نمیشه ! یعنی یه جور قفل داره که کلی دردسر داره شکستنش ! ( باید هکر باشی)چجوری میشه از این DVD های کینگ کپی گرفت ؟! ( میخوام بریزم تو کولدیسک بدم به یکی از دوستام که اون هم بتونه نصب کنه )
gشما خیلی راحت با nero کپی کن... منم دقیقا همین کار رو کردم..... پولشو نصف نصف کردیم با دوسم!!!!!!( من به مشکلی بر نخوردم)چجوری میشه از این DVD های کینگ کپی گرفت ؟! ( میخوام بریزم تو کولدیسک بدم به یکی از دوستام که اون هم بتونه نصب کنه )
اول اینکه برای تکه تکه کردن و بریدن آهنگ چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید که تهش بشه تکه های آهنگ رو هم به هم متصل کرد؟
راستی با چه نرم افزاری میشه یه آهنگ MP3 رو ریمیکس کرد؟ یا کلا بهش افکت اد کرد و ...؟
میگم حالا نرم افزاری سراغ داری که اجازه بده روی عکس های صورت کار کنی و درستش کنی؟ من توی یک کلیپ یدونه دیدم یارو باهاش به راحتی چشم هارو درشت میکرد، موهارو تغییر میداد و ...!
آقا فتوشاپ رو کسی لینک دانلود نداره...؟
عجب !!نمیشه ! یعنی یه جور قفل داره که کلی دردسر داره شکستنش ! ( باید هکر باشی)
فقط گاراژ بند اپل اونم فقط باید مکینتاش داشته باشی که اونم الان دیگه خیلی راحت شده نصبش رو PCرایا جان دمت گرم!
میگم حالا نرم افزاری سراغ داری که اجازه بده روی عکس های صورت کار کنی و درستش کنی؟ من توی یک کلیپ یدونه دیدم یارو باهاش به راحتی چشم هارو درشت میکرد، موهارو تغییر میداد و ...!
راستی با چه نرم افزاری میشه یه آهنگ MP3 رو ریمیکس کرد؟ یا کلا بهش افکت اد کرد و ...؟