درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان من دنبال یه نرم افزار هستم که بتونم چک کنم درروز چندبار.در چه ساعاتی و به چه مدت وارد کامپیوتر شخصی میشم(یجورایی مثل حالت اینترنتی که نشون میده در چه ساعاتی وارد اینترنت شدیم و تا چه ساعتی لاگین بودیم)

دوستان من دنبال یه نرم افزار هستم که بتونم چک کنم درروز چندبار.در چه ساعاتی و به چه مدت وارد کامپیوتر شخصی میشم(یجورایی مثل حالت اینترنتی که نشون میده در چه ساعاتی وارد اینترنت شدیم و تا چه ساعتی لاگین بودیم)

اون چيزي كه شما ميخواي نيست .

يه نرم افزار جاسوسي نصب كني تمام فعاليت هاي خودت رو هم زير نظر ميگيره و ميشه فهميد !!!
از نرم افزار هاي كنترل ترافيك شبكه هم ميتوني استفاده كني .

---------- نوشته در 05:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------

سلام اگه میشه یه نرم افزار ساخت انیمیشن که کار باهاش راحت باشه و ساده باشه...رو معرفی کنید ..

بهتر و قويتر از adobe flash ‌رو نميتوني پيدا كني .اموزش ها ش و انجمن هاي پشتيباني فارسي زيادي هم براش وجود داره

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:22 PM ارسال شده بود ----------

سلام .. دوستان یه نرم افزار میخوام که فیلم رو به فرمت DVD (نمیدونم divX بود یا Xdiv) تبدیل کنه و بریزه روی DVD .. این قابلیت رو هم داشته باشه که بشه باهاش چند تا فیلم رو روی یه DVD زد .. ممنون

من كه نفهميدم بالاخره نرم افزاري ميخواي كه فيلم هات تبديل به divix ‌بشه يا تبديل به dvd ‌!!

اگه ميخواي فيلمهات با كيفت بالا تبديل بشه به DVD ‌همراه با منو ( و حتي چند فيلم در يك DVD ‌) ، طوريكه رو تمام دستگاه ها قابل پخش باشه ، ميتوني از نرم افزار قدرتمند CONVERT X TO DVD استفاده كني .

لينك دانلود مستقيم اخرين نسخه نرم افزار :

http://forum.bazicenter.com/thread64747/#post2112908

آخرین ویرایش:
اون چيزي كه شما ميخواي نيست .

يه نرم افزار جاسوسي نصب كني تمام فعاليت هاي خودت رو هم زير نظر ميگيره و ميشه فهميد !!!
از نرم افزار هاي كنترل ترافيك شبكه هم ميتوني استفاده كني .

---------- نوشته در 05:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------

بهتر و قويتر از adobe flash ‌رو نميتوني پيدا كني .اموزش ها ش و انجمن هاي پشتيباني فارسي زيادي هم براش وجود داره

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:22 PM ارسال شده بود ----------

من كه نفهميدم بالاخره نرم افزاري ميخواي كه فيلم هات تبديل به divix ‌بشه يا تبديل به dvd ‌!!

اگه ميخواي فيلمهات با كيفت بالا تبديل بشه به DVD ‌همراه با منو ( و حتي چند فيلم در يك DVD ‌) ، طوريكه رو تمام دستگاه ها قابل پخش باشه ، ميتوني از نرم افزار قدرتمند CONVERT X TO DVD استفاده كني .

لينك دانلود مستقيم اخرين نسخه نرم افزار :

http://forum.bazicenter.com/thread64747/#post2112908
دوسته عزیز میتونی لینک دانلود همین نرم افزار جاسوسی رو بدین؟ممنون میشم

دوسته عزیز میتونی لینک دانلود همین نرم افزار جاسوسی رو بدین؟ممنون میشم

من الان مسافرت هستم !!! و به نرم افزار دسترسي ندارم !! چون بايد اپ بشه . اسمش هم دقيقا يادم نيست . اما خيلي حرفه ايه و با توجه به تنشيمات ميتونه از صفحه عكس هاي چند ثانيه اي بگيره و ههمين طور تمام صفحاتي رو كه تو يك روز بازديد شده و ...رو نشون بده .

حتي ميتوني بفهمي كه چند دقيقه و ... پاي سيستم بوده .

اما متوجه نشدم : شما ميخواي بفهمي كه چه كسايي و چند ساعت رو سيستمت ميشنن و چه كار هايي ميكنن و به چه سايت هايي سر ميزنن ؟‌

البته براي كار شما فكر كنم نرم افزار : Max Keylogger رو كافي باشه . تو اين نرم افزار با كليد هاي تركيبي ( قابلي تنظيم و قفل ) Clt+Ctrl+Shift+Z ميتوني وارد نرم افزار بشي . اين نرم افزار جاسوسي هم كارهاي زيادي رو انجام ميده . هر چيزي كه رو كيبورد تايپ بشه + تمامي صفحات بازديد شده و زمان هاي ورود و خروج به سيستم و ..... رو داره .

Ecodsoft Keylogger با اين نرم افزار هم علاوه بر امكانات بالا ، ميتوني تمامي اطلاعات وروردي و خروجي توسط usb ‌ و تمامي اطلاعات ياعو و انواع مسنجر ها ، سايت هاي بازديدي ، فسي .... بوك ، خروجي پرينتر وو... رو ظبط و ثبت ميكنه و حتي با عكس گرفتن از صفحه در هر 2 ثانيه و كمتر تمامي اطلاعات لازم رو ميتونه بهت بده .

فكر كنم همين ها كافي باشن !:d

آخرین ویرایش:
معین جان اگر مقدور هست برای من جدید ترین نرم افزار های زیر را بذار فقط کمی
بنظرم برات سنگینه :d شرمنده

1- NERO
2- Ashampo Burning
3-Google Talk

آموزش ساخت بنر در فتوشاپ بصورت حرفه ای البته توی گوگل خیلی هست ولی دوست داشتم بدونم شما چی معرفی می کنید آیا میشناسید

بازم شرمندم

سپاس :x

معین جان اگر مقدور هست برای من جدید ترین نرم افزار های زیر را بذار فقط کمی
بنظرم برات سنگینه :d شرمنده

1- NERO
2- Ashampo Burning
3-Google Talk

آموزش ساخت بنر در فتوشاپ بصورت حرفه ای البته توی گوگل خیلی هست ولی دوست داشتم بدونم شما چی معرفی می کنید آیا میشناسید

بازم شرمندم

سپاس :x

اینم خدمت دوست عزیزم . وظیفست کمک به دوستانم .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

لینک 4

لینک 5

سلام اكه ميشه
يه نرم افزار فوتشاب معرفي كنيد كه بتونم باش اوكو بازيسنتر رو باش درست كنم
اكه ميشه لينك دانلودش رو هم بزاريد
نرمافزار قدرتمندي باشه كه بشه افكت داد - سايه زني كرد - يا براق كرد و از اين جور حرفا
با تشكر

سلام اكه ميشه
يه نرم افزار فوتشاب معرفي كنيد كه بتونم باش اوكو بازيسنتر رو باش درست كنم
اكه ميشه لينك دانلودش رو هم بزاريد
نرمافزار قدرتمندي باشه كه بشه افكت داد - سايه زني كرد - يا براق كرد و از اين جور حرفا
با تشكر

اینم خدمت شما دوست عزیز موفق باشین .

لینک 1

لینک 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or