درخواست نرم افزار هاي كاربردي

بچه ها من می خوام با vivaz pro برم سایت youtube خوب این سایت هیلتره با مرورگر uc browser داخل youtube می رم اما video ها رو نشون نمی ده چه کنم؟هیلتر شکن واسه گوشیم هست؟

چجوری میشه از این DVD های کینگ کپی گرفت ؟! ( میخوام بریزم تو کولدیسک بدم به یکی از دوستام که اون هم بتونه نصب کنه )
gشما خیلی راحت با nero کپی کن... منم دقیقا همین کار رو کردم..... پولشو نصف نصف کردیم با دوسم!!!!!!:)):)):)):))( من به مشکلی بر نخوردم)

دوستان چندتا سوال!؟!

اول اینکه برای تکه تکه کردن و بریدن آهنگ چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید که تهش بشه تکه های آهنگ رو هم به هم متصل کرد؟

بعد نرم افزار برای ساخت موسیقی که بشه توش ساز انتخاب کرد، نت داد و ان بر اساس نت بزنه چی داریم؟

رایا جان دمت گرم!:x

میگم حالا نرم افزاری سراغ داری که اجازه بده روی عکس های صورت کار کنی و درستش کنی؟ من توی یک کلیپ یدونه دیدم یارو باهاش به راحتی چشم هارو درشت میکرد، موهارو تغییر میداد و ...!

راستی با چه نرم افزاری میشه یه آهنگ MP3 رو ریمیکس کرد؟ یا کلا بهش افکت اد کرد و ...؟

بچه ها ترکیدیم و پیدا نکردیم کرک این برنامه LITIO - 3D Sheet metal software for AutoCAD رو ......نیاز خیلی فوری دارم ...... لب پرتگاهم .......کمک................................:((

راستی با چه نرم افزاری میشه یه آهنگ MP3 رو ریمیکس کرد؟ یا کلا بهش افکت اد کرد و ...؟

Adobe Soundbooth CS5

میگم حالا نرم افزاری سراغ داری که اجازه بده روی عکس های صورت کار کنی و درستش کنی؟ من توی یک کلیپ یدونه دیدم یارو باهاش به راحتی چشم هارو درشت میکرد، موهارو تغییر میداد و ...!

http://www.rainbowpcm.com/kai_s_power_goo.html

آقا فتوشاپ رو کسی لینک دانلود نداره...؟
دانلود با لینک مستقیم - پارت 1 - دانلود

دانلود با لینک مستقیم - پارت 2 - دانلود
دانلود با لینک مستقیم - پارت 3 - دانلود
دانلود با لینک مستقیم - پارت 4 - دانلود

دانلود با لینک مستقیم - پارت 5 - دانلود
دانلود با لینک مستقیم - پارت 6 - دانلود
دانلود با لینک مستقیم - پارت 7 - دانلود
داشتم رد میشدم گفتم بزارم!

رمز فایل:www.takmob.net
[URL="http://www.takmob.net/"][/URL]​

دانلود با لینک مستقیم - پارت 1 - دانلود

دانلود با لینک مستقیم - پارت 2 - دانلود
دانلود با لینک مستقیم - پارت 3 - دانلود
دانلود با لینک مستقیم - پارت 4 - دانلود

دانلود با لینک مستقیم - پارت 5 - دانلود
دانلود با لینک مستقیم - پارت 6 - دانلود
دانلود با لینک مستقیم - پارت 7 - دانلود
داشتم رد میشدم گفتم بزارم!

رمز فایل:www.takmob.net

من که نتونستم دانلود کنم ...

رایا جان دمت گرم!:x

فقط گاراژ بند اپل اونم فقط باید مکینتاش داشته باشی که اونم الان دیگه خیلی راحت شده نصبش رو PC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or