baris manco
کاربر سایت
دوستان سلام u.s به درد من نمیخوره بعضی موقع هاهم میپره .ارور میده چیز خفن تری نداری بابا میخام برمyoutube
آخرین ویرایش:
دوستان من یه مدم wireless دارم برای اینترنتم.میخوام ببینم برنامه ای هست که بفهمم چند نفر و با چه اسمی الان روی مدم من کانکت هستند و بتونم برای هر کدوم یه سرعتی لیمیت کنم.
دوستان سلام ultra surf به درد من نمیخوره بعضی موقع هاهم میپره .ارور میده چیز خفن تری نداری بابا میخام برمyoutube
دوستان سلام ultra surf به درد من نمیخوره بعضی موقع هاهم میپره .ارور میده چیز خفن تری نداری بابا میخام برمyoutube
حالا سوال خودم ... من از مودم/روتر وایرلس استفاده میکنم و PC رو با LAN Cable به مودم وصل کردم و لپتاپ رو با WireLess ... حالا سوال اینه که میشه از طریق خود ویندوز روی لپتاپ، پهنای باند در دسترس لپتاپ رو محدود کرد ؟ نمیخوام لپتاپ از یه مقدار مشخصی (مثلاً 32Kbps) بیشتر از پهنای باند استفاده کنه ...
اگه از طریق ویندوز ممکن نیست ... لطف کنید به برنامه معرفی کنید ... ترجیحاً کم حجم،سبک،Free .
ممنون .
سلام.اینم لینک دانلودسلام
اخرین ورژن IDM با کرک رو میخواستم .
درودسلام
بچه ها آخرین ورژن NOD 32 مخصوص ویندوز 7 32 بیتی رو برام میفرستین؟
متشکرم
یا علی مدد
درودسلام.نرم افزارOffice2010باکرکش رومیخواستم لطفا تک لینک باشه.ممنون.
همچین چیزی نیستدوستان برنامه ای قوی می خواستم برای هک پسوورد فایل های rar به جز rar password recovey چی هست دیگه؟؟
دوست عزیز وی N P بگیر خودت رو راحت کن.با با یک نفر یدونه پیل**شکن خفن معرفی کنه...به جزه اولترا