در خواست کمک سازندگان بازی Modern Warfare 3 از گیمرها ؛ امتیاز بدهید .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
mw3-metacritic-11-09-11.jpg

همانطور که مطلع هستید بازی 3 Call of Duty: Modern Warfare منتشر شد و این بازی توانسته است تا به اینجا امتیازات خوبی از سایتهای معتبر دنیا دریافت کند ؛ در حال حاظر متای این بازی در سایت Metacritic.com چیزی حدود 9 میباشد ولی چیزی که بسیار عجیب و تاسف بار است این میباشد که گیمرها نظری متفاوت تری نسبت به سایتهای تحلیل کننده دارند و در طی برسی های انجام شده معلوم شد این بازی انگونه که باید شاید نتوانسته است دل هواداران خودر ا جذب کند و گیمرها با دادن امتیازات بسیار پایین خشم خود را از این بازی ابراز نمودند ؛ در همین راستا نیز
اقای Glen Schofield از استودیو Sledgehamme در طی اقدامی عجیب در صفحه توئیتر خود خواستار رفتن هواداران و رای دادن به بازی MW3 شد وی در صفحه مخصوص Tweeted خود اذعان کرد :
" من معمولا دست به همچین کاری نمیزنم ولی اگر طرفدار بازی MW3 هستید به سایت Metacritic.com بروید و به ما در پایین بودن امتیازات کمک کنید چون این امتیازات به طور عجیبی پایین است . ما از شما صادق بودن را میخواهیم ولی اگر شما این مسئله را تایید میکنید به ما کمک کنید . "

امتیازات بازی در حال حاظر به شرح زیر است .

PC: 1.6i
PS3: 2.2i
X360: 2.8i

SRC
IGN

حالا 100 تاشم ایرانیا داده باشن بقیه چی شما هم برید به BF3 امتیاز پایین بدید من که بازی MW3 توی GS 6 از 10 دادم !
متاسفانه سایت IGN خبر رو یه کم ناجور منتقل کرده و از کلمه Beg استفاده کرده که کلمه جالبی نیست (تقریبا معادل گدایی کردن هستش)...
والا کلمه کاملا صحیح میباشد
Shut out to IGN

آخرین ویرایش:
متاسفانه سایت IGN خبر رو یه کم ناجور منتقل کرده و از کلمه Beg استفاده کرده که کلمه جالبی نیست (تقریبا معادل گدایی کردن هستش)...

متاسفانه اینقدر EA هایپ کرده که این بازی اشغالی بیش نیست که تو ذهن همه هک شده الان بدی یه فن بازیش کنه اگه شاهکارم باشه به خودش تلقین میکنه که پشیزی نمی ارزه امان از دست ....
اخه نمی دونم این بازی چه هیزم تری به کی فروخته خوب امتیازاشو گرفته دوست داری بخر دوست داری نخر دیگه دلیلت چیه بازی بد بختو میکوبی بدت میاد از بازی بتل فلد هستش برو همونو بازی کن*

• Like
Reactions: Real Madrid 9
به نظر من MW3 اصلا نتونسته فن های این سری رو راضی نگه داره. خیلی ها با شروع بازی احساس کردن که این بازی رو قبلا بازی کردن و هیچ چیز خاصی نداره. همون گرافیک، همون منو، همون گیم پلی و همون صحنه های سینمایی و فرمول تکراری...
بیشتر نقد ها و رای های کاربران در متا و گیم اسپات منفی بوده و مولتی پلیر بازی (به خصوص نسخه ی PC) هم نتونسته جذابیت و تازگی جدیدی داشته باشه. بهتره Activision برای نسخه ی بعدی یکم نوآوری و پول خرج کنه تا بازیکن احساس نکنه چیزی رو داره بازی میکنه که چندتا مادساز مستعد هم میتونستن بسازن ..

به نظر من MW3 اصلا نتونسته فن های این سری رو راضی نگه داره.
فن های بازی رو نتونسته راضی نگه داره یا فن های یه بازی دیگه رو ؟ چون من خودم هنوز وقت نکردم بازی کنم ، اما از رفقا که فن بازی هستن پرسیدم همه راضی بودن :)

• Like
Reactions: KamranMED
واقعا جای تاسف داره وقتی ادم نظرات رو تو متا میبینه! همشون 0و 1 دادن .خب این یعنی چی؟ یعنی اخر فن بازی .سوپر نوب.همشون پشت سر هم 0و1 دادن دیگه قشنگ تابلو شد رفت.میانگین rogue warrior از این بیشتربود.

جان عزیزاتون ازین حرکتای خود جوش انجام ندین و نیارین پایین رنک بازیو چرا ازین کارا میکنین اخه قباهت داره معلومه که همشونم ایرانی بودن رفتن این کارو انجام دادن ببین چقد صفر دادن اینجور شده ها .

