درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام . :love:

سلام و خسته نباشيد مخصوص خدمت اساتيد .:love:
لطفاً يه برنامه به من معرفي كنيد كه به راحتي بتونه IP رو نمايش بده . البته خودم ميدونم كه اين كار به وسيله ي CMD با فرمان Ipconfig ممكنه ، اما من يه برنامه ميخوام كه فقط اجراش كني و IP خودتو ببيني . همين ...

خيلي خيلي خيلي ممنون .

سلام . :love:

سلام و خسته نباشيد مخصوص خدمت اساتيد .:love:
لطفاً يه برنامه به من معرفي كنيد كه به راحتي بتونه IP رو نمايش بده . البته خودم ميدونم كه اين كار به وسيله ي CMD با فرمان Ipconfig ممكنه ، اما من يه برنامه ميخوام كه فقط اجراش كني و IP خودتو ببيني . همين ...

خيلي خيلي خيلي ممنون .
اگه میخوای IP خودت رو ببینی که با یان سایت میشه انجام داد مگه اینکه چیزه دیگه ای بخوای!

http://www.ip2location.com

پورنا جون میتونی حالا جوابمو بدی ؟

آره :biggrin1:

ببین عزیز ؛ برنامه این امکان رو که مستقیم بهش بگی فلان تاپیک رو دانلود کن نداره . چون مسلما اصلا نمیفهمه تاپیک چیه !

شما میتونی موقع دانلود ، لول نفوذ رو مشخص کنی . مثلا اگر لول رو بذاری روی 0 ، نرم افزار فقط همون (صفحه ای که لینکش رو دادی) رو دانلود میکنه.
اگر بذاری 1 ، (صفحه ی که لینکش رو دادی + تمام صفحه هایی که از اون صفحه بهشون لینک داده )شده رو دانلود میکنه.
اگر بذاری 2 ، (صفحه ی که لینکش رو دادی + تمام صفحه هایی که از اون صفحه بهشون لینک داده + تمام صفحه هایی که از صفحه های قبلی بهشون لینک داده شده ) رو دانلود میکنه.

و به همین ترتیب . . .

برای همین اگر میخوای بازیسنتر رو کامل دانلود کنی من میتونم در مورد تنظیماتی که باید معین کنی راهنماییت کنم .
ولی تا جایی که من میدونم نمیشه معنی ِ "یک تاپیک " رو به برنامه فهموند که بخواد دانلودش کنه !

خسته نباشید دوستان
برنامه برای نگه داشتن زمان بازیهای کم حجم رو میخواستم در واقع محدودیت زمانی برای بازیها رو از بین میبره و دیگه نمیخواد بازیها رو برای دائمی شدن بخری
مطمئن هسنم همچین برنامه ای وجود داره و قبلا هم داشتم ولی اسمش یادم نیست لینکه دانلود بزارید ممنون میشم
اگه هم گیر نیاوردید یک سریالی یا..... برای از بین بردن محدودیت بازی زیر بدید:
hard truck tycoon

راستی برنامه ای هست که بشه باش پسورد فایلای rar پیدا کرد
مرسی
بای

یافتن پسورد فایل rar

برنامه برای نگه داشتن زمان بازیهای کم حجم رو میخواستم در واقع محدودیت زمانی برای بازیها رو از بین میبره و دیگه نمیخواد بازیها رو برای دائمی شدن بخری

خب این یعنی کرک دیگه!

سلام خسته نباشید من برنامه ای میخواستم که بشه باهاش صدایی که در حال پخش است(صدای خروجی بلندگو ها) رو باهاش ضبط کرد.خیلی ممنون :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or