Paradise Lost
کاربر سایت
اینا مونده پلی بدی یا پلی دادی؟
50/50 هستناینا مونده پلی بدی یا پلی دادی؟
نگران نباش همه همین حدودا بک لاگ دارن
منم مثل تو بودم، ولی دیدم دیگه در توان و روانم نیست مثل قدیما پلی بدم و دیدم این بک لاگ زیاد داره ذهنم رو مشغول می کنه کم کم، برای همین اومدم بهتریناشو جدا کردم هم تو تریپل A ها هم ایندی ها، بقیه رو با یه خداحافظی خوشحال کردم اینجوری اینایی که موندن رو هم اگه پلی اشون هم ندم دیگه ذهنم در آرامشه حداقل50/50 هستن
این فقط یکی از درایو هام هست...
یک 2 ترابایتی هم کرکی و شبیه ساز دارم
2 ترا دیگه بازی رو SSD هست
5/6 ترا دیگه از اپیک و مایکروسافت و یوپلی و
تازه رو سریز ایکس و پلی 4 و 5 هم کلی هارد اکسترنال وصل کردم بازی هر وقت میام میشنیم پای سیستم یک چرخی میزنم و سریع فرار میکنم
بابا اینا که چیزی نیستن...منم مثل تو بودم، ولی دیدم دیگه در توان و روانم نیست مثل قدیما پلی بدم و دیدم این بک لاگ زیاد داره ذهنم رو مشغول می کنه کم کم، برای همین اومدم بهتریناشو جدا کردم هم تو تریپل A ها هم ایندی ها، بقیه رو با یه خداحافظی مهمون کردم اینجوری اینایی که موندن رو هم اگه پلی اشون هم ندم دیگه ذهنم در آرامشه حداقل
همون دیگه کار و زندگی نمی ذاره من ته تهش می تونم روزی ۲ ساعت پلی بدم. البته این تعداد اوکیه بیشتر سر اون حجم زیادی که گفتی کرکی و شبیه ساز و اینا داری منظورم بود اگه هر روز بهشون اضافه نمی شه خیلیم عالیه همرو نگه دار بالاخره فرصتش پیدا می شه اگر خداوند بخواهدبابا اینا که چیزی نیستن...
باور کن اگر سر کار نبودم و وقت داشتم همشون رو تو 4/5 ماه شخم میزدم
اره بابا مثلا چطوری میتونم دارک سولز 1 یا 3 یا الدن رینگ رو حذف کنم؟ از زمانی که اکانت استیمم رو درست کردم دارک سولز 3 رو این هارد بوده، بقیه بازی ها همین طوری ... فقط جهت نوستالژی میرم توشون چرخی میزنم روح و روانم شاد بشه.همون دیگه کار و زندگی نمی ذاره من ته تهش می تونم روزی ۲ ساعت پلی بدم. البته این تعداد اوکیه بیشتر سر اون حجم زیادی که گفتی کرکی و شبیه ساز و اینا داری منظورم بود اگه هر روز بهشون اضافه نمی شه خیلیم عالیه همرو نگه دار بالاخره فرصتش پیدا می شه اگر خداوند بخواهد
حتی یدونه اش رو هم تموم نمیکنی
اخ اخ من یه زمانی این حالتو توی انیمه داشتم انقدر ریختم توی هاردم جدید قدیم فرقی نداشت بعد یه وحشتی بهم دست میداد میرفتم توی فولدر حالت تهوع میگرفتم از این همه انیمه تازه بازم ول نمیکردم همینطوری انیمه بود دانلود میکردم بعدش توی یه بازه زمانی پی سیم ویروس باج افزار گرفت همه به خاک رفت به رستگاری رسیدم
ای دی psn اشو نگاه کنی نظرت عوض میشه.همه بازی هارو تا دسته پلات کرده با پلی تایم بالا.خدا قوت گیمر میبینم حال میکنمحتی یدونه اش رو هم تموم نمیکنی
تعداد بازیهایی که هنوز تموم نکردم و تو دسکتاپ باشن هیچوقت نمیزارم از ۳ الی ۴ تا بیشتر بشه چون دیگه نمیتونم بازی کنم و همه رو بیخیال میشم خودم یه زمانی هارد ps4 ام رو پر بازی کردم دیدم عه چقد زیاده فلهای حذف میکردم بلکه تعداد بیاد پایین و بتونم بازی کنمای دی psn اشو نگاه کنی نظرت عوض میشه.همه بازی هارو تا دسته پلات کرده با پلی تایم بالا.خدا قوت گیمر میبینم حال میکنم
این لیستی که فرستام بیشتر جنبه فان داشت در حال حاضر هم دارم HFW بازی میکنم و تا تمومش نکنم سراغ بازی دیگه ای نمیرم هر چند بعضی بازی ها رو در حد تست پلی میدم ولی اولویتم و زمان بندیم برای اون بازی هست که "حس" انجامش واقعا باشهتعداد بازیهایی که هنوز تموم نکردم و تو دسکتاپ باشن هیچوقت نمیزارم از ۳ الی ۴ تا بیشتر بشه چون دیگه نمیتونم بازی کنم و همه رو بیخیال میشم خودم یه زمانی هارد ps4 ام رو پر بازی کردم دیدم عه چقد زیاده فلهای حذف میکردم بلکه تعداد بیاد پایین و بتونم بازی کنم
این بازیای که دوستمون شات فرستادن اگه تو سیستم من بود هارد رو فرمت میکردم از بس دست نیافتنی میشد تموم کردنشون
اره قبول دارم. چیزی نیست واقعااره بابا مثلا چطوری میتونم دارک سولز 1 یا 3 یا الدن رینگ رو حذف کنم؟ از زمانی که اکانت استیمم رو درست کردم دارک سولز 3 رو این هارد بوده، بقیه بازی ها همین طوری ... فقط جهت نوستالژی میرم توشون چرخی میزنم روح و روانم شاد بشه.
هر بازی هم نصب نمیکنم دیگه 150 تا بازی چیز زیادی نیست مخصوصا این که سالی نزدیک 30- تا 40 تا بازی تولید میشه. قبول داری؟