در خواست کمک سازندگان بازی Modern Warfare 3 از گیمرها ؛ امتیاز بدهید .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
mw3-metacritic-11-09-11.jpg

همانطور که مطلع هستید بازی 3 Call of Duty: Modern Warfare منتشر شد و این بازی توانسته است تا به اینجا امتیازات خوبی از سایتهای معتبر دنیا دریافت کند ؛ در حال حاظر متای این بازی در سایت Metacritic.com چیزی حدود 9 میباشد ولی چیزی که بسیار عجیب و تاسف بار است این میباشد که گیمرها نظری متفاوت تری نسبت به سایتهای تحلیل کننده دارند و در طی برسی های انجام شده معلوم شد این بازی انگونه که باید شاید نتوانسته است دل هواداران خودر ا جذب کند و گیمرها با دادن امتیازات بسیار پایین خشم خود را از این بازی ابراز نمودند ؛ در همین راستا نیز
اقای Glen Schofield از استودیو Sledgehamme در طی اقدامی عجیب در صفحه توئیتر خود خواستار رفتن هواداران و رای دادن به بازی MW3 شد وی در صفحه مخصوص Tweeted خود اذعان کرد :
" من معمولا دست به همچین کاری نمیزنم ولی اگر طرفدار بازی MW3 هستید به سایت Metacritic.com بروید و به ما در پایین بودن امتیازات کمک کنید چون این امتیازات به طور عجیبی پایین است . ما از شما صادق بودن را میخواهیم ولی اگر شما این مسئله را تایید میکنید به ما کمک کنید . "

امتیازات بازی در حال حاظر به شرح زیر است .

PC: 1.6i
PS3: 2.2i
X360: 2.8i

SRC
IGN

خب منم یه چی میگم بهم گیر ندید.:d
من یه جورایی از این بازی بدم میاد،دلیلشم بیشتر به خاطر اینه که مثلا فروشش خیلی بیشتر از استحقاقشه هم هزینه تولیدش از بازی های همگن پایینتره(MW2 حدود 30 میلیون $ بوده که در مقایسه با بقیه پایین است)از بازیهای بسیار پر زحمت که سازنده هاش عرق ریختن مثل رد دد یا غیره خیلی بیشتر فروخته.یا خودم یه چند تا دوست خارجی بعضا سن بالا دارم کلا در سال بازی نمی کنه و همش از ps3 ش استفاده های دیگه می کنه فقط سالی یه بار کال آو میگیره بازی میکنه.بعدشم تو سال به اندازه قیمت خود بازی DLC میده که همشم مپ پکن و زحمتی ندارن.یکی دیگه اینکه یه جورایی به صنعت بازی لطمه میزنه مثلا سران کپکام فروش این بازی رو می بینن و از هول $........ به بازیشون.

• Like
Reactions: ASYLUM MANAGER
این امتیاز دیگه واقعا آخرشه یعنی همه یا 0 دادن یا 1 . اصلا خارج از منطقه، بازی هر چه قدر هم بد باشه از دید کاربرا باید میانگینش به طور متوسط یک یا دو نمره اختلاف داشته باشه نه 7 یا 8 نمره. این معلوم میکنه که یک غرضی چیزی در میونه وگرنه یا هوش و IQ منتقدین مشکل داره یا کاربرا. خارج از این نمیتومه باشه. متاسفانه کلا از نظر من سیستم امتیاز دهی به یه بازی خیلی خارج از منطق و نا عادلانه شده جدیدا چه از سمت سایت ها چه از سمت یوزرها. واقعا داره لذت واقعیه بازی هارو میگیره از بازی کننده ها. همه تمام تمرکزشون رفته روی امتیازات و به خود بازی ها توجهی نمیکنن و در نتیجه لذت بازی ها واسه ی کاربرا کم میشه. به هر حال از دید من این نمره ی یوزر کاملا فیکه و حقیقت نمیتونه باشه چون میانگین 9 از سمت منتقدین و میانگین 1 از سمت کاربرا چیزی حدود 8 نمره اختلاف ایجاد کرده که هر آدمی اگه یخورده منطقی باشه و بدون تعصب نگاه کنه به قضیه مشکوک میشه به این نمره و متوجه فیک بودن این نمره میشه. این بازی حتی اگه دقیقا همون نسخه ی قبلیشم باشه دیگه انقدر افت نمکنه.نمونش هم بازی crysis 1 که روی کنسول ها بعد این همه سال اومد و امتیازات یوزرها بهش حدودا در حد 1 یا 1:5 متفاوته با بازی عرضه شده در سال 2007 نه 7 یا 8 نمره. دیگه خودتون منصفانه قضاوت کنید.

