mahdijoon
کاربر سایت
بله احتياج به يه PSP ديگه هم هست كه سالم باشه و بريك نشده باشه.از مقاله مفید شما کمال تشکر را دارم.
اولین سوالی که برا من پیش اومده اینه که : در مرحله اول همون PSP برک شده رو با باتری و رم به کامپیوتر باید وصل کرد یا یک PSP دیگه . اصلا تو این مراحل که توضیح دادین PSP دیگه ای نقش داره یا همه مراحل رو باید با PSP برک شده انجام داد؟
سوال دوم اینه که : وقتی PSP برک شده ، ما چه طوری رمی که تو PSP از روی کامپیوتر بالا بیاریم.
حتی اگه باتری نو و رم و ترانس رو هم به PSP وصل کنیم فکر نکنم بشه این کار رو انجام داد.
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
روش كلي درست هست، اما يه جاهايي از اون هنوز ايراداتي داره.می شه لطفا یکی امتحان کنه ؟ :cheesygri
اوليش اضافي هست.mspformat.exe
اینتر
mspformat k توجه k درایو psp شما میشود
اینتر
PSP بريك شده مهم نيست اصلا كنرلش، اين PSP اي سالمي كه ما استفاده ميكنيم مهمه كه كرنل روي 1.5 قرار داده شده باشه.توجه psp بریک شده باید kernell 1.5 بوده باشد
اينو بايد قبل از اين عبارت ميذاشت:حال به داخل درایو psp بروید باید شبیه عکس زیر شده باشد
حالا دوباره psp را به سیستم وصل کنید و فایل msipl.bin ایجاد شده را کپی کنید

براي برگردوندن باطري به حالت اول همونطور كه گفتي اول باطري رو دربياريد و با شارژر PSP رو روشن كنيد و بالا بياريد بعد از اينكه بالا اومد باطري رو توي دستگاه بذاريد و بريد به قسمت Game و Memory Stick بريد و Battery رو دوباره اجرا كنيد و اين بار گزينه دوم (فكر كنم دكمه دايره باشه ) رو اجرا كنيد تا باطري به حالت اول بگرده.من نفهمیدم , کسی میدونه بگه !
امیدوارم استفاده ببرید
[/QUOTE]یک سری نکات هم در آخر داره که من از ترجمه پناهی جان استفاده میکنم :
توجه داشته باشيد كه FW كه در مموري استيك هست FW1.5 كامل نيست اما زير مجموعه ايي از اون هست از اينرو همه كاربرد از قبيل
flashers }چراغ راهنما} و ريكاوري رو نداره.
2-
الان PSP شما با تمام مموري استيكها سازگاري داره به غير از 32مگيها
.
3-
آيدي PSP به طور كامل بازگردونده نشده بنابراينو به طور كلي نتونسته آيدي رو به طور صحيح برگردونه و احيا بشه.
4-
پيشنهاد ميشه كه قبل از دانگريد يه نسخه پشتيبان از فلش بگيريد.
6-
در اين دانگريد همه سخت افزارها شناخته شده هست{مرحله 5}
7-
تمام نيازهاي FW1.5 رو برآورده ميكنه.
باز گرداندن مموری به حالت اول
psp را با مموری تبدیل شده و با باتری عادی روشن کنید , سپس به settings> format memory stick رفته و مموری را فرمت کنید .
باز گرداندن باتری به حالت اول
psp را بدون باتر و با کبل برق روشن کنید . وقتی که بالا آمد باتری را قرار دهید . usp را فعال کنید . magic battery creator را کپی کنید داخل مموری ( اگر قبلا انجا نبوده ) .....
بقیه :
After thats is copied (if it isn't there already) the program will start. Seen this screen before? Thats because you have!
- The only successful way I have found to restore your battery to a normal one with original flash is to, press square to write random version of flash. You can leave it here if you want but noone knows of there is a side effect to not having original flash. So if you have backed up your original battery flash restart the program and now you can press LTRIGGER and RTRIGGER to put it to normal. There is an error writing at 0x14 but everything is fine.
- You have to write a random flash first before your original because it restores your batteries flash but some reason thinks it's a jigkick still!! Writing a random one puts it to normal and flashing the original puts it back to how it was bought.
- Thats it your battery is back to normal
من نفهمیدم , کسی میدونه بگه !
امیدوارم استفاده ببرید![]()

سلامبه نظر شما برای psp سالم مشکلی پیش نمیاد
آقا یکی امتحان کنه و خبرش رو بدهد به همه

من اين روش رو قبلا تست كرده بودم. اتفاقا يكي از PSP هايي كه درست كردم ماله بچه هاي همين سايته.ایول دمتون گرم
ولی قدم چهاردهم کمی نامفهومه ( از داخل psp یا pc )
در ضمن دستورات cmd من هم کاملاً درست بودند
من فکر میکنم installer , و baterry رو باید داخل psp اجرا کرد
به نظر شما برای psp سالم مشکلی پیش نمیاد
آقا یکی امتحان کنه و خبرش رو بدهد به همه
البته من يه بار اصلا اين كار رو انجام ندادم و بازم مشكلي نبود.توجه توجه
دوستان در تمامی مراحل قطع usb شما باید قبل و بعد از قطع usb مموری را درآورده و یا وارد psp کنید حتی برای اجرای فایلها از داخل psp
اگر این کار رانکنید و یا احیاناً psp شما با مموری ریست شود باعث ساختن پوشه های رایج در مموری توسط psp میشود .
در ضمن باید یه تشکر ویژه هم از آقایان پناهی - mshd1- و xenophil داشته باشم
اينا همش fake هست.در مورد این کسی اطلاع داره
psp احیا شده را با کدام برنامه دانگرید کنیم
اگه لطف کنید لینکش رو بزارید خیلی خوبه