مولتی ؟

تمام موضوع اینه :
تو جمله ي من بد يا خوب بود؟ من در جواب دوستمون كه از رو بي اطلاعاتي گفتن "كاملترين FPS و مولتي رو COD داره" گفتم BF3 هم بازي كنن بعد بيان ادعاي نقد كردن و گيمر بودن و تشخيص دادن بهترين رو بكنن. من با هيچ كدم از بازيا مشكلي ندارم، ولي با آدماي بي اطلاع چرا.

تا اکتی فن های اینجوری داره غم نداره؛
10 سال بعد:
اکتیویژن cod mw 13 را به صورت یک پچ 10 مگابایتی برای نصب بر روی cod mw 1 عرضه(پرتاب) کرد!
تا وقتی EA همچن فن هایی داره که با شکست خوردن از عنوانی که میگفتن((این عنوان COD را به F خواهد برد)) هنوز هم دارن ترول می کنن هیچ گونه غمی نداره

تو جمله ي من بد يا خوب بود؟ من در جواب دوستمون كه از رو بي اطلاعاتي گفتن "كاملترين FPS و مولتي رو COD داره" گفتم BF3 هم بازي كنن بعد بيان ادعاي نقد كردن و گيمر بودن و تشخيص دادن بهترين رو بكنن. من با هيچ كدم از بازيا مشكلي ندارم، ولي با آدماي بي اطلاع چرا.
چیزی که ما از نوشته فهمیدیم این بود که مولتی کاملی داره نه کاملترین مولتی رو داره

تا وقتی EA همچن فن هایی داره که با شکست خوردن از عنوانی که میگفتن((این عنوان COD را به F خواهد برد)) هنوز هم دارن ترول می کنن هیچ گونه غمی نداره

چیزی که ما از نوشته فهمیدیم این بود که مولتی کاملی داره نه کاملترین مولتی رو داره
حیف که اینجا یه مکان فرهنگی هست!
شکست چی مرده عزیر همچی میگید که آدم سرشو میخواد بزنه تو دیوار!
شکست یعنی یه مولتی خدا که طرفداراش دارن لذت میبرن یا چیزه دیگه بیا به من بگو ببینم!

من هم BF3 رو بازی گردم بالاخره (نسخه اوریجینال البته). باید بگم بهترین FPS تاریخ بود که بازیش کردم. مولتی پلیرش فوق العاده بود و رو دستش نیومده. بهترین مولتی پلیری بود که به دست بشر ساخته شده بود. کاملترین FPS ـی بود که تاحال دیده بودم و ... یه ریویو هم میخوام بنویسم واسش توی IGN و بهش بدم 10. تو متاهم بهش میدم 20 از 10.
:|
گیر دادی به BF بد جوریا ! :d
باو چه ربطی داره ؟! بحث راجع به MW هست , چرا ربطش میدی به BF ؟! :d من چی کار به اون دارم ؟!
من موندم چرا پیروزی که MW3 مقابل BF3 کسب کرد رو قبول نمیکنی ! یه برتری به من نشون بده تو BF لطفا که من ببینم قضیه چیه که تو تمام تاپیکای MW3 باید بحث بازیه EA رو تحمل کنیم ! بگی امتیاز که BF رسما تعطیله . بگی فروش که دیگه هیچی . بگی single player که اصلا bf سینگل نداشته باشه بهتره ! بگی MP که BF هیچ برتری نسبت به MW ندره و البته سبکشم فرق داره . تو MW هم کار تیمی وجود داره , البته شاید خیلیا اصلا براشون کار تیمی مهم نباشه ! مثلا من بعضیا رو دیدم که توی Headquarter pro دنبال kill گرفتنن ! :| خب این دیگه جای صحبت نمیذاره !
تو حالت کلی هرجوری به قضیه نگاه میکنم به جز گرافیک نسخه ی PC بازی که شما گفتی تو هیچ زمینه ای از MW3 جلوتر نیست پس بیخیال ما شو ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or