---------- نوشته در 01:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:51 AM ارسال شده بود ----------

من هنـوز تو کف Street Cleaning Simulator ـم =)) خدایی مردم از خنده :)) کـلاً ملت مشکل دار شدن :))
امیر رضا جان کلا مشکل داشتن ما نمیدیدیم یا دقت نمیکردم به خدا کمی فرهنگ داشته باشن حله دیگه ازین کارا انجام نمیدن من موندم چرا فقط مگه خراب کردن یه بازی و دادن امتیاز به یه بازی هنره مگه مگه بازی که ازش حمایت میکنن برا باباشونه که اینقد وقت میزارن تا گروه بشن رای بدن یه بنده خدایی میگفت سر چهار راه تراکت پخش میکردن برا رای دادن علیه کال اف جالبه چه ملت فهیمی داریم به خدا حق دارن ما جایی خارج از مرز کشورمون بریم باهامون جور خاصی برخورد کنن یا تابلو باشیم تو اذهان عمومی والله منکه از وقتی این کارای دوستانو خوندما شاخ در اوردم به مولا .

آخرین ویرایش:
اگه یک کم درک میکردین.
به جای این که فوری شروع کنین به این که بگید آره فن بوی و... نظرشون رو تائید میکردید.
خودم حسش نبود عضو شم وگرنه میرفتم یک 1 خوشگل به بازی میدادم.

حالا چه سازماندهی شده چه نشده بازی مزخرفه و ارزش 9 گرفتن رو نداره، اینجا هم کسی فنبوی این بازی نیست طبق روال یه عده COD میگیرن دستشون یه عده BF3 رو حالا چون BF3 نمرات رویایی اینارو نگرفته چسبیدن به COD وگرنه اگر همین COD هم همین نمره های BF3 میگرفت یا پائین تر یه عده اصلا کاری به MW3 نداشتند.

خب بیخیال هرچی شما بگید اصلا MW3 بازی ای که بی هماننده و لنگش ساخته نشده تاحالا، خوبه؟

نتیجه ی اخلاقی:منتقد ها هیچی حالیشون نیست که به بازی 9 و 10 دادن ما سوپر هاردکور های فن BF3 همه چی حالیمونه و میدونیم که بازی ارزش نمره ی 1 هم ندارد و باید نمره ی 0 بگیرد فروش بازی هم فقط از نوب هاست

اینکه بازی یوزر اسکورش پایینه، نه میشه کامل ربطش داد به اینکه همه تپلفیلدی بودن، نه اینکه همه بازی کردن. اگه یه بازی انقدر بده، چرا انقدر فروش میکنه؟ ( البته به همون دلیل انیشتینی COD بودن! نمیدونم چرا اگه COD همیشه بده، دفعه بعدش فروشش بیشتر میشه! )
راحت میشه گفت نصف این یوزر اسکور ها ماله COD Hater ها بوده. همیشه هر بازی یه سری هیتر داره که از عمد میان به بازی کم میدن که اسکورش بیاد پایین! ( بتمنشم داشت! COD که سهله! )
من هم نظر منتقد ها رو محترم میدونم، هم ریت یوزر اسکور. ولی نظر و عقیده خودم از همشون واسم قابل قبول تره. موضوع اینه که یه سری ها یه جووی ایجاد میکنن، یه سری هم درگیرش میشن، یهو از یه چیزی غول میسازن و نمونش همین COD! هشتاد درصد کاربرا میرن 3 تومن پول بازی میدن! جالبه که اگه هفته دیگه یه COD دیگه بیاد، بازم میرن میخرنش ولی بازم تظاهر میکنن. من نمیدونم اکتیویژن کمپانی کثیف و مضخرف و پول پرستی و حروم خور و بی پدر و هرچی که هست !!، چه ربطی به لذت بردن از بازی داره!
صفحه تپلفیلد 3 رو هم چک کنین. فقط COD نیست که هیتر داشته باشه و الکی ریت

به نظر من MW3 اصلا نتونسته فن های این سری رو راضی نگه داره. خیلی ها با شروع بازی احساس کردن که این بازی رو قبلا بازی کردن و هیچ چیز خاصی نداره. همون گرافیک، همون منو، همون گیم پلی و همون صحنه های سینمایی و فرمول تکراری...
بیشتر نقد ها و رای های کاربران در متا و گیم اسپات منفی بوده و مولتی پلیر بازی (به خصوص نسخه ی PC) هم نتونسته جذابیت و تازگی جدیدی داشته باشه. بهتره Activision برای نسخه ی بعدی یکم نوآوری و پول خرج کنه تا بازیکن احساس نکنه چیزی رو داره بازی میکنه که چندتا مادساز مستعد هم میتونستن بسازن ..
دوست عزیز وقتی میبینن بازی داره میفروشه و همه هم دارن میخرن مگه مرض دارن که دوباره هزینه کنن و بازی رو ارتقا بدن ؟
اگه من جای کوتیک بودم واسه هر سال 5 تا Call of Duty عرضه میکردم چون میبینم هم فروش داره هم زحمتی نداره ;)

• Like
Reactions: Emperor visari
والا من فن سری mw هستم 2 روز هم هست دارم مثل کرگدن..!!بازی میکنم خدایش من رو که خیلی خوب راضی نگه داشت کلی حال کردم مخصوصآ با قسمت CO OP که بازی واقعآ تو این قسمت کامل شده و محشر شده..!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or