در خواست کمک سازندگان بازی Modern Warfare 3 از گیمرها ؛ امتیاز بدهید .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
mw3-metacritic-11-09-11.jpg

همانطور که مطلع هستید بازی 3 Call of Duty: Modern Warfare منتشر شد و این بازی توانسته است تا به اینجا امتیازات خوبی از سایتهای معتبر دنیا دریافت کند ؛ در حال حاظر متای این بازی در سایت Metacritic.com چیزی حدود 9 میباشد ولی چیزی که بسیار عجیب و تاسف بار است این میباشد که گیمرها نظری متفاوت تری نسبت به سایتهای تحلیل کننده دارند و در طی برسی های انجام شده معلوم شد این بازی انگونه که باید شاید نتوانسته است دل هواداران خودر ا جذب کند و گیمرها با دادن امتیازات بسیار پایین خشم خود را از این بازی ابراز نمودند ؛ در همین راستا نیز
اقای Glen Schofield از استودیو Sledgehamme در طی اقدامی عجیب در صفحه توئیتر خود خواستار رفتن هواداران و رای دادن به بازی MW3 شد وی در صفحه مخصوص Tweeted خود اذعان کرد :
" من معمولا دست به همچین کاری نمیزنم ولی اگر طرفدار بازی MW3 هستید به سایت Metacritic.com بروید و به ما در پایین بودن امتیازات کمک کنید چون این امتیازات به طور عجیبی پایین است . ما از شما صادق بودن را میخواهیم ولی اگر شما این مسئله را تایید میکنید به ما کمک کنید . "

امتیازات بازی در حال حاظر به شرح زیر است .

PC: 1.6i
PS3: 2.2i
X360: 2.8i

SRC
IGN

بازی همه چیزش مثل یه فیلم سینمایی بود و مثل نسخه های قبلی عالی بود
به نظر من بعد از MW1 این نسخه بهترین و پولیش ترین نسخه بازی بود

گرافیک بازی رو هم من رو PC بازی کردم چیزی از BF3 کم نداشت . البته از نظر فنی در حد BF3 نبود اما از نظر هنری و جزئیات و کاری که روش شده بود از BF3 خیلی قوی تر بود

امتیاز من به این نسخه 9.5 و به BF3 هم 9.5 هستش
جفتشون عالی بودن اما MW1 یکم سینمایی تر بود

البته MW هم دیگه خیلی داره فیلم هندی میشه :d یارو میلگرد رفته تو شکمش به جای اینکه آه و ناله کنه میگه منو ول کن تو برو و این حرفها
:|

Last edited by a moderator:
امتیاز 0 و 1 رو یک سری طرفدارای دو آتیشه Bf دادن و دلیلش هم این بوده که از خرد شدن BF3 توسط MW3 ناراحت بودن
آدم بیاد حقیقت رو قبول کنه، اگر بتلفیلد واقعا بهتر از مدرن بود خود من قبول میکردم.ولی حتی به MW2 هم نرسید.
همه چیز گرافیک و تقلید نیست.

من خودم از جمله معدود طرفداران COD بودم كه از زمان عرضه MW2 داشتم از بازي انتقاد ميكردم پستهامم تو اين سات شايد مونده باشه.با معرفي BF3 مثل ميلونها گيمر ديگه با ديدن يك دمو جو زده نشدم.الان با اين كه هردوشون عرضه شدن هنوز به هيچكدوم دست نزدم.حيفه با وجود بازيهاي مثل Batman و Skyrim وقتو تلف اينا بكني.

يكشون پول هايپ رو ميخوره اونيكي پول معروفيت ناشي از عنوان هاي خوب قبلي.

