در بازي هاي انحصاري HALO بزرگترين است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
halo-4-41.jpg

با معرفی دوباره ی مسترچیف، مایکروسافت باز هم هیلو را در بین بزرگان صنعت بازی می بیند، تا جایی که Steve Beinner رئیس بخش بازاریابی جهانی Xbox در مصاحبه ای می گوید: "بزرگترين بازي انحصاري چيزي نيست جز Halo ".​

"بازگرداندن Master Chief كار بسيار بزرگي است، صادقانه ميگويم كاري كه سري Halo انجام داده است را كمتر بازي هايي انجام داده اند. بازي هايي كه بتوانند به اين اندازه بفروشند كم هستند. شما دو عدد عنوان نام برديد GTA و Call of Duty. اما اگر به بازي هاي انحصاري توجه كنيد، هيچ چيزي از Halo بزرگتر نيست."

تهيه كننده خانم Kiki Wolfkill نيز درباره ي Chief افزود :

"او نقطه ي كانوني بسيار قدرتمندي براي عنوان بعدي است. عنوان Halo مدتي است كه بدون شخصيت اصلي خود يعني Master Chief بوده است، و اين امر بدين معنا نيست كه چيزي از بازي هاي اين سري كم شده است. اما ما به قدري چيف را با تعادل و سمبليك ساخته ايم كه دل مردم براي او تنگ شده براي اينكه نميدانند چه اتفاقي براي او رخ داده است."

Halo 4 تعطيلات سال 2012 عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
امتیازات متای سه گانه ی هیلو :
halo 1 : 97
halo 2 : 95
halo 3 : 94

حالا دوستانی که مدعی هستند هیلو بهترین بازی انحصاری نیست بازی دیگه ای معرفی کنند که به این میانگین نزدیک باشه !
هیلو قطعاً بزگترین عنوان انحصاریست و این به معنی بد بودن یا نادیده گرفتن عناوین دیگه نیست اونها هم جای خودشون با ارزش هستند ...
تو این مورد استثنائا امتیاز مهم نیست:دی

حالا دوستانی که مدعی هستند هیلو بهترین بازی انحصاری نیست بازی دیگه ای معرفی کنند که به این میانگین نزدیک باشه !
هیلو قطعاً بزگترین عنوان انحصاریست و این به معنی بد بودن یا نادیده گرفتن عناوین دیگه نیست اونها هم جای خودشون با ارزش هستند ...
همین پست کافیه که تاپیک بیشتر از این جلو نره شما یه بازی انحصاری چه رو 360 چه رو ps3 بیارید که همچین متایی داشته باشه.
نمی دونم چرا وقتی بحث هیلو وسط میاد یه عده میگن متا مهم نیست :d
حالا خدایی نکرده بازی خودشون باشه هنوز که هنوزه دارن هایپ متاش رو میکنن

اگر به امتیاز باشه سوپر ماریو هم امتیازاش بالاس.

از طرفی halo 4 سازندهاش عوض شدن ,ممکنه موفقیتهای قبلی رو نداشته باشه

اتفاقا به نظر من اصلا Halo عامه پسند نيست وگرنه با اين تبليغات گسترده مايكرو معلوم نبود فروشش به كجا مي رسيد.

عامه پسند به COD ميگن نه Halo.پس بي خيال قضيه عامه پسند بودن بشيد.
هیلو 3 زمانی که اومد و تو اون سال نزدیک 10 میلیون فروخت، کلا 19 میلیون 360 فروخته شده بود:دی هیلو 4 هم بیاد در بدترین حالت ممکن زیر 15 میلیون نمیفروشه، هیچ جای دنیا هم به بازی با این تعداد فروش نمیگن خاص پسند! لطفا بیخیال این قضیه بشید، دلیل نمیشه هر بازی خودتون و دوستاتون خوشتون نیومد بشه خاص پسند!

همین پست کافیه که تاپیک بیشتر از این جلو نره شما یه بازی انحصاری چه رو 360 چه رو ps3 بیارید که همچین متایی داشته باشه.
عزیزم اون 97 و 95 مال 11 و 8 سال پیش هست و روی 360 هم نبوده.

