درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان من یه مدم wireless دارم برای اینترنتم.میخوام ببینم برنامه ای هست که بفهمم چند نفر و با چه اسمی الان روی مدم من کانکت هستند و بتونم برای هر کدوم یه سرعتی لیمیت کنم.

منم دنبال همچین چیزی میگردم ... اما مثل اینکه خود مودم که روتر هم هست باید این ویژگی رو تو کنترل پنلش داشته باشه ... یا اینکه مودمو به سیستم Bridge کنی و از طریق سیستم خودت به شبکه متصل بشی و اینجوری سیستم خودت رو Server کنی چون در حالت معمول ، خود مودمت چون روتر هم هست و وایرلس داره ، سروره و سیستمت Client !!! حالا بگم که خودمم به صحت این گفته ها مشکوکم :دی !
از اساتید ، یه نفر لطف کنن و راهنمایی بفرمایند ...

دوستان سلام ultra surf به درد من نمیخوره بعضی موقع هاهم میپره .ارور میده چیز خفن تری نداری بابا میخام برمyoutube

دوست عزیز ، اگه ممکنه پستتو ویراش کن و Ultra ... رو یه طور دیگه بنویس ، خطرناکه ... زبونم لال ، گوش شیطون کر ، دوباره اینجارو هیلتر میکننا !
در ضمن شدیداً پیشنهاد میکنم از Vi.Pi.En استفاده کنی.

حالا سوال خودم ... من از مودم/روتر وایرلس استفاده میکنم و PC رو با LAN Cable به مودم وصل کردم و لپتاپ رو با WireLess ... حالا سوال اینه که میشه از طریق خود ویندوز روی لپتاپ، پهنای باند در دسترس لپتاپ رو محدود کرد ؟ نمیخوام لپتاپ از یه مقدار مشخصی (مثلاً 32Kbps) بیشتر از پهنای باند استفاده کنه ...
اگه از طریق ویندوز ممکن نیست ... لطف کنید به برنامه معرفی کنید ... ترجیحاً کم حجم،سبک،Free .

ممنون .

آخرین ویرایش:
دوستان سلام ultra surf به درد من نمیخوره بعضی موقع هاهم میپره .ارور میده چیز خفن تری نداری بابا میخام برمyoutube:((:((

یوتی‌وب بازه که :دی
میگه نه اینجا کلیک کن :دی

حالا سوال خودم ... من از مودم/روتر وایرلس استفاده میکنم و PC رو با LAN Cable به مودم وصل کردم و لپتاپ رو با WireLess ... حالا سوال اینه که میشه از طریق خود ویندوز روی لپتاپ، پهنای باند در دسترس لپتاپ رو محدود کرد ؟ نمیخوام لپتاپ از یه مقدار مشخصی (مثلاً 32Kbps) بیشتر از پهنای باند استفاده کنه ...
اگه از طریق ویندوز ممکن نیست ... لطف کنید به برنامه معرفی کنید ... ترجیحاً کم حجم،سبک،Free .

ممنون .

انقدر هم کامل نیاز نیست توضیح بدی عزیز :دی :دی
اگه درست منظور شما رو متوجه شده باشم، میخوای رو یه ویندوز سرعت همون ویندوز رو کم کنی. برای این کار نرم افزار های زیادی هست به عنوان مثال NetPeeker و یا NetLimiter ;;)

آخرین ویرایش:
یوتی‌وب بازه که
میگه نه اینجا کلیک کن

من واقعاً شرمندم ... :-o ... از کی ؟!؟!؟! :-o

انقدر هم کامل نیاز نیست توضیح بدی عزیز

دکتر جون ، شما خفنی و نگفته ، نکته رو میگیری ... با خود امکانات معمول ویندوز یا رجیستری و ... نمیشه همچین کاری کرد ؟

[

دوست عزیز ، اگه ممکنه پستتو ویراش کن و Ultra ... رو یه طور دیگه بنویس ، خطرناکه ... زبونم لال ، گوش شیطون کر ، دوباره اینجارو هیلتر میکننا !
در ضمن شدیداً پیشنهاد میکنم از Vi.Pi.En استفاده کنی.

ببخشید.حالا این vi.pi.enاز کجا بیارم:((:((عجله دارم دمتون گرم

سلام.نرم افزارOffice2010باکرکش رومیخواستم لطفا تک لینک باشه.ممنون.
درود
دانلود نرم افزار آفیس 2010 با کرک Microsoft Office 2010 Professional Plus x86 x64
دوستان برنامه ای قوی می خواستم برای هک پسوورد فایل های rar به جز rar password recovey چی هست دیگه؟؟
همچین چیزی نیست ;)
با با یک نفر یدونه پیل**شکن خفن معرفی کنه...به جزه اولترا
دوست عزیز وی N P بگیر خودت رو راحت کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or