درخواست هر گونه راهنمایی در مورد گوشی

• Thread starter Thread starter GTA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دستت درست!
خب اطلاعاتمون بسي بيشتر گشت همي!
دو نكته :
اولا مشكي نيست و نوك مداديه و در ضمن سفيدش هم هست .
ثانيا يه مموري 2 گيگ + رم ريدر m2 باهاش هست!

سلام به عمه دوستان . من برای n96 یک trk میخام ولی حتی اخرین version ش هم قابل نصب نیست .
کسی تا حالا رو n96 تونسته trk نصب کنه؟
یعنی 50 % نصبش انجام میشه بهد کنسل میشه . باید چی کارکنم؟
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه. مرسی:(

دوستان 2تا سوال اول اینکه ریختن فایل ها با کابل یو اس بی به گوشی صدمه میزنه؟

دوم: وصل شدن به اینترنت ایرانسل با کابل یو اس بی و از طریق کامپیوتر به گوشی صدمه میزنه؟

دوستان 2تا سوال اول اینکه ریختن فایل ها با کابل یو اس بی به گوشی صدمه میزنه؟

دوم: وصل شدن به اینترنت ایرانسل با کابل یو اس بی و از طریق کامپیوتر به گوشی صدمه میزنه؟
هیچکدوم هیچگونه صدمه ای به گوشی نمیزنه

S500i

با سلام.
من یک عدد گوشی سونی اریکسون مدل S500i دارم. می خواستم بدونم میشه ازش به عنوان Webcam در کامپیوتر استفاده کنم؟چگونه؟لطفا کاملا توضیح دهید.
(ببخشید نمی دونستم کجا باید سوالم را بپرسم.)
با تشکر.

سلام بر همگی من در انتخاب گوشی مناسب گیر کردم لطفا کمکم کنید بین اینا گیر کردم که کدوم بهتر و به صرفه تره
W960وP1وX1که البته نمیدونم این اخریه چنده
به نظر شما کدوم بهتره؟

سلام بر همگی من در انتخاب گوشی مناسب گیر کردم لطفا کمکم کنید بین اینا گیر کردم که کدوم بهتر و به صرفه تره
W960وP1وX1که البته نمیدونم این اخریه چنده
به نظر شما کدوم بهتره؟

اگه پولشو داری در خرید x1 شک نکن . قیمتش حدود 530 تومنه .

بچه ها iphone3g 8GIG قیمتش 199 دلاره درسته ؟
یکی از دوستانم میخواد بره کانادا اونجا با همین قیمت میتونه تهیه کنه ؟

برای اینکه بخوای بخریش 200$ پول گوشی میدی ولی الزاماً باید حدود 2000$ شارژ AT&T ( یا هر شرکتی که تو کانادا ساپورت میکنه iPhone رو ) بخری !

سلام
من یه سیم کارت دارم , تو هر گوشی می زارم دچار یه مشکل می شم . گوشی هر از چند گاهی خودش خود به خود خاموش میشه ! کسی میدونه علت چیه ؟

سلام
من یه سیم کارت دارم , تو هر گوشی می زارم دچار یه مشکل می شم . گوشی هر از چند گاهی خودش خود به خود خاموش میشه ! کسی میدونه علت چیه ؟

سیم کارت من هم چند روز چیش بعد از 4 سال دچار مشکل شد و باعث میشد یکی از گوشیاه هی ریستارت کنه و با گوشی دیگم اصلا انتن نمیداد . خلاصه احتمال زیاد سیم کارتت یا داره میسوزه و یا دچار مشکل شده . عوضش کنی بهتره .

سیم کارت من هم چند روز چیش بعد از 4 سال دچار مشکل شد و باعث میشد یکی از گوشیاه هی ریستارت کنه و با گوشی دیگم اصلا انتن نمیداد . خلاصه احتمال زیاد سیم کارتت یا داره میسوزه و یا دچار مشکل شده . عوضش کنی بهتره .
آخه مشکلش عجیبه , تا باتری در نیارم روشن نمیشه .

سلام
دوستان من یه چند تا شماره بوده که از تو کانتکت گوشیم پاکشون کردم. آیا برنامه ای چیزی وجود داره که بشه شماره ها رو برگردوند؟

سلام
دوستان من یه چند تا شماره بوده که از تو کانتکت گوشیم پاکشون کردم. آیا برنامه ای چیزی وجود داره که بشه شماره ها رو برگردوند؟

اگه از روی سیم کارت توی گوشیت کپیش کردی دوباره میتونی شماره های سیم کارتت رو کپی کنی ولی اگه روی گوشیت سیو بوده دیگه کاریش نمیشه کرد .

:((سلام خدمت تمامی دوستان عزیز من یه دونه Nokia N73 Music Edition دارم الان چند روزه که این گوشی خود به خود خاموش میشه از دوستان عزیز میخوام که تورو خدا کمکم کنید خیلی اعصابم خورد شده نوکر همتون هم هستم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or