دوستان من دنبال یه نرم افزار هستم که بتونم چک کنم درروز چندبار.در چه ساعاتی و به چه مدت وارد کامپیوتر شخصی میشم(یجورایی مثل حالت اینترنتی که نشون میده در چه ساعاتی وارد اینترنت شدیم و تا چه ساعتی لاگین بودیم)
سلام اگه میشه یه نرم افزار ساخت انیمیشن که کار باهاش راحت باشه و ساده باشه...رو معرفی کنید ..
سلام .. دوستان یه نرم افزار میخوام که فیلم رو به فرمت DVD (نمیدونم divX بود یا Xdiv) تبدیل کنه و بریزه روی DVD .. این قابلیت رو هم داشته باشه که بشه باهاش چند تا فیلم رو روی یه DVD زد .. ممنون
دوسته عزیز میتونی لینک دانلود همین نرم افزار جاسوسی رو بدین؟ممنون میشماون چيزي كه شما ميخواي نيست .
يه نرم افزار جاسوسي نصب كني تمام فعاليت هاي خودت رو هم زير نظر ميگيره و ميشه فهميد !!!
از نرم افزار هاي كنترل ترافيك شبكه هم ميتوني استفاده كني .
---------- نوشته در 05:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------
بهتر و قويتر از adobe flash رو نميتوني پيدا كني .اموزش ها ش و انجمن هاي پشتيباني فارسي زيادي هم براش وجود داره
---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:22 PM ارسال شده بود ----------
من كه نفهميدم بالاخره نرم افزاري ميخواي كه فيلم هات تبديل به divix بشه يا تبديل به dvd !!
اگه ميخواي فيلمهات با كيفت بالا تبديل بشه به DVD همراه با منو ( و حتي چند فيلم در يك DVD ) ، طوريكه رو تمام دستگاه ها قابل پخش باشه ، ميتوني از نرم افزار قدرتمند CONVERT X TO DVD استفاده كني .
لينك دانلود مستقيم اخرين نسخه نرم افزار :
http://forum.bazicenter.com/thread64747/#post2112908
دوسته عزیز میتونی لینک دانلود همین نرم افزار جاسوسی رو بدین؟ممنون میشم
معین جان اگر مقدور هست برای من جدید ترین نرم افزار های زیر را بذار فقط کمی
بنظرم برات سنگینه :d شرمنده
1- NERO
2- Ashampo Burning
3-Google Talk
آموزش ساخت بنر در فتوشاپ بصورت حرفه ای البته توی گوگل خیلی هست ولی دوست داشتم بدونم شما چی معرفی می کنید آیا میشناسید
بازم شرمندم
سپاس
دوستان اخرین نسخه IDM با کرکشو لطف میکنید.
دوستان یه نرم افزار خوب برای ریکاوری عکس توی کامپیوتر اگه میشه معرفی کنید