درخواست کمک برای دویل می کرای 3

سلام اقا شما باید

---------- نوشته در 12:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 PM ارسال شده بود ----------

یکی نیست من راهنمایی کنه این مرحله را چه جوری رد کنم!!!!:hurted1::dots:

سلام اقا شما باید اول اون مجسمه رو بشکونی ووارد دربشی از اسانسور بری بالا بعد میری روبروی اسانسور تو وست دیوار یه راه داره بعد یه دیوار ترک داره میشکنیش ویه معما حل میکنی بعد یه در باز میشه باید بری سمت او غوله که مشت میزد .بعدشم خودت برو اگه نتونستی بگو تا ادامشو بگم

سلام دوستان عزیز در مرحلهdevil may cry3-19 انجام که یه ایتم ازروی اون ساعت شنی بزرگ بر میداریم ومیروم داخل اینه میشویم و از انجا خارج میشویم میبردمون انجا که هیچ کاری نمی تونیم بکنیم نه شمشیر بزنیم نه کار دیگهی بکنیم و فقط یک راه وجود داره اونجا که تا میرم توش میارد بیرون روی پای اون مجسمه ویه راه دیگه هم اونجاست که میبردمون اونجا که زمین شطرنج است وقبلا اومدم مجسمه های که اونجا بودند از بین بردم لطفا بگید باید کار کنم:(

آخرین ویرایش:
با سلام دوستان من 4 5 سال پیش این بازی انجام میدادم خلاصه اما تمومش نکردم درگیری کنکور درس دانشگاه نذاشت حالا یه یه هفته بیکارم بازیم دانلود کردم میخوام بازی کنم اما من اون موقع تو یه مرحله گیر کردم ببینم شما میتونید راهنماییم کنید
بعد کشتن اون زنه که گیتار میده به ادم میری و به یه جا میرسی که باید نوری رو که از یه مجسمه میزنه با شگوندن بعضی از اینه ها به در بندازی تا در باز شه که این مدل مرحله تو مراحل اولیه بازی هم بود اما من اینو هر کاری کردم نتونستم بزنم اگه میشه بگید کدوم اینه هارو باید شکوند ممنون

با سلام دوستان من 4 5 سال پیش این بازی انجام میدادم خلاصه اما تمومش نکردم درگیری کنکور درس دانشگاه نذاشت حالا یه یه هفته بیکارم بازیم دانلود کردم میخوام بازی کنم اما من اون موقع تو یه مرحله گیر کردم ببینم شما میتونید راهنماییم کنید
بعد کشتن اون زنه که گیتار میده به ادم میری و به یه جا میرسی که باید نوری رو که از یه مجسمه میزنه با شگوندن بعضی از اینه ها به در بندازی تا در باز شه که این مدل مرحله تو مراحل اولیه بازی هم بود اما من اینو هر کاری کردم نتونستم بزنم اگه میشه بگید کدوم اینه هارو باید شکوند ممنون

من متوانم کمکت کنم فقط یه عکسی از مراحلی که گرفتی بگیر
اگر هم توانستی یه چند جا بگیری تا دقیق راهنمایت کنم

این بازی که آسونه چرا گیر میکنید؟سوالی داشتید بگید من در خدمتم.
من در مرحله 16 گير كردم اونجايي كه بايد دوتا سنگ پيدا كني تا اون در باز شه بعد روبروش يه اسانسور ودوتا در ابي وقرمز هست من سنگ به رنگ اجري پيدا كردم ولي سنگ دوم رو ميدونم جاش كجاست ولي نميتونم بگيرم اونجايي كه دوتا لوستر اسكلتي هست لطفا زود جوابمو بدين

- - -ویرایش - - -

دوستان زحمت نکشید خودم بازی تموم کردم
من در مرحله 16 گير كردم اونجايي كه بايد دوتا سنگ پيدا كني تا اون در باز شه بعد روبروش يه اسانسور ودوتا در ابي وقرمز هست من سنگ به رنگ اجري پيدا كردم ولي سنگ دوم رو ميدونم جاش كجاست ولي نميتونم بگيرم اونجايي كه دوتا لوستر اسكلتي هست لطفا زود جوابمو بدين

- - -ویرایش - - -

سلام من تازه اومدم به این انجمن....من درمرحله ی 9بازی گیرکردم ووقتی میخوام اون زنه روبکشم نمیتونم.... کمکم کنید

تو بايد اول پول جمع كني يا همهون قرمز ها كه وقتي اهريمن ميكشي ميگيري بعد بايد holy waterبگيري و وقتي كه تو جون زنه رو دو سوم بردي و وقتي كه به طرف دانته مياد تا بوسش كنه تو اوني رو كه گرفتي ميزني بعد ميميره

باید به لوستر ها ضربه بزنی تا محکم بهم بخورن و بشکنن

quote_icon.png
نوشته شده توسط m.jlo
سلام من تازه اومدم به این انجمن....من درمرحله ی 9بازی گیرکردم ووقتی میخوام اون زنه روبکشم نمیتونم.... کمکم کنید

تو بايد اول پول جمع كني يا همهون قرمز ها كه وقتي اهريمن ميكشي ميگيري بعد بايد holy waterبگيري و وقتي كه تو جون زنه رو دو سوم بردي و وقتي كه به طرف دانته مياد تا بوسش كنه تو اوني رو كه گرفتي ميزني بعد ميميره​

البته اینجا اگه به حالت Devil Trigger هم بری کارت را راه میندازه :d

من مرحله 17 الان گير كردم اونجايي كه يه مرد سياه مياد هر چي ميزنمش جونش كم نميشه چي كار كنم؟ ممنون از اون راهنمايي گذشته
باید به لامپهایی که دور تا دور هستند ضربه بزنی تا روشن بشوند ( همون لامپ هایی که شبیه چشم های بسته هستند )
اگه بتونی موقعی نزدیک میشه تا ضربه بزنه یه لامپ را روشن کنی یه فرصت کوتاهی بدست میاری تا بهش ضربه بزنی
اگر هم تمام لامپ ها را روشن کنی ضربات بیشتری میتونی بزنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or