روی ایکس باکس اورجینال بوده (چیزی که 90% کاربر های این فروم از نزدیک ندیدن ، بگذریم که بعضی ها اصلا نمیدونن همچین چیزی وجود داشته)

در ضمن توی گیم رنکینگ همچنان میانگین هیلو زیر آنچارتد 2 هست. لازم به ذکر هم نیست که توی این نسل بالاترین میانگین (هم متا و هم گیم رنکینگ) رو آنچارتد 2 داشته + بیشترین Award.

در هر صورت به این نمرات هم بخوایم استناد کنیم باید بگیم : هیلو بزرگترین بازی انحصاری بود (کی؟ خیلی وقت پیش) ، دیگه نیست.

Deal With It

متن پنهان:
شوخی و کنایه بود اون عزیز. سخت نگیر.

یکی از نخ نما ترین بحث ها در تمام فصول سال ....:d
بازی من از بازی تو بهتره ....ای بابا کی گفته اخه بازی من بهتره :d
بعدش یکی میاد امتیاز ردیف میکنه ..اون یکی هم میاد امار فروش میزاره...

هیلو 3 زمانی که اومد و تو اون سال نزدیک 10 میلیون فروخت، کلا 19 میلیون 360 فروخته شده بود:دی هیلو 4 هم بیاد در بدترین حالت ممکن زیر 15 میلیون نمیفروشه، هیچ جای دنیا هم به بازی با این تعداد فروش نمیگن خاص پسند! لطفا بیخیال این قضیه بشید، دلیل نمیشه هر بازی خودتون و دوستاتون خوشتون نیومد بشه خاص پسند!

اون تعداد افرادي كه Xbox داشتن اون زمان آن چنان انتخاب زيادي نداشتند.يك Halo بود و خيل عظيم تبليغات مايكروسافت و البته بازي خوبي بود.شرط الانه كه بين 65 ميليون Xbox دار بياد 50 درصد بفروشه.گرچه ميدونم امكان نداره هيچ بازي به اون تعداد بفروشه.

در ضمن جامعه آماري از 10 نفر شده تا چند ميليون نفر هم انتخاب ميكنن و نتيجه هرچي باشه درست در نظر ميگيرن.شما الان يك نظر سنجي تو همين بازي سنتر راه بندازي فكر ميكني چند در صد از اين بازي خوششون مياد؟

من منكر بزرگي بازي نميشم.اما به جد معتقدم اگه همين بازي انحصار PS3 بود نصف اين مقدار هم فروش نميكرد(نظر شخصي)

عزیزم اون 97 و 95 مال 11 و 8 سال پیش هست و روی 360 هم نبوده.

روی ایکس باکس اورجینال بوده (چیزی که 90% کاربر های این فروم از نزدیک ندیدن ، بگذریم که بعضی ها اصلا نمیدونن همچین چیزی وجود داشته)

در ضمن توی گیم رنکینگ همچنان میانگین هیلو زیر آنچارتد 2 هست. لازم به ذکر هم نیست که توی این نسل بالاترین میانگین (هم متا و هم گیم رنکینگ) رو آنچارتد 2 داشته + بیشترین Award.

در هر صورت به این نمرات هم بخوایم استناد کنیم باید بگیم : هیلو بزرگترین بازی انحصاری بود (کی؟ خیلی وقت پیش) ، دیگه نیست.

Deal With It
متا که اصلا مهم نیست آمار فروش هم که پشمه پس ما اینجا فقط باید هر چی که شما و امثال شما گفتن بگیم چشم.
در کل بیخیال این بحث ها تموم ناشدنی هستن.
فقط مثل این بچه ها افتادیم به جون هم یکی میگه اسباب بازی من بهتره اون یکی میگه نه ماله من بهتره

اون تعداد افرادي كه Xbox داشتن اون زمان آن چنان انتخاب زيادي نداشتند.يك Halo بود و خيل عظيم تبليغات مايكروسافت و البته بازي خوبي بود.شرط الانه كه بين 65 ميليون Xbox دار بياد 50 درصد بفروشه.گرچه ميدونم امكان نداره هيچ بازي به اون تعداد بفروشه.

