در خواست کمک سازندگان بازی Modern Warfare 3 از گیمرها ؛ امتیاز بدهید .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
mw3-metacritic-11-09-11.jpg

همانطور که مطلع هستید بازی 3 Call of Duty: Modern Warfare منتشر شد و این بازی توانسته است تا به اینجا امتیازات خوبی از سایتهای معتبر دنیا دریافت کند ؛ در حال حاظر متای این بازی در سایت Metacritic.com چیزی حدود 9 میباشد ولی چیزی که بسیار عجیب و تاسف بار است این میباشد که گیمرها نظری متفاوت تری نسبت به سایتهای تحلیل کننده دارند و در طی برسی های انجام شده معلوم شد این بازی انگونه که باید شاید نتوانسته است دل هواداران خودر ا جذب کند و گیمرها با دادن امتیازات بسیار پایین خشم خود را از این بازی ابراز نمودند ؛ در همین راستا نیز
اقای Glen Schofield از استودیو Sledgehamme در طی اقدامی عجیب در صفحه توئیتر خود خواستار رفتن هواداران و رای دادن به بازی MW3 شد وی در صفحه مخصوص Tweeted خود اذعان کرد :
" من معمولا دست به همچین کاری نمیزنم ولی اگر طرفدار بازی MW3 هستید به سایت Metacritic.com بروید و به ما در پایین بودن امتیازات کمک کنید چون این امتیازات به طور عجیبی پایین است . ما از شما صادق بودن را میخواهیم ولی اگر شما این مسئله را تایید میکنید به ما کمک کنید . "

امتیازات بازی در حال حاظر به شرح زیر است .

PC: 1.6i
PS3: 2.2i
X360: 2.8i

SRC
IGN

شماره 3 حقیقتا خراب کرد سری Modern Warfare رو...نباید دیگه ادامش میدادن...بازی خیلی تکراریه

مردیم از بس بازی تکراری بازی کردیم...یه بازی مثله Braid یا World Of GOO نمیاد:(

• Like
Reactions: Morteza
بازی که خوب باشه نیاز نداره سازنده اش برای نمره کاربران بیاد درخواست بکنه.البته نمره اش الکی کم هست و باید حول و حوش 5 تا 6 باشه

شماره 3 حقیقتا خراب کرد سری Modern Warfare رو...نباید دیگه ادامش میدادن...بازی خیلی تکراریه

مردیم از بس بازی تکراری بازی کردیم...یه بازی مثله Braid یا World Of GOO نمیاد:(
شما احتمالا طرفدار بتل/فیلد هستید که این حرفو میزنید !
واقعا یک بازی کامل و جذاب بود از همه نظر هم کامل بود

به نظر من بهترین بازی از این همه سری کال او بد تا الان

نمره ی این بازی باید 8 یا 9 باشه دیگه نه یه سایت که کاربراش فن بتل اند و بش 1.5 میدن که زیاد اهمیتی نداره

آخرین ویرایش:
مطمنم کار گیمرهای ایرونی فن بتل.شاید بخاطر همین گیمرهای ایرونی تو دنیا معروف شن.اکثرا امتیاز0دادن!!!!!!!

متاسفانه حق با شماست :(
ایرانی های بیکار حتی برای این امر کمپین هم تشکیل دادن
امروز عصر دیدم ۲ تا بچه سر ۴ راه تراکت پخش میکردن و میخواستن که برم و یه امتیاز پایین بدم
ایرانی جماعت دیگه شورش رو در آوردن
واقعا که ما چه ملتی هستیم

نمره ی این بازی باید 8 یا 9 باشه دیگه نه یه سایت که کاربراش فن بتل اند و بش 1.5 میدن که زیاد اهمیتی نداره

479.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: pedramb
چه ربطی به بتل و فنهای 16 ساله داره ؟؟؟
فنهای خوده بازی هم برن همینطوری امتیاز 10 رد کنن !!
اگر اینطوری باشه که میانگین نباید از نصف کمتر بشه
فقط فن های 16 ساله ی نوبه طرفدار بتل رفتن رای دادن ینی ؟ =))
نزنید این حرفارو !

به نظر من 8 نهايت لطفيه كه ميشه بهش كرد...60$ پول اورج بازي دادم...ولي واقعا زده حال بود...انگار داشتم شماره دو رو بازي مي كردم...به قول يكي از دوستان حتي به خودشون زحمت ندادن شكل سطل اشغال رو يا حتي تعداد آشغالاي توشو يه تغييري بدن و كم زياد كنن يا فونت نوشته ها رو.... عين mw2 كپي كردن...خيلي تنبلي به خرج دادن...و محاسبه كردن هر چي الان بسازيم گيمر ميخره..به هدفشونم رسيدن...اما احساس مي كنم به بخشي از گيمر ها توهين بزرگي كردن...منظورم كساني كه 60$ پول بازي دادن هست...(لازم به ذكر من عاشق سري mw هستم...و همه نسخه ها رو اورجينال روز اول خريدم...از كال 3 تا مدرن3 بلوري دارم )

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dr.Trax
نمی دونم کار کیه این امتیازات، ولی چیزی که مسلم و واضحه اینه که Fake هستش و یه عده با هماهنگی احتمالا این کار رو کردند.

چند وقت قبل هم بازی Street Cleaning Simulator توی گیم اسپات نمره سایتش شده بود 1.5، ولی ملت همه رفته بودند بهش 10 و 9 داده بودند و نمره یوزرها شد بود 9 و خرده ای و کلی هم همه تعریف کرده بودند که این بازی حتما GOTY میشه و ...، که واضحا تمامش حرکات هماهنگ شده به هدفی که من نمی دونم بود، وگرنه بازی به مفت خدا نمی ارزید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or