در خواست کمک سازندگان بازی Modern Warfare 3 از گیمرها ؛ امتیاز بدهید .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
mw3-metacritic-11-09-11.jpg

همانطور که مطلع هستید بازی 3 Call of Duty: Modern Warfare منتشر شد و این بازی توانسته است تا به اینجا امتیازات خوبی از سایتهای معتبر دنیا دریافت کند ؛ در حال حاظر متای این بازی در سایت Metacritic.com چیزی حدود 9 میباشد ولی چیزی که بسیار عجیب و تاسف بار است این میباشد که گیمرها نظری متفاوت تری نسبت به سایتهای تحلیل کننده دارند و در طی برسی های انجام شده معلوم شد این بازی انگونه که باید شاید نتوانسته است دل هواداران خودر ا جذب کند و گیمرها با دادن امتیازات بسیار پایین خشم خود را از این بازی ابراز نمودند ؛ در همین راستا نیز
اقای Glen Schofield از استودیو Sledgehamme در طی اقدامی عجیب در صفحه توئیتر خود خواستار رفتن هواداران و رای دادن به بازی MW3 شد وی در صفحه مخصوص Tweeted خود اذعان کرد :
" من معمولا دست به همچین کاری نمیزنم ولی اگر طرفدار بازی MW3 هستید به سایت Metacritic.com بروید و به ما در پایین بودن امتیازات کمک کنید چون این امتیازات به طور عجیبی پایین است . ما از شما صادق بودن را میخواهیم ولی اگر شما این مسئله را تایید میکنید به ما کمک کنید . "

امتیازات بازی در حال حاظر به شرح زیر است .

PC: 1.6i
PS3: 2.2i
X360: 2.8i

SRC
IGN

خوب طرفدارای CoD که بیشترن برن امتیازشو ببرن بالا دیگه :|

نه فردین جان تو این موارد طرفدارای BF بیشترن و بعد رو امتیاز بازی تاثیر گزاشتن بعد چون طرفدارای MW خیلی کمن بنده خداها نمیتونن برن .

چه امتیازای خنده داری :دی خیلی باحال بود مرسی از خبر کلی خندیدم
یعنی از اون خبرا بود که هیچ وقت ادم فکرشو نمی کنه :دی
من خودم بخوام امتیاز بدم عمرا زیر 9 به این بازی بدم حالا قضیه چیه؟:دی

من خودم از جمله معدود طرفداران COD بودم كه از زمان عرضه MW2 داشتم از بازي انتقاد ميكردم پستهامم تو اين سات شايد مونده باشه.با معرفي BF3 مثل ميلونها گيمر ديگه با ديدن يك دمو جو زده نشدم.الان با اين كه هردوشون عرضه شدن هنوز به هيچكدوم دست نزدم.حيفه با وجود بازيهاي مثل Batman و Skyrim وقتو تلف اينا بكني.

يكشون پول هايپ رو ميخوره اونيكي پول معروفيت ناشي از عنوان هاي خوب قبلي.
دقیقا !
همون BF که اینقدر سنگشو به سینه میزدم ، اونقدر بخش سینگلش افتضاح بود که بعد حدود یه 1 ساعت بازی کردن گذاشتمش کنار بعد رفتم سراغ مولتیش که انصافا خوبه ولی به خاطر skyrim اون رو هم دیگه اصلا حسش نیست برم.این cod رو هم که دیگه نگو ! نیم ساعته با یه دوجین فحش ابدار ولش کردم:d
ما اینجا یه سری حرفهایی میزنیم. بعد یکی میاد به یه سری که توی Setting خودشون چیزی به اسم Apply ندارن؛ گزینه ی reset to default رو انتخاب میکنه و همه ی پست هایی که با دلیل گفته میشه رو به باد فنا میده.
نمیدونم منظور شما من بودم یا نع ولی به هر حال bullsh!t ای که به اسم BF3 به خورد منی که طرفدار این سری بودم دادن ، تمام اون انتظاراتم رو به باد فنا داد. یه تقلید محض از سری cod که ارزش وقت گذاشتن رو نداشت.دلایلی که برای دفاع از BF3 به کار میرفت برای ویژگیهایی بود که تو bc2 اون رو از یه شوتر تماما اسکریپت جدا میکرد ولی دوستان در dice تصمیم گرفتن با ساخت یه cod کلون به تمام معنا ما رو سورپرایز کنن !
البته همونطور که گفتم بخش مولتی کماکان جذابه ولی به هرحال قطعا ارزش اون همه هایپ رو نداشته.
در عجبم یه همچین نوبی چطوری حوصله کرده تو بازی سنتر به درجه کاربر فعال برسه
yahoo_4.gif
آخه مگه میشه کسی BF و MW رو نصفه رها کنه
شما لطف داری !

