درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام.یه نرم افزار میخواستم که باهاش میشه فریم ریت بازیها رو تو بالاترین حالت,پایین ترین حالت و فریم ریت ثابت فهمید اگه بذارید ممنون میشم.

دوستان دانلود منیجری هستش که خودش کامپیوترو روشن کنه و لینکی که بهش دادیم دانلود کنه بعد بگیره بخوابه.(خاموش کنه)؟

خودش روشن بشه رو بعید میدونم پیدا کنی ولی دو قسمت بعدی رو اکثر برنامه های دانلود مثله IDM انجام میدن.
---
یه برنامه میخوام یه تیکه از یه فایل ویدئویی رو ببره و بدون افت کیفیت (و بدون recode کردنش) اونو save کنه.

سلام
من یه نرم افزار میخوام که باهاش بتونم فایل pdf بسازم
اگر معرفی کنید ممنون میشم

اینو نصب کن، بعد مثلا تو Word برو تو قسمت چاپ و در زیر قسمت انتخاب چاپگر، PDFcreator رو انتخاب کن، Print رو که بزنی ازت اسم فایل PDF و محلش رو میپرسه و اونجا فایل PDF ـت رو درست میکنه. : )

• Like
Reactions: Lord Stark
سلام.دوستان من دنبال یه نرم افزار میگردم که بشه از تو یه فایل pdf متنی رو داخل یه فایل word کپی کرد من نرم افزار های زیادی مثل nitro و foxit editor رو تست کردم اما موقعی که پست میکنم حروف اجق وجق میشه و تبدیل به شماره میشه .

سلام
اقا کسی هست که لینک دانلود نرمه افزار Internet Download manager رو داره به من بده؟ بدون مشکل و کرک شده باشه ها Trail نباشه بیزحمت....
اعتبارهم محفوظه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or