آخرین ویرایش:
mw3-metacritic-11-09-11.jpg

همانطور که مطلع هستید بازی 3 Call of Duty: Modern Warfare منتشر شد و این بازی توانسته است تا به اینجا امتیازات خوبی از سایتهای معتبر دنیا دریافت کند ؛ در حال حاظر متای این بازی در سایت Metacritic.com چیزی حدود 9 میباشد ولی چیزی که بسیار عجیب و تاسف بار است این میباشد که گیمرها نظری متفاوت تری نسبت به سایتهای تحلیل کننده دارند و در طی برسی های انجام شده معلوم شد این بازی انگونه که باید شاید نتوانسته است دل هواداران خودر ا جذب کند و گیمرها با دادن امتیازات بسیار پایین خشم خود را از این بازی ابراز نمودند ؛ در همین راستا نیز
اقای Glen Schofield از استودیو Sledgehamme در طی اقدامی عجیب در صفحه توئیتر خود خواستار رفتن هواداران و رای دادن به بازی MW3 شد وی در صفحه مخصوص Tweeted خود اذعان کرد :
" من معمولا دست به همچین کاری نمیزنم ولی اگر طرفدار بازی MW3 هستید به سایت Metacritic.com بروید و به ما در پایین بودن امتیازات کمک کنید چون این امتیازات به طور عجیبی پایین است . ما از شما صادق بودن را میخواهیم ولی اگر شما این مسئله را تایید میکنید به ما کمک کنید . "

امتیازات بازی در حال حاظر به شرح زیر است .

PC: 1.6i
PS3: 2.2i
X360: 2.8i

SRC
IGN

خیلی دوست دارم امتیازات BF3 رو هم ببینم. کسی هست بزاره اینجا امتیازاتشو ؟

اینکه بازی یوزر اسکورش پایینه، نه میشه کامل ربطش داد به اینکه همه تپلفیلدی بودن، نه اینکه همه بازی کردن. اگه یه بازی انقدر بده، چرا انقدر فروش میکنه؟ ( البته به همون دلیل انیشتینی COD بودن! نمیدونم چرا اگه COD همیشه بده، دفعه بعدش فروشش بیشتر میشه! )
راحت میشه گفت نصف این یوزر اسکور ها ماله COD Hater ها بوده. همیشه هر بازی یه سری هیتر داره که از عمد میان به بازی کم میدن که اسکورش بیاد پایین! ( بتمنشم داشت! COD که سهله! )
من هم نظر منتقد ها رو محترم میدونم، هم ریت یوزر اسکور. ولی نظر و عقیده خودم از همشون واسم قابل قبول تره. موضوع اینه که یه سری ها یه جووی ایجاد میکنن، یه سری هم درگیرش میشن، یهو از یه چیزی غول میسازن و نمونش همین COD! هشتاد درصد کاربرا میرن 3 تومن پول بازی میدن! جالبه که اگه هفته دیگه یه COD دیگه بیاد، بازم میرن میخرنش ولی بازم تظاهر میکنن. من نمیدونم اکتیویژن کمپانی کثیف و مضخرف و پول پرستی و حروم خور و بی پدر و هرچی که هست !!، چه ربطی به لذت بردن از بازی داره!
صفحه تپلفیلد 3 رو هم چک کنین. فقط COD نیست که هیتر داشته باشه و الکی ریت
آخه شهاب، یه چیزی میگیا ...
همه اینا COD Hater هستند؟ یعنی این میلیون که این بازی فروخته طرفدار هاش نیستند برن به بازی نمره 10 بدن؟
یعنی خدایی این توهم توطئه که تو مملکت راه افتاده دیگه یک کم طولانی شده.
چرا یه عده باید بیان بشینن شروع کنن به COD نمره 1 بدن؟
بعدشم اینا مثلا چند نفرن؟ صد تا؟ هزار تا؟ یه میلیون تا؟ خیلی بیشترش براساس حرف تو طرفدار COD هستن برن 10 بدن نمره بکشه بالا.

