درخواست هر گونه راهنمایی در مورد گوشی

• Thread starter Thread starter GTA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان کسی میتونه در مورد گوشی ViVAZاین سوالارو جواب بده
Main-Medium.jpg

1.سیستمش چیه!؟!؟!؟(کامل)
2.من تمهارو میریزم تو فولدر گوشی اما از توی گوشی هرچی میگردم پیداش نمیکنم؟!؟!!؟!؟جریان چیه!؟!!!؟
3.چه بازیهایی میتونم روش بریزم!؟!؟!؟!؟

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان کسی میتونه در مورد گوشی ViVAZ این سوالارو جواب بده
1.سیستمش چیه!؟!؟!؟
2.من تمهارو میریزم تو فولدر گوشی اما از توی گوشی هرچی میگردم پیداش نمیکنم؟!؟!!؟!؟جریان چیه!؟!!!؟
3.چه بازیهایی میتونم روش بریزم!؟!؟!؟!؟
سلام
1:سیستم عاملش که سیمبین هست.
2:تم هارو هم توی فولدر other یا همون فولدر تم مموری بریزین.بعد از فایل منیجر گوشی برین توی همون فولدر..همونجا باید باشن.
3:همون برنامه های Symbian S60 5th بهش میخوره.

1.دوست عزیز میشه در مورد سیستمش بیشتر توضیح بدی؟؟؟ چه ورژنی!؟!؟!؟
2.من این راه رو رفتم اما موقعی که روش میزنم ارور certificate میده
3.بازیهای جاوا یا بازیهای که تو این تاپیک هست چی!؟؟!!؟
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=21363
یه سوال دیگه هم دارم تمهاش و بازیهاش رو نمیدونی از کجا بدانلودم

1:همین سیستم عامل معروف گوشی های نوکیا هست...گوشی های n97 و 5800 هم از همین سیستم عامل استفاده میکنن.ورژنش هم s60 rel 5 هست.
2:این ارور رو متاسفانه نمیدونم چی هست.اطمینان دارید این تم مال سیمبین هست و به اندازه ی صفحه میخوره.؟؟اگه ایناش درست باشه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
3:این بازی ها فکر نکنم بهش بخوره,کلا بازی های مخصوص خودش رو باید بریزید وگرنه بقیه وقت تلف کردنه.

سلام دوستان خواستم ببینم اگه بخوام مرتب آیفون بازی کنم. همه کار پشت سر هم باهاش بکنم.روشنایی دستگاه هم رو ۷۰ درصد باشه چقدر بم شارژ میده؟

سلام دوستان خواستم ببینم اگه بخوام مرتب آیفون بازی کنم. همه کار پشت سر هم باهاش بکنم.روشنایی دستگاه هم رو ۷۰ درصد باشه چقدر بم شارژ میده؟
عزیز من خودم ایفون دارم حدودا 7 ساعت می شه باهاش فقط فیلم نگاه کرد حالا خودت تا طی ماجرا را بخون :d
فکر کنم بالای 1 روز و نیم بعد شارژبده

من می خوام وایلد فایر HTC رو بگیرم نظرتون در بارش چیه چون اندروید روش هست من بیشتر می خوام بگیرم میگند گرافیگ صفحه پایین هست ؟؟؟خیلی تابلو هست اخه من می خوام 300 تومن پول بدم نگیرم همه مسخره کنند بگند این چه صفحه ای هست چه گرافیگ پایینی داره !!!

من می خوام وایلد فایر HTC رو بگیرم نظرتون در بارش چیه چون اندروید روش هست من بیشتر می خوام بگیرم میگند گرافیگ صفحه پایین هست ؟؟؟خیلی تابلو هست اخه من می خوام 300 تومن پول بدم نگیرم همه مسخره کنند بگند این چه صفحه ای هست چه گرافیگ پایینی داره !!!
نه عزیز گوشی خوبی هست من با هاش کار کردم اندرود هم داره صفحه خوبی هم داره
به علاوه تاچ عالی

منم رفتم این اچ تی سی وایلد فایر رو گرفتم واقعا نسبت به پولش عالی هست من به همه که 300 تومن می خواند هزینه کنند این گوشی رو پیشنهاد میکنم ...چنت سوال چه جوری فارسی کنمش و چه جوری برم تو اینترنت باش من می خوام با وایرلس وصل شم ارورو از سرور میده ؟؟؟؟؟بعد چه جوری اپدیتش کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or