در خواست کمک سازندگان بازی Modern Warfare 3 از گیمرها ؛ امتیاز بدهید .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
mw3-metacritic-11-09-11.jpg

همانطور که مطلع هستید بازی 3 Call of Duty: Modern Warfare منتشر شد و این بازی توانسته است تا به اینجا امتیازات خوبی از سایتهای معتبر دنیا دریافت کند ؛ در حال حاظر متای این بازی در سایت Metacritic.com چیزی حدود 9 میباشد ولی چیزی که بسیار عجیب و تاسف بار است این میباشد که گیمرها نظری متفاوت تری نسبت به سایتهای تحلیل کننده دارند و در طی برسی های انجام شده معلوم شد این بازی انگونه که باید شاید نتوانسته است دل هواداران خودر ا جذب کند و گیمرها با دادن امتیازات بسیار پایین خشم خود را از این بازی ابراز نمودند ؛ در همین راستا نیز
اقای Glen Schofield از استودیو Sledgehamme در طی اقدامی عجیب در صفحه توئیتر خود خواستار رفتن هواداران و رای دادن به بازی MW3 شد وی در صفحه مخصوص Tweeted خود اذعان کرد :
" من معمولا دست به همچین کاری نمیزنم ولی اگر طرفدار بازی MW3 هستید به سایت Metacritic.com بروید و به ما در پایین بودن امتیازات کمک کنید چون این امتیازات به طور عجیبی پایین است . ما از شما صادق بودن را میخواهیم ولی اگر شما این مسئله را تایید میکنید به ما کمک کنید . "

امتیازات بازی در حال حاظر به شرح زیر است .

PC: 1.6i
PS3: 2.2i
X360: 2.8i

SRC
IGN

:|
گیر دادی به BF بد جوریا ! :d
باو چه ربطی داره ؟! بحث راجع به MW هست , چرا ربطش میدی به BF ؟! :d من چی کار به اون دارم ؟!
من موندم چرا پیروزی که MW3 مقابل BF3 کسب کرد رو قبول نمیکنی ! یه برتری به من نشون بده تو BF لطفا که من ببینم قضیه چیه که تو تمام تاپیکای MW3 باید بحث بازیه EA رو تحمل کنیم ! بگی امتیاز که BF رسما تعطیله . بگی فروش که دیگه هیچی . بگی single player که اصلا bf سینگل نداشته باشه بهتره ! بگی MP که BF هیچ برتری نسبت به MW ندره و البته سبکشم فرق داره . تو MW هم کار تیمی وجود داره , البته شاید خیلیا اصلا براشون کار تیمی مهم نباشه ! مثلا من بعضیا رو دیدم که توی Headquarter pro دنبال kill گرفتنن ! :| خب این دیگه جای صحبت نمیذاره !
تو حالت کلی هرجوری به قضیه نگاه میکنم به جز گرافیک نسخه ی PC بازی که شما گفتی تو هیچ زمینه ای از MW3 جلوتر نیست پس بیخیال ما شو ... :d
یعنی داداش کنسول بازی کردی! اینقدر نگو رو PC بهتره این بازی میانگین نمره PC بازی Bf3 هم که 10 تا بالاتره اینقدر به PC نچسبونید این بازی رو که این بازی توهینی PC GAMER بیش نیست !!!
خواهشا اینقدر الکی مسخره نظر ندید یکم تحقیق کنید!
فاجعه ترین مورد هم سرور دائمی هست!

بچه ها دارید چیکار می کنید یکی توضیح بده این جنگ ها برای چیه چرا طرفدارها به جون هم افتادن آخه بتل چی داشت که کال آف بخواد داشته باشه

:|
گیر دادی به BF بد جوریا ! :d
باو چه ربطی داره ؟! بحث راجع به MW هست , چرا ربطش میدی به BF ؟! :d من چی کار به اون دارم ؟!
من موندم چرا پیروزی که MW3 مقابل BF3 کسب کرد رو قبول نمیکنی ! یه برتری به من نشون بده تو BF لطفا که من ببینم قضیه چیه که تو تمام تاپیکای MW3 باید بحث بازیه EA رو تحمل کنیم ! بگی امتیاز که BF رسما تعطیله . بگی فروش که دیگه هیچی . بگی single player که اصلا bf سینگل نداشته باشه بهتره ! بگی MP که BF هیچ برتری نسبت به MW ندره و البته سبکشم فرق داره . تو MW هم کار تیمی وجود داره , البته شاید خیلیا اصلا براشون کار تیمی مهم نباشه ! مثلا من بعضیا رو دیدم که توی Headquarter pro دنبال kill گرفتنن ! :| خب این دیگه جای صحبت نمیذاره !
تو حالت کلی هرجوری به قضیه نگاه میکنم به جز گرافیک نسخه ی PC بازی که شما گفتی تو هیچ زمینه ای از MW3 جلوتر نیست پس بیخیال ما شو ... :d

اولا راجب به امتیازات بگم که LOOOL. :))

لید پلتفرمتون با لیدپلتفرم ما یکیه. پورتتون هم از پورت ما عقب تره. اینم توهمات جدیده طرفداران Mw3 هست جدیدا. :))

در مورد بقیه حرفاتون هم از اونجایی که بحث کردن با شما بیفایدست و فقط تلف کردنه و کل فروم جناب عالی رو خوب شناختن باید بگم که :

1bcrj7x6u2hn3lw4ctx9.jpg

کاری با امتیاز یوزرها ندارم چون میتونه یه خرابکاریهایی صورت گرفته باشه ولی از روی امتیازهای منتقدها میشه فهمید که هر دو بازی در یه سطحه و فقط سلیقه تعیین میکنه از کدوم بازی بیشتر خوشمون بیاد یکی سلیقش با cod جوره یکی با bf، دیگه این سلیقه خودمون رو برای دیگران هم در نظر نگیریم و خیلی راحت بیایم به طرف مقابل توهین کنیم
یه عده که مدام از نوب بودن codباز ها حرف میزنن یه عده هم همش از عبارت آشغالفیلد استفاده میکنن،هر دو طرف به هر طریقی میخوان بازیه دیگرو بکوبن از هر کدوم هم بپرسی باز هم به این میرسی که از رو فنبازی این حرفهارو میزنن

کاری با امتیاز یوزرها ندارم چون میتونه یه خرابکاریهایی صورت گرفته باشه ولی از روی امتیازهای منتقدها میشه فهمید که هر دو بازی در یه سطحه و فقط سلیقه تعیین میکنه از کدوم بازی بیشتر خوشمون بیاد یکی سلیقش با cod جوره یکی با bf، دیگه این سلیقه خودمون رو برای دیگران هم در نظر نگیریم و خیلی راحت بیایم به طرف مقابل توهین کنیم
یه عده که مدام از نوب بودن codباز ها حرف میزنن یه عده هم همش از عبارت آشغالفیلد استفاده میکنن،هر دو طرف به هر طریقی میخوان بازیه دیگرو بکوبن از هر کدوم هم بپرسی باز هم به این میرسی که از رو فنبازی این حرفهارو میزنن
آفرین بهترین و عاذلانه ترین حرف بود;).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or