• Like
Reactions: shefer
عجب بابا ثبت نام کردم و رفتم یه 9 دادم برای رضای خلق و خودم، من که لذت بردم، دستشون درد نکنه با این بازی.
نمیدونم چرا دیگه از BF3 بدم میاد با این جریانات.

آخرین ویرایش:
عجب بابا ثبت نام کردم و رفتم یه 9 دادم برای رضای خلق و خودم، من که لذت بردم، دستشون درد نکنه با این بازی.
نمیدونم چرا دیگه از BF3 بدم میاد با این جریانات.
عجب MW3 نمره پایین گرفته از BF3 بدت میاد من رفتم خوندم 70 درصد هم که رای دادن نقد هم نوشتن اینا هم چند تا نمونه !
  • UberMunkE00
    Nov 8, 2011

0

I have played all the CoD video games. This is the most disappointing one after BO and MW2. Looks exactly as CoD 4, with barely any change in mechanics and gameplay. The only good part is the story, but that is easily spoiled because it is so predictable. The graphics are the same as on CoD 4, which came out 4 years ago. Usually I do not care about graphics but this was just disappointing.… Expand
  • CosmicDeath
    Nov 8, 2011

0

This game is absolute garbage. The campaign just felt absolutely forced and was completely forgettable by the end of it. Spec Ops is trash because zombies in WaW and Black Ops was just so much better. Not to mention you were able to play it with upto 3 other people that you know! Where's the fun in fighting endless enemies with only one other person? There is no fun in that. On to multipla… Expand
  • MAC7421
    Nov 9, 2011

0

Modern Warfare 3? Really this should be called Modern Warfare 2.5 because I don't see that many changes at all the only new thing I see here are the new perks and just some new guns thats all. All the maps are boring and nothing special , the A.I is still messed up and retarded and your main character moves like a sloppy drunk douche! The hit detection issues are still there. The graphics … Expand
  • doctorworm
    Nov 8, 2011

0

Oh sure the game works: You have guns, you point the gun at bad guys, you pull the trigger and the bad guys fall over. But this game only reassures that the first person shooter genre is as stale and uninspired as ever. MW3 looks and feels the same as MW2 (2009), which itself looks and feels like MW (2007). All style and no substance with a rabid fan base of children and young teenagers. T… Expand
  • RezzaDee
    Nov 8, 2011

0

MB3 (B=Borefare) is the same old junk we have had for years now, just another over hyped, copy and paste story, bad graphics, stupid perks, camping frenzy, with noobs, and lag, and small maps of mindless run and gun retardation of picking up dog tags to make the game seem like it is more fun. MW 2.5 has proved me wrong in making my low expectations of it even worse then previously thought.… Expand
  • Dolar
    Nov 8, 2011

0

Been playing all night. The maps do not feel right,. The no scooping and drops shots still being int he game are just stupid. And the MOAB is just as game breaking as the nuke was in MW2. The most damning aspect is that it is the same game as MW1, MW2, and Black ops. Huge disappointment.
  • DicePlayer
    Nov 8, 2011

