درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام دوستان. یه برنامه بود که برای سی دی رام که باعث میشد که رام کمتر کار کنه. مثلا یه فیلم داری میبینی که 2 ساعته اما رام فقط 30 دقیقه کار میکنه کلا. اگه لطف کنید بزاریدش خیلی ممنون میشم.

[FONT=&quot]اگر به سایت [/FONT]SUPLOAD[FONT=&quot] سری بزنی قسمتی داره پایین صفحه سایت برای آپلود کردن عکس از یک سایت دیگه به سایت خودش. [/FONT]​
[FONT=&quot]من هم دنبال سایتی میگردم که چنین کاری رو انجام بده ولی میخوام فایله هم بتونه توی خودش آپلود کنه (یعنی فایل رو از سایت مورد نظر من به سایت خودش منتقل کنه وبرای دانلود کردن از سایت خودش لینک بگیریم!)[/FONT]​

نه امین جان. من از بازی سنتر دانلودش کردم. شروع میکرد به دخیره کردن سی دی یا دی وی دی بعد دیگه تو اون مدت دو ساعت یا بیشتر رام خیلی کمتر کار میکرد. نمی دونم کسی کار کرده با این برنامه.؟؟

نه امین جان. من از بازی سنتر دانلودش کردم. شروع میکرد به دخیره کردن سی دی یا دی وی دی بعد دیگه تو اون مدت دو ساعت یا بیشتر رام خیلی کمتر کار میکرد. نمی دونم کسی کار کرده با این برنامه.؟؟
رامتین جان کلی گشتم!
البته خب مجبور شدم فارسی بسرچم ولی شرمنده چیزی گیر نیاوردم
اگه یکم از اسم برنامه یادت بود خیلی خوب میشد!
میگم حالا چرا امیج نمیگیری از دیسکت؟

سلام دوستان. یه برنامه بود که برای سی دی رام که باعث میشد که رام کمتر کار کنه. مثلا یه فیلم داری میبینی که 2 ساعته اما رام فقط 30 دقیقه کار میکنه کلا. اگه لطف کنید بزاریدش خیلی ممنون میشم.
سلام
خوب رامتین جان برات پیداش کردم.
فکر کنم این باشه.

dvdidle-pro-5-10_170.jpg

این برنامه مخصوص اونهایی ساخته شده که فیلم دی وی دی زیاد میبینن

این برنامه دوتا کار بزرگ میکنه
یکی اینکه ریجن DVD رو بر میداره و کلا تمام محدودیت های پخش رو رفع میکنه
و قابلیت بهترش اینکه عمر DVD درایو تون رو زیاد میکنه
این برنامه با کش کردن فیلم ها روی رم و سپس هارد باعث میشه که DVD درایو تون خیلی کم کار کنه و دیرتر از بین بره

برای مثال با یه DVD درایویی که 6X سرعت داشته باشه متونین 90 دقیقه فیلم رو ببینین در حالی که درایوتون فقط 15 دقیقه کار میکنه نه 90 دقیقه ;) ;)
شما برو تو تایپیک ODAY TOP WAREZ صفحه 13 . مهرپویای عزیز هم لینک دانلود و هم کرکش رو گذاشته .;)
یا علی مدد

بچه ميشه يه نرم افزار خوب معرفي كنيد براي تبديل فيلمهاي DVD به Divx ميخوام . البته زياد به كيفيتش لطمه نزنه موقع تبديل . ممنون
سلام
میلاد جان من تو این زمینه تعداد زیادی برنامه تست کردم و خدا سعات وقتم رو گرفته تا فیلم ها تبدیل بشن:cheesygri
به نظر من برنامه ی AoA DVD Ripper خیلی خوبه و سرعتش به نظر من نسبت به برنامه های دیگه بهتره!

AoA DVD Ripper, Convert DVD to AVI, DVD to iPod MP4

راستی چرا میخوای تبدیل کنی به DVD ؟! میخوای با زیرنویس نگاه کنی تا کاره دیگه ای داری؟!
اگه واسه دیدن با زیرنویس میخوای راه های دیگه ای هم هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or