رامتین جان کلی گشتم!نه امین جان. من از بازی سنتر دانلودش کردم. شروع میکرد به دخیره کردن سی دی یا دی وی دی بعد دیگه تو اون مدت دو ساعت یا بیشتر رام خیلی کمتر کار میکرد. نمی دونم کسی کار کرده با این برنامه.؟؟
سلامسلام دوستان. یه برنامه بود که برای سی دی رام که باعث میشد که رام کمتر کار کنه. مثلا یه فیلم داری میبینی که 2 ساعته اما رام فقط 30 دقیقه کار میکنه کلا. اگه لطف کنید بزاریدش خیلی ممنون میشم.
شما برو تو تایپیک ODAY TOP WAREZ صفحه 13 . مهرپویای عزیز هم لینک دانلود و هم کرکش رو گذاشته .
این برنامه مخصوص اونهایی ساخته شده که فیلم دی وی دی زیاد میبینن
این برنامه دوتا کار بزرگ میکنه
یکی اینکه ریجن DVD رو بر میداره و کلا تمام محدودیت های پخش رو رفع میکنه
و قابلیت بهترش اینکه عمر DVD درایو تون رو زیاد میکنه
این برنامه با کش کردن فیلم ها روی رم و سپس هارد باعث میشه که DVD درایو تون خیلی کم کار کنه و دیرتر از بین بره
برای مثال با یه DVD درایویی که 6X سرعت داشته باشه متونین 90 دقیقه فیلم رو ببینین در حالی که درایوتون فقط 15 دقیقه کار میکنه نه 90 دقیقه
اقا خواهشا یکی کمک کنه
یعنی من وقتی یک برنامه را دانلود میکنم باید تمام لینک ها را دانلود کنم؟؟؟؟
خیلی راحت! یا باید همش رو دانلود کنی با بری بخریش که خیلی به صرفه ترهخوب بعد بازی های 360 که 600 تا فایل داره چیکار کنم؟؟؟؟
سلام اگر میشه نرم افزار SUITE POR YOU TUBEFLVTOAVI را برای دانود بگذارید:arrowd:
www.rapidshare.com/files/25322037/YouTube_FLV_to_AVI_suite_Pro_2.0.6_ZWT.rar
سلامبچه ميشه يه نرم افزار خوب معرفي كنيد براي تبديل فيلمهاي DVD به Divx ميخوام . البته زياد به كيفيتش لطمه نزنه موقع تبديل . ممنون