0

Mordern Warfare 3 is the exact same game with a different name, terrible Campaign that you finish in 3 and half hours, with the most irregular irritating little maps that you literally spawn on your enemy's shoulders. The lack of vehical's and broken class system creates a very very dry and plain expirence. The visuals are still comparable to my Playstation 2, voice acting and sound of wea… Expand
  • BOSTONJOHN32
    Nov 8, 2011

2

Best Buy let a bunch of people in to play the game before picking up the reserved copy, i was one of them. And using the best "no pun" equipment and sound they have to offer i did notice one thing, same same same.. i actually thought about swapping my 5 bucks over to another game, even ordered a phone plane to get a special

میثم خوشم میاد خودت توهم زدی که میگی " همه " ! من گفتم نصف. و بله نصف اینا Cod Hater هستن. منم بر اساس حرفی که زدی، میگم بازی میلیون میلیون میفروشه، نمرش یک نیستش!
دلیل اینکه چرا یه عده باید بشین نمره 1 بدن هم خیلی سادس! یه سری طرفدار داره، کلی هم هیتر داره! خیلی هاشونم برای جو دادن این کار رو انجام میدم. من میگم هیچ عقل سالمی نمیگه بازیی نمرش 1 باشه، ولی انقدر بفروشه!
ضمنا، جماعتی که COD رو دوست دارن خیلی هاشون با ماها فرق دارن. مثل ما ها نیستن پاشن بیان دقیقه به دقیقه اخبار شلوار صاحب اکتیویژن رو بخونن! سالی 2 3 تا بازی میکنن، یکیش COD ِ و لذت کاملش رو میبرن. کار درستی هم میکنن! هیچ جو و تاثیر دیگه ای روی بازی نیستش که بخواد لذت بازی رو ازشون بگیره.
ضمنا توهم هم نزنید! 400 تا رای منفی در مورد بازی هست. فکر نمیکنم در مقابل فروش میلیونی و طرفداران این سری رفم خاصی باشه. البته میشه برای توجیه بگیم همه نوب هستند!
اصلا قصد ندارم موضوع رو ادامه بدم ولی یه مسئله به خدا منم طرفدار این سری بازی هست هر دفعه میخرم بازی رو ! ولی باور کن همه کسایی که نظر میدن خیلی هاشون میخوان این سری رو تو اوج ببینین من یکی که تمام نسخه هاشو اورجینال از COD4 دارم دیگه این سری رو نمی گیرم تا یکمی تغییر ببینم حداقل گرافیک و تغییر موتور بازی!
خوندمشون عزیز، به نظر من چرت گفتن، برن .....
چند تا صفحه برو جلو همش گفتن بتلفیلد چیز بتلفیلد فلان آخه یکی نیست به من بگه گ.ز چه ربطی داره به شقیقه. خوششون نمیاد نخرن و بازی نکنن.اگه میخان بخرن اول برن چندتا تریلر In Game نگاه کنن. ولی خدایی کمتر از بتلفیلد باگ داشت.
یعنی اینا طرفدار نبودن بازی رو خریدن؟
بابا تازه اینا نصفه یه صفحه بود ! نزدیک به 17 صفحه هست ! نقدایی که اونا دادن!

