ce7en44 کاربر سایت Jul 20, 2013 #31 ممنون از راهنمايي كه كردي تونستم مرحله را به سادگي پشت سر بزارم الان مرحله 20 هستم و دارم با ويرجل مبارزه ميكنم اخرين مرحله است ديگه؟ بیشتر... بله آخرین مرحله اس ولی اگه بعد از تموم شدن بازی احساس کردی که دوباره میخوای از اول بازی شروع کنی زیاد تعجب نکن :d
ممنون از راهنمايي كه كردي تونستم مرحله را به سادگي پشت سر بزارم الان مرحله 20 هستم و دارم با ويرجل مبارزه ميكنم اخرين مرحله است ديگه؟ بیشتر... بله آخرین مرحله اس ولی اگه بعد از تموم شدن بازی احساس کردی که دوباره میخوای از اول بازی شروع کنی زیاد تعجب نکن :d
و ويرجل22 کاربر سایت Jul 26, 2013 #32 من الان مرحله 20 گير كردم نميتونم ويرجل رو بكشم كمكم ميكنيد؟اين مرحله اخره؟
S sub -zero کاربر سایت Jul 26, 2013 #33 نوشته شده توسط ويرجل22: من الان مرحله 20 گير كردم نميتونم ويرجل رو بكشم كمكم ميكنيد؟اين مرحله اخره؟ بیشتر... اینکه دیگه راه نمایی نمی خواد بیشتر سعی کن می تونی بکشیش.:d
نوشته شده توسط ويرجل22: من الان مرحله 20 گير كردم نميتونم ويرجل رو بكشم كمكم ميكنيد؟اين مرحله اخره؟ بیشتر... اینکه دیگه راه نمایی نمی خواد بیشتر سعی کن می تونی بکشیش.:d