در بازي هاي انحصاري HALO بزرگترين است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
halo-4-41.jpg

با معرفی دوباره ی مسترچیف، مایکروسافت باز هم هیلو را در بین بزرگان صنعت بازی می بیند، تا جایی که Steve Beinner رئیس بخش بازاریابی جهانی Xbox در مصاحبه ای می گوید: "بزرگترين بازي انحصاري چيزي نيست جز Halo ".​

"بازگرداندن Master Chief كار بسيار بزرگي است، صادقانه ميگويم كاري كه سري Halo انجام داده است را كمتر بازي هايي انجام داده اند. بازي هايي كه بتوانند به اين اندازه بفروشند كم هستند. شما دو عدد عنوان نام برديد GTA و Call of Duty. اما اگر به بازي هاي انحصاري توجه كنيد، هيچ چيزي از Halo بزرگتر نيست."

تهيه كننده خانم Kiki Wolfkill نيز درباره ي Chief افزود :

"او نقطه ي كانوني بسيار قدرتمندي براي عنوان بعدي است. عنوان Halo مدتي است كه بدون شخصيت اصلي خود يعني Master Chief بوده است، و اين امر بدين معنا نيست كه چيزي از بازي هاي اين سري كم شده است. اما ما به قدري چيف را با تعادل و سمبليك ساخته ايم كه دل مردم براي او تنگ شده براي اينكه نميدانند چه اتفاقي براي او رخ داده است."

Halo 4 تعطيلات سال 2012 عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
امسال فکر کنم باید سال فشار مضاعف گذاشت هنوز بازی نیومده این همه فشار و سوزش همراه دیگه نمایش رسمی + عرضه بازی دیگه آدم چه چیزایی باید ببینه از این هیتر ها و ترول گر ها محترم :d

بستگی داره معیارمون برای کلمه بزرگترین چی باشه؟اگه معیار فروش هست درست گفته..اگه آنلاین هست درست گفته..اگه کیفیت هست !!بعید میدونم.

بستگی داره معیارمون برای کلمه بزرگترین چی باشه؟اگه معیار فروش هست درست گفته..اگه آنلاین هست درست گفته..اگه کیفیت هست !!بعید میدونم.

برای کیفیت هم درست گفته . اگه معیارمون تیر رنگی باشه بعید میدونم :دی

اگه قرار باشه فقط این نسل حساب بشه، از Halo کلا 5 تا عنوان تو این نسل عرضه شده! شاهکاره الان؟ :دی سری GT روی هم بیشتر از 65 میلیون فروخته و همینطوری هم ادامه داره، در حالی که آخرین امار فروش سری Halo به 50 میلیون هم نمیرسه.

از شما دیگه بعید:d.......منظور ایشون به halo 3 و فروش و ...که مستر چیفم توش بوده بوده که اون زمان با اون میزان x360 دارا اونقدر فروخت....و گرنه فکر نکنم کسی اصلا مثلا با halowars (که البته اونم خیلی عالی فروخت)کاری داشته باشه....... .

بهرحال این نسل(نسل قبل که کنسولی که halo رو ارایه می کرد در حد ps2 نفروخت که اصلا به gt برسه)halo کلا شدیدا پورلساز بوده وفن بیس شدیدا بزرگی داشته و با گذشت دو سالم هنوز تو لیست 10 بازی برتر xlive هست)و البته حتی نسخه های فرعیش هم خیلی خیلی عالی فروختن........ .
پس میشه لقب بزرگترین انحصاری رو بهش داد.......
حالا یکی قبول نداره هم نداشته باشه دیگه مسخره بازی و اینا لازم نیس:d

تکلیف خودتون رو روشن کنید :دی بالاخره فروش یا امتیاز؟ اگه بحثه فروشه که با یه مثال خیلی راحت نقض میشه البته اگه بانبول این نباشه که به نسبت تعداد کنسول، یا این نسل و اون نسل... اگرهم منظورتون امتیازه که هیچی جمله قصارتر میشه.
نکته اول اینکه وقتی تو جملش CoD رو مثال زده مسلما هر کی باشه راحت میفهمه داره فروش رو میگه.

نکته دوم هم اینکه حداقل سونی فعلا هیچ IP نداره که به تنهایی از همه لحاظ (فروش + امتیاز + تعداد پلیر + نوآوری + عظمت فرنچایز (کتاب، بازی، یونیورس، pop culture بودن و مدیاهای مختلف) و کلا همه چی) با هیلو رقابت کنه. پس اگه بگه بزرگترین از این لحاظ، باز هم بیراه نگفته:دی حالا باز ماریو و اینا رو بگی یه چیزی، که فکر نمیکنم تو برای هواخواهی از ماریو اومده باشی اینجا:-/ :دی

و نکته سوم:
i241671_h4longervbu7e.gif
;;) :دی

همه هایپر هستند همه ----> سونی , ناتی داگ , دیوید کیج , یوبی و کلا هرکه را میتوان نام برد و فقط ماکرو حقیقت را میگوید !!!!
نمیگم هیلو بازی خوبی نیست ولی دیگه این همه شعار و هایپ دیگه مسخره و بچگانه شده !!!!!!!!!!!!