در ضمن جامعه آماري از 10 نفر شده تا چند ميليون نفر هم انتخاب ميكنن و نتيجه هرچي باشه درست در نظر ميگيرن.شما الان يك نظر سنجي تو همين بازي سنتر راه بندازي فكر ميكني چند در صد از اين بازي خوششون مياد؟

من منكر بزرگي بازي نميشم.اما به جد معتقدم اگه همين بازي انحصار PS3 بود نصف اين مقدار هم فروش نميكرد(نظر شخصي)
تو بازیسنتر درباره ماریو هم نظرسنجی بگذاری همه میگن نمیخرن، تو ژاپن هم کسی CoD نمیخره، در صورتی که میلیون میلیون دارن فروش میکنن این دو تا. هر جایی یه سلیقه ای داره، باید کل دنیا رو در نظر بگیری.

انتخاب زیادی نداشتن هم دیگه بهانه است، همون سال کلی بازی عالی منتشر شد، سال قبلش هم همینطور. حتی Reach که یه هیلوی شماره دار نبود بعد از Black Ops پرفروش ترین بازی 360 بود در سال 2010. اصولا بازی که انقدر فروشش زیاده میشه عامه پسند، حتی اگر فقط همون 15 میلیون همیشه بازی رو بخرن بازم میشه عامه پسند، چون درصد زیادی از بازار رو تشکیل میدن. فقط تو ایران میشه دید که به یه بازی با 15 میلیون فروش بگن خاص پسند:دی

تو بازیسنتر درباره ماریو هم نظرسنجی بگذاری همه میگن نمیخرن، تو ژاپن هم کسی CoD نمیخره، در صورتی که میلیون میلیون دارن فروش میکنن این دو تا. هر جایی یه سلیقه ای داره، باید کل دنیا رو در نظر بگیری.

انتخاب زیادی نداشتن هم دیگه بهانه است، همون سال کلی بازی عالی منتشر شد، سال قبلش هم همینطور. حتی Reach که یه هیلوی شماره دار نبود بعد از Black Ops پرفروش ترین بازی 360 بود در سال 2010. اصولا بازی که انقدر فروشش زیاده میشه عامه پسند، حتی اگر فقط همون 15 میلیون همیشه بازی رو بخرن بازم میشه عامه پسند، چون درصد زیادی از بازار رو تشکیل میدن. فقط تو ایران میشه دید که به یه بازی با 15 میلیون فروش بگن خاص پسند:دی

تو بازيسنتر ماريو نميخرن چون تعداد دارندگان WII خيلي كمه اينجا اما ماشاا.. همه Xbox360 دارن :d

در ضمن من منظورم اين بود كه زمان عرضه Halo روي Xbox Orginal با اين كه بازي واقعا عالي بود ولي ماركتينگ فوق العاده مايكرو و عدم وجود تعداد كافي بازي خوب دست به دست هم دادند اون زمان تا فروش Halo اون طور نجومي بشه و همون باعث شد يك جامعه 10 ميليوني Fan Base از بازي ايجاد بشه كه بعد عرضه هر شماره از اون چشم بسته برن بازي رو بخرن.:d

وگرنه هستن بازي هاي كه متاشون به اون بازي نزديكه ولي فروششون 20% اون بازي هم نيست.

عامه پسند بودن هم به نظر من به سرعت برقراري ارتباط بازي با مخاطب بستگي داره.اگه Halo عامه پسند هستش پس GOW و COD چي هستن اين وسط؟

به نظرت God Of War كه فروشش خيلي كمتر از اين بازي هستش عامه پسندتر هستش يا Halo?

