Alkazar
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
مرتال کمبت بخش داستانی هم داره ؟Mortal kombat 1 beta
کلا در مورد بتاش توی خود تاپیکش نوشتم نظرمو ولی اصلا سیر نمیشم ازش لعنتی خود باز اصلیه چیه دیگه
الان نمیدونم به کجاش رسیدی اما چون Benny رو دیدی پس داخل Strip هستی اونجا بگرد با شخصیتای مختلف حرف بزن و کوئست بگیر، بعضیاش خیلی خوبه، بیرون اطراف Strip هم گروهکای مختلف هستن و کوئستای جالبی داره.Fallout: New Vegas
اون یارو کت شطرنجیه (اسمش رو یادم رفته) پیدا کردم ولی نمیدونم حس می کنم کاراکترم ضعیفه برای ادامه داستان و از یه طرفی هم نمیدونم چجوری میتونم سریع XP دست و پا کنم
بله هر شمارش یه بخش داستانی داشت داستانش اونقدر عمیق و خاص نیستش یچیز جم جور خوبه در حد پنج شیش ساعت و بهم دیگه هم تقریبا ربط داره ولی وعده دادن که نسخه جدیدش قراره خیلی خوب باشه ظاهرا توی قسمت یازده دنیای بازی ریبوت شده و قراره یه داستان کاملا تازه داشته باشیم.مرتال کمبت بخش داستانی هم داره ؟
الان Rise of the Tomb Raider رو شروع کردم و بعد تموم کردنش هم میرم سراغ Shadow of the Tomb Raider.معمولا در یک زمان بیشتر از یه بازی انجام نمیدم ولی الان عملا مشغول دو تا بازی هستم:
Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster
میشه گفت این اولین تجربه «جدی» من از یه JRPG هست. خیلی چیزا دارم یاد میگیرم و همین اوایل یه جا رو گیر کردم. یخورده انگیزهم واسه ادامه بازی کم شده و بیشتر از یه هفته شده دیگه سراغش نرفتم؛ ولی کماکان دوست دارم که تمومش کنم.
Tomb Raider 2013
اینم تازه اوایلشم، تا اینجا که بازی خیلی خوبیه و ازش دارم لذت میبرم.
توم ریدرها اونقدری چیز خاص و جذابی توشون داره که ارزش وقت گذاشتن داشته باشن؟ من فقط یه نسخه اونم فکر کنم واسه ۲۰۱۳ بود رو همون زمان بازی کردم واسه اون موقع اوکی بود الان رو نمی دونم چجورین.الان Rise of the Tomb Raider رو شروع کردم و بعد تموم کردنش هم میرم سراغ Shadow of the Tomb Raider.
یخورده هم Aragami رو بازی کردم و خوشم اومد ازش. (توی یه Humble Bundle گرفته بودمش و قصد خریدش رو از قبل نداشتم.) احتمالا بعد یا بین دو تا بازی بالا انجامش بدم.
SMT 3 رو «فعلا» ول کردم. سیستمش برام گیج کننده هست. احتمالا یخورده دیرتر برمیگردم سراغش.
منم فقط همون ۲۰۱۳ رو تازه تموم کردم. هر سه تا بازی رو توی لایبراریم مدتهاست که داشتم و دیگه گفتم که الان انجامشون بدم.توم ریدرها اونقدری چیز خاص و جذابی توشون داره که ارزش وقت گذاشتن داشته باشن؟ من فقط یه نسخه اونم فکر کنم واسه ۲۰۱۳ بود رو همون زمان بازی کردم واسه اون موقع اوکی بود الان رو نمی دونم چجورین.
===============
آقا این تاپیک حیفه. بالا نگهش دارید واسه ماهایی که حس پلی دادنمون کم و زیاد می شه انگیزه ی خوبیه.