• Like
Reactions: shefer
امتیاز 0 و 1 رو یک سری طرفدارای دو آتیشه Bf دادن و دلیلش هم این بوده که از خرد شدن BF3 توسط MW3 ناراحت بودن
آدم بیاد حقیقت رو قبول کنه، اگر بتلفیلد واقعا بهتر از مدرن بود خود من قبول میکردم.ولی حتی به MW2 هم نرسید.
همه چیز گرافیک و تقلید نیست.
بابا اینو ا سرتون بکنید بیرون هی میاد حرف میزنید یکمی فکر کنید حرف بزنید به خدا ثواب داره!
اکه اینا اینقدر به خودشون اطمینان داشتن نمیومدن التماس نمره کنند بابا 2 هزارتاشو هم طرفدراهای BF3 دادن بقیه چی ؟ اینقدر الکی نظر ندین روی موضوع
من خودم از جمله معدود طرفداران COD بودم كه از زمان عرضه MW2 داشتم از بازي انتقاد ميكردم پستهامم تو اين سات شايد مونده باشه.با معرفي BF3 مثل ميلونها گيمر ديگه با ديدن يك دمو جو زده نشدم.الان با اين كه هردوشون عرضه شدن هنوز به هيچكدوم دست نزدم.حيفه با وجود بازيهاي مثل Batman و Skyrim وقتو تلف اينا بكني.

يكشون پول هايپ رو ميخوره اونيكي پول معروفيت ناشي از عنوان هاي خوب قبلي.
خیلیا کلا با این سری بازیها علاقه ندارن منظورم نقش افرینیه:دی من خودم لول روی MW3 کنم 80 روی BF3 هم 50 میشنیم SKYRIM >:d<

کال آو دیوتی بازی بدی که هر سال رکوردا رو جابه جا میکنه.

من که کلا نه طرفدار بازی بده ام نه اون بازی خوبه ولی در کل خوشحال میشم این بازی بده رکورد میزنه.

چه فایده؟؟؟
فروش و سود بازی میره جیب ناشر و سازنده ! نه جیب گیمر!
چیزی که برای گیمر ها باقی می مونه گرافیک و گیم پلی و داستان و... هستش که باید با هاش دست و پنجه نرم کنیم!

چه فایده؟؟؟
فروش و سود بازی میره جیب ناشر و سازنده ! نه جیب گیمر!
چیزی که برای گیمر ها باقی می مونه گرافیک و گیم پلی و داستان و... هستش که باید با هاش دست و پنجه نرم کنیم!
البته واسه كسي كه با گيم پلي و داستان و گرافيك مشكل داشته باشه !!! واسه كسي مثل من كه از تمام بخشا بجز گرافيك راضيم ، بازي خوبي بود .

الان Dead Space 1-2 شبیه هم نبودن؟ 3 شماره ی gears of war کپی هم نبودن؟ چرا فقط به این بازی انگ تکراری بودن میزنین؟ گرافیک و این مسائل فنی رو کار ندارم. دوست دارم اونهایی که از گیم پلی کال آو دیوتی بد میگن مردونه بیان 2 تا تغییر مثبتی که میشه تو این بازی ایجاد کرد و اینهمه ازش دم میزنن و خواستارشن رو بگن. گیم پلی این بازی کامله و تو هر شماره کاملتر میشه. دیگه باید چی کار کنن؟ یه اژدها وسط میدون جنگ از زیر زمین در بیاد راضی میشین؟
خداییش سینگل این بازی بهتر از رقیبش نبود؟ هر کی میگه نبود من دیگه واقعا نمیدونم چی بگم!!!

• Like
Reactions: shayan7
خوب این یعنی چی!؟ اگه خوششون نیومده از بازی، خوب بازی نکنن، چرا میان با دادن امتیاز 0 ، 1 بازی رو خراب می کنن دیگه! ولی بازم با وجود این امتیازها بازی مثل همیشه خوب از کار در اومد، هر چند زیاد چیزه جدیدی نداشت نسبت به نسخه های قبلیش، ولی بازم خیلی خوب بود من که به بازی همون نمره 8.5 گیم اسپات میدم. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or