درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام
در مورد اون عکس دوم معنیش میشه که modification دستریس باز نشده به خاطر
اینکه اسناد شما قفل شده
خوب چه جوری بازش کنم ؟
اون عکس اولی رو هم خودم دارم میبینم .
39.gif

پرهام جان نمیدونم باید خودم تست کنم ولی اوفیسم ورژن 2003 هستش
او عکس اولی هم اصلا برام نمیاد نمیدونم چرا

+++++++++++++++++++
ن يه برنامه ي کم حجم براي اجراي mp4‌ميخوام.

darkman عزیز شما میتونی با برنامه Real 10 و یا winamp 5.12 به براحتی اون فورمت
رو پخش کنی و این دو برنامه توی هر مجموعه Tools پیدا میشه .

اگه میخوای یه برنامه کم حجم و Free دانلود کنی Ace DivX Player New Version 2.1 خوبه
و برای فایل های تصویری Ace Media Player

Ace DivX Player
Ace Media Player

خليل جان دستت درد نكنه. مارو با خاك يكسان كردي!:cheesygri شوخي ميكنم! اره، ميدونم كه همه شو يه جا بايد يه جا بزاريم واسه سره هم شدن. ولي من نميدونم چرا اخر Extract كردن هر فايل اين ارور رو ميده، اگه ام بزنم پاك نشه، درست كار نميكنه. ميگه فايل خرابه. تعميرشم (Repair) خواستم بكنم نشد.
.<File Path>: Packed data CRC failed in <File Name> The volume is corrupt
اگه برنامه خوبه ديگه به جز اين برنامه هاي كمپرسور، براي تيكه كردن ميشناسي معرفي كني ممون ميشم.

Dr.XJ وDr.Game بابت راهنمایهای که کردین ممنون . منضورتون رو از پسوند فایل مورد نظر نفهمیدم ولی ....
من میخوام یه فایل با پسوند Bin رو باز کنم و یه تغییراتی رو توش بدم یعنی من یه بازی برای PSP دارم که اتفاقا همین hervest moon هست , که زبانش ژاپنیه من hervest moon برای PS1 که انگلیسی هست رو دارم , این دوتا بازی با هم هیچ تفاوتی ندارن جز در زبان بازی که من میخوام یه جوری زبان انگلیسی رو جای گزین به جای ژاپنی کنم در PSP . حالا دنبال یه برنامه میگردم که باهاش اینکار رو انجام بدم !
و حالا از کجا بفهمم پسوند اصلی این BIN File چیه ؟

سلام
ببخشید که دیر جواب میدم
ببینید، هیچ وقت از روی پسوند نمیشه گفت داخلش چیه
هیچ وقت
حتی اون فایل JPG که هر روز پشت دسکتاپ شماست ممکنه میتونه شمال انواع اطلاعات باشه (که اغلب سازنده یا نرم افزار های مخصوص سازنده میتونن اونو بخونن)
این یه طرف پسوند بی پسوندی Bin یه طرف دیگه
میشه اینطوری تعبییر کرد که پسوند Bin یا همون Binary اصلا پسوند حساب نمیشه و فقط میشه روی این موضوع حساب کرد که این فایل حاوی دیتا(و نه فایل اجرایی) هست که اون هم زیاد نمیشه روش مطمئن بود
یعنی اون پسوند Bin میتونه شامل انواع فایل های عکس ، صوت ، تصوبر و... باشه
همونطور که قبلا گفتم پسوند Bin فایل های ایمیج ، بازی های سگا ، بایوس کنسول ها(و PC)

پس متاسفانه من از راه دور نمیتونم کمکتون کنم و چون خودم PSP ندارم نمیتونم چک کنم ببینم چطوریه؟؟؟
ولی تجربم میگه که این کار شدنی نیست(مگه اینکه برنامه نویس ها خیلی خیلی درست نوشته باشن برنامه رو که فکر نکنم)
چون Index ها توی فایل های Bin جایگاه مشخصی دارن که حتی اگه یه کاراکت اضافه یا کمر تعویض بشه کل فایل از بین میره
حالا Harvest Moon خودمو(PS1) یه چکی میکنم تا اونجا که یادمه این بازی 6 -7 تا فایل داره که اگه بخوای کپیشون کنی باید کل فایل رو کپی کنی که معمولا هسته بازی هم تو این فایل هاست
مگه اینکه بشه فایل های PS1 رو Extract کرد و مال PSP رو هم همینطور(اگه مثل PS1 هست) و فایل Language (واحتمالا Texture هارو) رو تعوبض کرد و دوباره فایل های PSP رو پک کرد
که اینهم همون 99% امکان داره(چون نرم افزار های دست منو شما نیست):-":-"
در خدمتم

خوب بازی خودمو دیدم
یه پوشه XA داره که معلومه فایل های Multimedia هست(اگه اون هم بشه بهش اطمینان کرد)
یه Dummy.dat هست که قفل سی دیه
یه فایل System داره که اطلاعات سی دیه(در مورد بازی)
یه فایل SLUS_011.15 هست که EXE (برای PS1) هست
سه تا فایل TXT هست که خالیه :confused:
و ....
و فایل A_FILE.BIN هست که ....
مشکوک میزنه
دیتا های فایل تو این فایل ذخیره شده ولی همونطور که گفتم همه چیز بازی داخل این فایله (از جمله هسته بازی)
فایل رو اسکن کردم و چند تا فایل تصویری هم توش بود:eek:
نمیدونم ولی فکر نکنم بشه کاریش کرد

