SH!N!GAMi کاربر سایت Feb 25, 2012 #16 MW 3 Online Resident Evil 5 Skyrim (مگه تموم میشه لعنتی :d) Reactions: Sega_genesis
Gabit0 کاربر سایت Feb 25, 2012 #17 نوشته شده توسط aragorn Batman: Arkham City به نظز شما آدم بازیها رو دونه به دونه تا آخرش بره بهتره یا چند تا با هم بازی کنه؟ بیشتر... اگه یه بازی تووووپ بیاد دستت خود به خود بقیه ی بازیها رو میزاری کنار، ولی هر وقت دیدی که داری همه ی بازیها رو با هم بازی میکنی بدون هیچ کدوم از بازهات توووووووووووپ نیست Reactions: Sega_genesis
نوشته شده توسط aragorn Batman: Arkham City به نظز شما آدم بازیها رو دونه به دونه تا آخرش بره بهتره یا چند تا با هم بازی کنه؟ بیشتر... اگه یه بازی تووووپ بیاد دستت خود به خود بقیه ی بازیها رو میزاری کنار، ولی هر وقت دیدی که داری همه ی بازیها رو با هم بازی میکنی بدون هیچ کدوم از بازهات توووووووووووپ نیست
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Feb 26, 2012 #18 ALAN WAKE pc CoD: Modern warfare 3 Multiplayer فعلا باید mass effect 3 رو هم دانلود کنم ببینم بهتر از 2 ــش شده یا نه
ALAN WAKE pc CoD: Modern warfare 3 Multiplayer فعلا باید mass effect 3 رو هم دانلود کنم ببینم بهتر از 2 ــش شده یا نه
A A R S A L A N کاربر سایت Mar 1, 2012 #22 gunstringer kinect sports kinect adventure halk hugan's main event kinect joy ride kung fu high impact ---------- نوشته در 06:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط SH!N!GAMi: MW 3 Online Resident Evil 5 Skyrim (مگه تموم میشه لعنتی :d) بیشتر... هنوز درگیر اسکایریم هستی:d Reactions: Sega_genesis
gunstringer kinect sports kinect adventure halk hugan's main event kinect joy ride kung fu high impact ---------- نوشته در 06:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط SH!N!GAMi: MW 3 Online Resident Evil 5 Skyrim (مگه تموم میشه لعنتی :d) بیشتر... هنوز درگیر اسکایریم هستی:d
Farzad1998 We are all In a big Nightmare کاربر سایت Mar 1, 2012 #23 Shogun 2 TotalWar Reactions: Sega_genesis
Democracy Stay hungry. Stay foolish. کاربر سایت Mar 4, 2012 #24 Catherine ... واقعا اعصاب آدم رو خرد میکنه MW3 ... واسه بار دوم دارم روی خیلی سخت میرم جلو Rayman Origins FIFA 12 Castlevania : The Dracula X ... آخرین ویرایش: Mar 8, 2012
Catherine ... واقعا اعصاب آدم رو خرد میکنه MW3 ... واسه بار دوم دارم روی خیلی سخت میرم جلو Rayman Origins FIFA 12 Castlevania : The Dracula X ...
Farzad1998 We are all In a big Nightmare کاربر سایت Mar 14, 2012 #25 The Adventures of Tintin Age of Empires III
PM Uncharted کاربر سایت Mar 15, 2012 #26 FIFA Street Silent Hilll Downpour Syndicate البته این امروز تموم شد! Reactions: Sega_genesis
Bianconeri کاربر سایت Mar 15, 2012 #28 Ninja Gaiden Sigma Plus & Rayman Origins روی ویتا BF3 روی PC Reactions: Sega_genesis