آخرین ویرایش:
ما اینجا یه سری حرفهایی میزنیم. بعد یکی میاد به یه سری که توی Setting خودشون چیزی به اسم Apply ندارن؛ گزینه ی reset to default رو انتخاب میکنه و همه ی پست هایی که با دلیل گفته میشه رو به باد فنا میده.

دقیقا !
همون BF که اینقدر سنگشو به سینه میزدم ، اونقدر بخش سینگلش افتضاح بود که بعد حدود یه 1 ساعت بازی کردن گذاشتمش کنار بعد رفتم سراغ مولتیش که انصافا خوبه ولی به خاطر skyrim اون رو هم دیگه اصلا حسش نیست برم.این cod رو هم که دیگه نگو ! نیم ساعته با یه دوجین فحش ابدار ولش کردم:d

در عجبم یه همچین نوبی چطوری حوصله کرده تو بازی سنتر به درجه کاربر فعال برسه :d آخه مگه میشه کسی BF و MW رو نصفه رها کنه

در عجبم یه همچین نوبی چطوری حوصله کرده تو بازی سنتر به درجه کاربر فعال برسه :d آخه مگه میشه کسی BF و MW رو نصفه رها کنه

بنده نوب هم mw2 رو همون اولش رها کردم
در عجبم یه همچین یوزر ۶ ماهه ای چه ادبیاتی استفاده میکنه!

منم راي دادم...نميگم چند اما زير 1...:d
تا درس عبرتي بشه بازي تكراري ندن و يه تكوني به خودشون بدن...كه بعيد اين روند رو تغييري بدن....و پورت مسخره براي نسخه ps3 نكنن...به افتضاحي black ops نيست اما اصلا جالب نيست..فقط دنبال پولن ....حالم از اكتي داره بهم ميخوره...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.T.a
منم راي دادم...نميگم چند اما زير 1...:d
تا درس عبرتي بشه بازي تكراري ندن و يه تكوني به خودشون بدن..و پورت مسخره براي نسخه ps3 نكنن...به افتضاحي black ops نيست اما اصلا جالب نيست..فقط دنبال پولن ....حالم از اكتي داره بهم ميخوره...

من انصاف دارم ۳ دادم :|

سلام دوستان عزیز!!
ما الان دو روزه داریم مولتیش را بازی میکنیم بازی خوبیه خیلی عالی نیست ولی اینقدرم بد نیست دیگه.
ولی بعد از 2-3 ساعت بازی سر درد گرفتیم (من و دوستان) علتش هم محیط هاش یک جوریه 1کمی خسته کنندست و کلا هر سرور 12 نفرست. و 80 rank دارد و فکر کنم 10 تا پِرِستیج هم داشته باشه مثل قبلی.
و به سرعت mw2 هم نیست یک چیزی بین mw2 و black OPS هستش در کل بازیه خوبیه.(کاری به سینگلش ندارم).
در حق امتیاز ها هم کم لطفی شده.

گیمرها حق سازنده‌های این بازی مزخرف رو گذاشتند دستشون، آخه یکی نیست به اینا بگه شماها شعور مخاطبتون رو زیر سؤال میبرید، اون وقت توقع مساعدت و یاری هم دارید؟!
می‌خواهید جیب جماعت گیمر رو خالی کنید و هر سال یه عنوان مزخرف رو با شماره‌های مختلف بهشون غالب کنید؟!
واقعاً طرفداران واقعی این سری هم از این همه کلیشه و درجا زدن خسته شدند، باید به فکر یک تحول بزرگ و نوآوری باشند.

• Like
Reactions: Mr.Death
مثل فیفا شده ! هر سال میاد اسمشو بذاره Call Of Duty 2011 خیلی بهتره من دیگه فن این بازی نیستم تمام !
حتی منو ها هم همونه :-o فیفا باز منو هاش فرق می کنه.

دستشون درد نکنه هرکی اینکارو کرده.
بهتر اینجوری بگیم :" این همون شِته ،خودشه ، فقط باکس شاتش عوش شده" . :دی
مزاح بود.
ولی انصافاً دیگه خیلی زشته ها.
بابا سالی خدا تومن دارید سود میکنید سختتونه یه انجین درخور CoD بسازین ؟
خدایش کسی بدش میاد این بازیم از DX11 استفاده کنه ؟

خوب حق دارن ملت,
منم اگه 60 تا واسه این بازی داده بودم زورم میگرفت.
اکتی دیگه داره از آب کره میگیره؛خوب این بازی رو میتونستن یه هفته بعده mw3 بدن بیرون ،شاید اون موقع یه چیزه جدیدی واسه ارائه داشت.
هرکی فکر میکنه طرفدارای ب ف 3 اومدن امتیازاشو پایین آوردن یکم با خودش فکر کنه ببینه چه به روز cod اومده که فن هاش از کار افتاده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or