تا اونجايي كه من ميدونم اين Bin همون Binary يا فايل دودويي است كه براي كامپيوتر فقط قابل فهم هست و مثل JPG نيست كه مثلا عكس باشه.
يه فايل compile شده است كه مستقيما اجرا ميشه.
البته شايد فايل شما چيز ديگري باشه از اونجا كه سوني هميشه كاراي عجيب قريب ميكنه و تكنولوژي هاي خاص خودشو داره.
عزیزم همه فایل ها دودویی هستن و فایل بین هم اگه توضیحات بالا رو خونده باشی همه جا کاربرد داره

خليل جان دستت درد نكنه. مارو با خاك يكسان كردي!:cheesygri شوخي ميكنم! اره، ميدونم كه همه شو يه جا بايد يه جا بزاريم واسه سره هم شدن. ولي من نميدونم چرا اخر Extract كردن هر فايل اين ارور رو ميده، اگه ام بزنم پاك نشه، درست كار نميكنه. ميگه فايل خرابه. تعميرشم (Repair) خواستم بكنم نشد.
.<File Path>: Packed data CRC failed in <File Name> The volume is corrupt
اگه برنامه خوبه ديگه به جز اين برنامه هاي كمپرسور، براي تيكه كردن ميشناسي معرفي كني ممون ميشم.
از پیغامی که اینجا نوشتی معلومه که فایلت خرابه و گرنه Winrar هیچ مشکلی نداره و من خیلی وقته که ازش استفاده میکنم
حتی این همه سی دی هایی که تو بازاره که از روی DVD تبدیل شده با همین نرم افزار تیکه و پک شده
شما یا نرم افزارت مشکل داره
یا مدیایی که این فایل رو روش ریختی مشکل داره
یا ویروس کشت اذیت میکنه(اگه داری و اگه دتکت میکنه)
و...
نرم افزار های برش فایل زیادن ولی این نرم افزار از همه بهتره چون علاوه بر تیکه کردن فایل ها اونهارو با سومین فرمت فشرده سازی (از نظر قویترین) فشرده میکنه

Dr.XJ جان دستت درد نكنه. ولي من هيچكدوم از اين مشكلايي كه شما ميگين رو ندارم.
نميدونم. ديگه قاط زدم! با برنامه هاي ديگم امتحان كردم : Power Archiver,WinAce و... حتي با برنامه هاي اينستالر (Installer) همچنين...
icon19.gif

بعد با برنامه هاي Repair هم خواستم تعمير كنم نشد!!
ما كه از خيرش گذشتيم! بهر حال دستتون درد نكنه.
icon15.gif

سلام به دوستان
من برنامه zipzag رو می خوام
نسخه ای رو می خوام که کرک یا سریال داشته باشه که تریال نباشه
من نسخه 1.80 رو دانلود کردم ولی تا حالا کرکی براش گیر نیاوردم
اگه کرکی برای نسخه 1.80 هم باشه کفایت می کنه

سلام به دوستان

ورژن های پایین ترش هست اگه می خوای بزارم برات

نقل قول:
سلام به دوستان

ورژن های پایین ترش هست اگه می خوای بزارم برات
خودم هم دنبال کرک 1.80 گشتم و گیر نیاوردم
پس فکر نمی کنم وجود داشته
سریال های 1.62 رو هم پیدا کردم ولی خود نسخه 1.62 رو پیدا نکردم
اگه نسخه 1.72 رو با کرک بزاری بهتره ولی اگه نشد همون 1.62 رو هم بزاری خیلی خوبه و ممنونت می شم

با سلام خدمت دوستان......
من یه نرم افزار میخام که یه فیلم دی وی دی که دو زبونه صحبت میکنن (فارسی و انگلیسی) رو به وی سی دی با یکی از این زبونها تبدیل کنه..........

با تشکر.......من عجله دارم

خودم هم دنبال کرک 1.80 گشتم و گیر نیاوردم
پس فکر نمی کنم وجود داشته
سریال های 1.62 رو هم پیدا کردم ولی خود نسخه 1.62 رو پیدا نکردم
اگه نسخه 1.72 رو با کرک بزاری بهتره ولی اگه نشد همون 1.62 رو هم بزاری خیلی خوبه و ممنونت می شم

بیا این 1.62 با کرکش

دانلود

کرک

محمد جان لین درست بده اون جاوا اسکریپ هست:)

شما از استفاده کن:

Super DVD Ripper 2.39

er.jpg

دانلود

کرک

توجه داشته باش وقتی خواستی تبدیل کنی یه سری اپشن در اختیارت میزاه که میتونی زیرنویس رو انتخاب کنی که در حین تبدیل زیرنویس مورد نظرت رو روی فیلم بزنه:)

pandora ی عزیز........... این لینکی که گذاشتی یه صفحه میاره که توش این نرم افزار نیست!!
سرچ هم کردم........ نبود

راستی من میخام زبونی که صحبت میکنن یکیش باشه ....... نه زیر نویس.........

pandora ی عزیز........... این لینکی که گذاشتی یه صفحه میاره که توش این نرم افزار نیست!!
سرچ هم کردم........ نبود

راستی من میخام زبونی که صحبت میکنن یکیش باشه ....... نه زیر نویس.........
;)
درسته ولی اون روز که گزاشتم کار مبکرد!
از این لینک بگیر:

من فکر میکردم منظورت زیر نویس هست
به ره حال شما برنامه رو بگیر و به اپشنها توجه کن شاید این چیزی که شما میگی هم تو برنامه باشه;)
بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or