درخواست هر گونه راهنمایی در مورد گوشی

• Thread starter Thread starter GTA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پدرم از طرف کانون مهندسین رفته المان ایا اگه از او نجا گوشی مثل i phone 3g بیاره مشکلاتی برای من ایجاد می کنه منظورم مخابرات هست در کل مشکلایی رو داره راستی یه روز هم در سفرش به فرانسه هم میره فرانسه بگیره بهتره یا همین الان که در المان هست؟خیلی فوری هست:(

خيلي ممنون برادر oveis_timbland !
اين مدلها چشمم رو گرفت!
g502 و Samsung D780 Duos و U700 Ultra Edition 12.1 . كدوم بهتره؟ منظورم كارايي هست ...
در ضمن از سري k ديگه زده شدم . گوشي قبليم k جواد بود!

اين مدلها چشمم رو گرفت!
g502 و Samsung D780 Duos و U700 Ultra Edition 12.1 . كدوم بهتره؟ منظورم كارايي هست ...

با اينكه از سوني اريكسون اصلاً حال نميكنم ولي فكر كنم G502 بهتر باشه. بازم از كسي كه اين گوشيها رو داشته بايد يك سوالي بكني.

w910 رو با گارانتي ايراتل قيمت دارم 265 . 265 چي پيشنهاد ميدي عزيز دلم؟ يكي گفت اين گوشي بهترين گوشي سال شد يكي ديگه گفت مشكلات نرم افزاري داره!
ولي خداييش خيلي خوشگله ها!

w910 رو با گارانتي ايراتل قيمت دارم 265 . 265 چي پيشنهاد ميدي عزيز دلم؟ يكي گفت اين گوشي بهترين گوشي سال شد يكي ديگه گفت مشكلات نرم افزاري داره!
ولي خداييش خيلي خوشگله ها!

اگه پيشنهاد منو ميخواي ميگم فلان هيچي نگير! بزار پولت برسه به 350 يا بيبشتر تا يك چيز درست و درمون بگيري. نه . . . ;)
ولي عمراً اگه بهترين گوشي سال شده باشه!!

سلام.
من تازه یک گوشی n82 خریدم. که البته 2 gig هم حافظه دارد. میخواستم بپرسم آیا میشود از روی dvd بر روی این موبایل فیلم ریخت یا نه؟ آیا در موبایل هم میشود زیرنویس را فعال کرد؟ اگر میشود روش کار را بطور کامل توضیح دهید. پیشاپیش خیلی ممنون.

پدرم از طرف کانون مهندسین رفته المان ایا اگه از او نجا گوشی مثل i phone 3g بیاره مشکلاتی برای من ایجاد می کنه منظورم مخابرات هست در کل مشکلایی رو داره راستی یه روز هم در سفرش به فرانسه هم میره فرانسه بگیره بهتره یا همین الان که در المان هست؟خیلی فوری هست:(
آقا منم همین سوال رو داشتم!

ما w910v رو خريديم . گوشي واقعا زيبا و خوبيه . همچنين قابليت sens me اش كه تركونده . آهنگها رو بر اساس ريتمش به تند و كند و شاد و غمگين تقسيم ميكنه! صداي عالي . كيفيت ال سي دي خوب . ضعف دوربين . اصلا دوربين خوبي نداره! و .... پخش فايلهاي swf يا همون فلش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or