آخرین ویرایش:
آخه شهاب، یه چیزی میگیا ...
همه اینا COD Hater هستند؟ یعنی این میلیون که این بازی فروخته طرفدار هاش نیستند برن به بازی نمره 10 بدن؟
یعنی خدایی این توهم توطئه که تو مملکت راه افتاده دیگه یک کم طولانی شده.
چرا یه عده باید بیان بشینن شروع کنن به COD نمره 1 بدن؟
بعدشم اینا مثلا چند نفرن؟ صد تا؟ هزار تا؟ یه میلیون تا؟ خیلی بیشترش براساس حرف تو طرفدار COD هستن برن 10 بدن نمره بکشه بالا.
میثم خوشم میاد خودت توهم زدی که میگی " همه " ! من گفتم نصف. و بله نصف اینا Cod Hater هستن. منم بر اساس حرفی که زدی، میگم بازی میلیون میلیون میفروشه، نمرش یک نیستش!
دلیل اینکه چرا یه عده باید بشین نمره 1 بدن هم خیلی سادس! یه سری طرفدار داره، کلی هم هیتر داره! خیلی هاشونم برای جو دادن این کار رو انجام میدم. من میگم هیچ عقل سالمی نمیگه بازیی نمرش 1 باشه، ولی انقدر بفروشه!
ضمنا، جماعتی که COD رو دوست دارن خیلی هاشون با ماها فرق دارن. مثل ما ها نیستن پاشن بیان دقیقه به دقیقه اخبار شلوار صاحب اکتیویژن رو بخونن! سالی 2 3 تا بازی میکنن، یکیش COD ِ و لذت کاملش رو میبرن. کار درستی هم میکنن! هیچ جو و تاثیر دیگه ای روی بازی نیستش که بخواد لذت بازی رو ازشون بگیره.
ضمنا توهم هم نزنید! 400 تا رای منفی در مورد بازی هست. فکر نمیکنم در مقابل فروش میلیونی و طرفداران این سری رفم خاصی باشه. البته میشه برای توجیه بگیم همه نوب هستند!
اصلا قصد ندارم موضوع رو ادامه بدم ولی یه مسئله به خدا منم طرفدار این سری بازی هست هر دفعه میخرم بازی رو ! ولی باور کن همه کسایی که نظر میدن خیلی هاشون میخوان این سری رو تو اوج ببینین من یکی که تمام نسخه هاشو اورجینال از COD4 دارم دیگه این سری رو نمی گیرم تا یکمی تغییر ببینم حداقل گرافیک و تغییر موتور بازی!
بله منم به عنوان کسی که از شماره دوم هر شماره رو حداقل 3 4 بار ( شماره 4 بالای 30 بار فکر کنم :دی! ) تموم کرده از این کارای اکتیویژن خسته شدم و تو بازی مورد علاقم خواهان تغییرم. منتها در بدترین شرایط هم، حق این بازی 1 نیستش. من میگم بیخودی الان نباید به این نمره اکتفا کرد چون واضحه که چرا همچین نمره ای داره.

آخرین ویرایش:
خوندمشون عزیز، به نظر من چرت گفتن، برن .....
چند تا صفحه برو جلو همش گفتن بتلفیلد چیز بتلفیلد فلان آخه یکی نیست به من بگه گ.ز چه ربطی داره به شقیقه. خوششون نمیاد نخرن و بازی نکنن.اگه میخان بخرن اول برن چندتا تریلر In Game نگاه کنن. ولی خدایی کمتر از بتلفیلد باگ داشت.

ای مهندسین عزیز ... COD خدا، COD خوب، طرفداراشم خوب ...
/
بازی که این همه میفروشه، حتما کلی کشته مرده داره دیگه؛ یه کوچولو از همونا بش 9 و 10 میدادن؛ اصلا 8 این میشد وضع نمرش ؟ نه این که این بشه وضعیت اش و سازندگان بیان کاسه گدایی دستشون بگیرن ...

من میشناسم، خیلی هم میشناسم؛ طرف 80 تومان پول بازی میده چون COD ِ ولی همینجوری که داره این "شـــیـــتُ" بازی می کنه فحش ِ که نثار آستان مامان سازنده این بازی می کنه، جالبیش اینجاست.