اگه قرار باشه فقط این نسل حساب بشه، از Halo کلا 5 تا عنوان تو این نسل عرضه شده! شاهکاره الان؟ :دی
anarion
ول کن این بحث رو.این بازی بیشتر طرفدار تو خود امریکا داره و امریکایی هم 60دلار پول خرده واسشون.طرف یک شبانه روز تو صف وایساده بود که مثلا هیلو3بخره 15سالش هم نبود.بازی هم طبیعتا امار فروشش اینطوری میره بالا مثل codکه میلیارد میفروشه پس اینم بهترین بازی تاریخه!!!!

ایکس باکس 360دیگه اخرای عمرشه ببینیم نسل بعد یه هیلو بیاد همینایی که الان سینه چاک این بازی هستن حاضرن 60دلار پول بازی بدن؟یا یه چیز دیگه به ماکروسافت میدن .

نکته دوم هم اینکه حداقل سونی فعلا هیچ IP نداره که به تنهایی از همه لحاظ (فروش + امتیاز + تعداد پلیر + نوآوری + عظمت فرنچایز (کتاب، بازی، یونیورس، pop culture بودن و مدیاهای مختلف) و کلا همه چی) با هیلو رقابت کنه. پس اگه بگه بزرگترین از این لحاظ، باز هم بیراه نگفته:دی حالا باز ماریو و اینا رو بگی یه چیزی، که فکر نمیکنم تو برای هواخواهی از ماریو اومده باشی اینجا:-/ :دی
امسال فکر کنم باید سال فشار مضاعف گذاشت هنوز بازی نیومده این همه فشار و سوزش همراه دیگه نمایش رسمی + عرضه بازی دیگه آدم چه چیزایی باید ببینه از این هیتر ها و ترول گر ها محترم :d
i241683_jokerlaugh.gif

FACT

آخرین ویرایش:
کیوان من خودم فن gt هستم شدیدا...ولی آنلاین رو هم اگه بخوای حساب کنی انصافا gt سوسک میشه :d

کیوان من خودم فن gt هستم شدیدا...ولی آنلاین رو هم اگه بخوای حساب کنی انصافا gt سوسک میشه :d

دیگه بحث ها و اینکه فشار روی Hater ها زیاده به کنار اما آنلاین هیلو چه ربطی به آنلاین GT داره ؟! :d

اصلا راجع به سرورهای شلوغ پلوغ GT5 اینجا فکت صادر نکن خونریزی راه میوفته :biggrin1:
اگه دوست داری با KZ مقایسه کنیم ؟! :d

خب باباجان بحث مقایسست دیگه.به کیوان گیر بدین که اسم gt اوورد من چیکاره بیدم
yahoo_4.gif
در مورد فروش بنده خدا حرف زده نه آنلاین :d

دیگه بحث ها و اینکه فشار روی Hater ها زیاده به کنار اما آنلاین هیلو چه ربطی به آنلاین GT داره ؟!

اگه دوست داری با KZ مقایسه کنیم ؟! :d
خب باباجان بحث مقایسست دیگه.به کیوان گیر بدین که اسم gt اوورد من چیکاره بیدم:d

اصلا راجع به سرورهای شلوغ پلوغ GT5 اینجا فکت صادر نکن خونریزی راه میوفته :biggrin1:
ممنون میشم بگی GT5 حدودا اکثر اوقات چندتا Player آنلاین داره :-/ ... من خودم همیشه Reach بازی میکنم ، اگر ساعت 4-5 صبح به وقت خودمون بخوای بازی کنی میبینی حدودا 170-80 هزار نفر تو سرورهای بازی آنلاین ـن :d ... دیگه اگر آخر هفته هم باشه که غوغا میشه رسما :d همه ی اینا واسه بازی ای هست که 1 سال و 6 ماه از عرضه ـش میگذره .

P.S. میدونم ربطی ندارن ... :|:d
P.S.S. دوستان اشاره میکنن که تازه Reach زیاد محبوب نیست بین فن های بازی :-/ که البته لعنت به همچین فن هایی که Reach ـو دوست ندارن ولی به هر حال واقعیت ـه من خیلی هارو تو فروم های خارجی دیدم از Reach ایراد میگرفتن :| و میگفتن Halo 3 بازی میکنیم ، وگرنه اون اوایل عمرا زیر 500 هزارپلیر نداشت بازی :d الان در واقع هیلو بازها بین Reach و Halo 3 پراکنده شدن در حالی که واسه GT فقط همون 5 ـش هست ... ضمن اینکه بانجی خیلی هارو به خاطر تقلب و اینا واسه بالا بردن K/D و Rank ، کلا Credit و Rank ـشونو Reset کرد و فحش های اون افراد رو به چشم دیدم :d اینم تاثیر داشت .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or