کاری با موضوع اصلی تاپیک ندارم بزنید تو سروکول هم در مورد یکی از پست ها میخواستم یه چیزی بگم

چند صفحه قبل یکی از دوستان گفت این بازی طرفدارای زیادی تو ایران داره یه چیزی میگم که خودم با چشمام دیدم
"قبلانا مغازه رفیقم میرفتم که کمکش کنم تنها نباشه یه فن ps3 (که ایکباکس هم داشته ظاهرا) با یه فن x360 اومدن تو مغازه و بحث این بازی با کیلزون باز شد این به اون یه چی میگفت اونم به این و داشتن از گذشته و این صحبت ها حرف میزدن جالب این بود یکیشون میگفت هَلو اونم میگفت هالو (فن x360) منم این :| مدلی "البته دروغ چرا خودم هم اینجا فهمیدم هیلو اسمشه فکر میکردم هَلو باشه ولی خب اونا مثلا فن بودن"
بعد پریدم وسط حرفشون گفتم دوستان حداقل بحث میکنید اسمشو درست بگید اسمش هیلو جفتشون اینطوری
245.gif
fingersmiley.gif
شدن طرف من که تو چه میدونی این بازی چیه اصلا 10 دقیقه بازی کردی"حالا ربطش با درست دونستن اسمشُ نمیدونم چیه" منم دوباره این :| مدلی شدم و گفتم واسه بحث برید بیرون اینجا جنستو بخر و برو "یکم آروم شدن" بعد یکی از دوستان اومد که خوره این بازی تا گفتم دوست عزیز "به فن x360" هم قطارت اومد ایشون دیگه خدای این بازین جفتشون زرد شدن "یا سفید دقیق یادم نیست:d" تازه یکم که دوستمون باشون حرف زد فهمید اصلا اینا هیلو بازی نکردن یا اگر هم بازی کردن نفهمیدن چی بوده تموم این بحثا از سر فن بازی بوده ظاهرا ...

سرتون رو درد اوردم لپ کلوم اینه که آره خیلیا از سر فن بازی این بازی رو دوست دارن حتی اگه دوسش نداشته باشن و خیلیا از سر فن بازی از این بازی بدشون میاد حتی اگه دوسش داشته باشن "پارادوکس؟ تشبیه مشبه به؟ تناقض آیا؟:d"

تو بازيسنتر ماريو نميخرن چون تعداد دارندگان WII خيلي كمه اينجا اما ماشاا.. همه Xbox360 دارن :d

در ضمن من منظورم اين بود كه زمان عرضه Halo روي Xbox Orginal با اين كه بازي واقعا عالي بود ولي ماركتينگ فوق العاده مايكرو و عدم وجود تعداد كافي بازي خوب دست به دست هم دادند اون زمان تا فروش Halo اون طور نجومي بشه و همون باعث شد يك جامعه 10 ميليوني Fan Base از بازي ايجاد بشه كه بعد عرضه هر شماره از اون چشم بسته برن بازي رو بخرن.:d

وگرنه هستن بازي هاي كه متاشون به اون بازي نزديكه ولي فروششون 20% اون بازي هم نيست.

عامه پسند بودن هم به نظر من به سرعت برقراري ارتباط بازي با مخاطب بستگي داره.اگه Halo عامه پسند هستش پس GOW و COD چي هستن اين وسط؟

به نظرت God Of War كه فروشش خيلي كمتر از اين بازي هستش عامه پسندتر هستش يا Halo?
اصلا این سوال و نظر نداره، کاملا مشخصه که یه بازی با فروش بالاتر عامه پسندتره، یه رابطه مستقیم و منطقی با هم دارند که اصلا نیازی به گفتن من نیست. حالا اون فن بیس هرجوری میخواد به وجود اومده باشه، وقتی درصد زیادی از بازار دست هیلو است، یعنی این یه بازی عامه پسنده. تبلیغ زیاد هم حتما دلیل بر فروش نیست، خیلی بازیها تبلیغات فوق العاده دارن، ولی فروششون نزدیک به هیلو هم نمیشه. بازی چون پتانسیلش رو داره مایکروسافت هم براش مارکتینگ میکنه، وگرنه میومد برای همه بازیاش تبلیغ میکرد که هر کدوم مثلا 10 میلیون بفروشه!

پ.ن: چرا من دارم درباره یه چیز به این واضحی بحث میکنم؟:-/

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or