بله منم به عنوان کسی که از شماره دوم هر شماره رو حداقل 3 4 بار ( شماره 4 بالای 30 بار فکر کنم :دی! ) تموم کرده از این کارای اکتیویژن خسته شدم و تو بازی مورد علاقم خواهان تغییرم. منتها در بدترین شرایط هم، حق این بازی 1 نیستش. من میگم بیخودی الان نباید به این نمره اکتفا کرد چون واضحه که چرا همچین نمره ای داره.
من توطئه رو گفتم ولی منظورم به تو نبود بابا ناراحت نشو.
ببین اصلا میگم همشون COD Hater درست؟ ولی حدود 5 میلیون نسخه ای که این بازی فروخته مثلا 500 نفر نیستن که هر روز اخبار رو چک کنند و طرفدار سینه چاک این سری باشن بیان 10 بدن؟
نمیگم کارشون درسته ولی این نمره 1 دادن یک جور نماد اعتراض آمیز به اون IGN نفهمی هست که میاد به بازی 9 میده و رسما به شعور چندین میلیون نفر توهین میکنه.
خداشاهده تو این سایت هیچکس اندازه من BF3 رو نکوبید، اگر قبول ندارید برید تک تک تاپیک هایی که از اخبار این بازی میومد بررسی کنید.
COD MW3 واقعا عنوان در خور این سری نبود، بازی ای بود که حتی انیمیشن ها ( برای یک بازی خطی مثل MW3 انیمیشن حکم قلب یک انسان رو داره ) هم از MW2 برداشته بودن که بعضی وقت ها میدیدی Soap وسط دویدنش یهو 180 درجه میچرخید راه میرفت ...
ببینید این یه نماد از عدم رضایت هست به نظرم، خبری از Hater نیست خیلیا مثل من و امثالم از این بازی ناراضی بودیم نمیگم بد بود اگر اینو به اسم یک DLC میدادن من میگفتم عالیه ولی اساسا به عنوان یک بازی کامل هیچی نبوبد.

به خدا نمیتونم درک کنم یک سری از بچه ها سر Halo ODST میومدن مینالیدن میگفتن گرافیک این بازی چرا در سطح Halo 3 هست؟ چرا گیم پلی بازی ( تازه اون همه تغییر کرده بود ) شبیه Halo 3 هست؟ حالا چی بازی هم نسبت به قیمت یک بازی کامل ارزون تر بود هم اصلا بانجی خودش رو جر داد که ODST یک بازی صرف نیست و یه جورایی یه DLC که داره روی دیسک میاد.

بازی که این همه میفروشه، حتما کلی کشته مرده داره دیگه؛ یه کوچولو از همونا بش 9 و 10 میدادن؛ اصلا 8 این میشد وضع نمرش ؟ نه این که این بشه وضعیت اش و سازندگان بیان کاسه گدایی دستشون بگیرن ...
الان دقیقا همین رو به شهاب میگم قبول نمیکنه.

اقا چرا خودتونو میزنین به ان راه؟! معلومه که بازی حقش 0 و 1 نیست.اما منظورشون اعتراضه.هیچ ربطی هم به بتل نداره.بازی پسرفت داره و فروش بیشتر.اکثر خریدارا اصلا نمیدونن فرق سازنده های بازی چیه؟(میگن مگه همشو acti نمیسازه!!!) انهایی هم که میفهمن نمی خوان بازی را از دست بدن(مگه چند تا مشابه داره؟ تقریبا هیچی)پس این بازی همین طور به افزایش فروشش ادامه میده بخاطر بیس قویش و اسم cod که پیش زمینه قوی داره که البته سازنده هاشو انداختن بیرون! این موضوع برا صنعت بازی برا خلاقیت یعنی سم! این بازی نیاز به خلاقیت وکیفیت بیشتر داره ولی با افزایش شمارس که داره به فروش بیشتر میرسه.به هر حال بازی به ان بدیها هم نیست ولی بحث چیز دیگس (اینم بگم که سر ai بازی black ops سر درد گرفتم و مجبور شدم بکش برو برم جلو در صورتی که تو mw2 کلی میشد نقشه کشید که چجوری بازی کنیم)

• Like
Reactions: qozmyox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or