aliakbar_b
کاربر سایت
دقیقآ مثل من, منم تا اومدم گوشی رو بخرم از 440 با گارانتی رسید به 480 بدون گارانتی!!سلام
من می خوام سامسونگ ویو بگیرم اما انگار یه هویی تا ما اومدیم بخریم قیمتش از 400-420 تومن رفته روی پایه ها 500
اول از هم مردشور این شانس ما رو ببرن که هیچ موقه نشد چیزی بخوایم و یهو گرون نشه
بعد نظرتون رو در مورد گوشی بدید که البته من انتخابمو کردم ولی خالی از لطف نیست
و اینکه قیمت این گوشی پایین میاد یا داره میره بالا؟
زیبایی : htc hdmini & wildfireدقیقآ مثل من, منم تا اومدم گوشی رو بخرم از 440 با گارانتی رسید به 480 بدون گارانتی!!
الانم که دیگه خط تولیش متوقف شده به جاش می خوان یک گوشی دیگه با صفحه نمایش
super clear tft بدن اسمش s8530 من که می خوام یک گوشی دیگه بگیرم شما هم اگه می خواین ویو بگیرین باید با همین قیمت بگیرن دیگه فکر نکنم ارزون بشه
دوستان بین اینا کدوم گوشی رو بگیرم به نظرتون : (زیبای - باتری -کمتر خش بیفته- لمسی بهتر و lcd بهتر)
htc hd
htc hd mini
htc pro 2
htc wild fire
omnia II
یا یک گوشی دیگه زیر 430 تومن
با تشکر
الان که شما میخواید بخرید اینطوری شده:dبعد یک سوال همیشه این قدر نوسان داره بازار موبایل یا الان که ما میخوایم بخریم اینجوری شده احتمالش هست که دوباره ارزون شه یا همینجوری گرون میشه
شما به این نگاه کن که مثلاً با 480 تومن چه گوشی هست که به پاش برسه!؟کجاش مفته! الان دارن 480 می فروشن!
سلام دوستان
بنظرشما صبر کنم htc desire hd بیاد یا i9000 galaxyرو بگیرم
واسه پیرزن ـی کسی میخوای ؟!دوستان سلام !
یه گوشی تا سقف 80 تومن میخوام صرفا برای SmS و مکالمه (بیشتر SmS )
ص رنگی با کیفیت نه چندان کوچیکی داشته باشه و دکمه های کیبوردشم نسبتا بزرگ و مناسب برای SmS نویسی باشه .
واسه پیرزن ـی کسی میخوای ؟!
یه 120X بخر بهترین چیز ....
نه بابانه بابا! پیرزن چیه؟!:d پیرزن SmS باز ؟!!:d (چون گفتم دکمه هاش بزرگ باشه این فکرو کردی حتما. منظورم خیلی بزرگ و غیرعادی نبود. خوراک SmS منظورم بود .)
به عنوان گوشی دوم برا کسی میخوام .
120X دیگه چه کوفتیه ؟!:d مشخصاتش چیه ؟ ازین چینیاس ؟ چیز اشغال نمیخواما!:d یه چیز درست درمون باشه .... .