درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام.
یه درخواست سخت!!!:d
یه مدت پیش یه نرم افزار دستم رسیده بود (یادم نیست ازکجا!)که کاراکتر یه پسر بچه رو حاضری داشت و ما فقط باید با ماوس اون قسمتش رو که میخواستیم (مثلا دستش) رو تکون می دادیم بعد خود برنامه کل حرکت رو انیمیشن می کرد!!اگه می تونید لطفا لینک اون نرم افزار رو بذارید.

سلام.
یه درخواست سخت!!!:d
یه مدت پیش یه نرم افزار دستم رسیده بود (یادم نیست ازکجا!)که کاراکتر یه پسر بچه رو حاضری داشت و ما فقط باید با ماوس اون قسمتش رو که میخواستیم (مثلا دستش) رو تکون می دادیم بعد خود برنامه کل حرکت رو انیمیشن می کرد!!اگه می تونید لطفا لینک اون نرم افزار رو بذارید.
Anime Studio Pro 7
http://www.renderosity.com/mod/forumpro/media/folder_8/file_364515.jpg

کافیه Search کنی (Anime Studio Pro 7 دانلود) تا لینکهاش برات بیاد

در ضمن اون برنامه ی PDFGrabber هم برای من کار نکرد (یعنی خرچنگ قورباغه تحویل داد) - چیز دیگه ای نداری ؟ :d

• Like
Reactions: محمد رضا mr
Anime Studio Pro 7
http://www.renderosity.com/mod/forumpro/media/folder_8/file_364515.jpg

کافیه Search کنی (Anime Studio Pro 7 دانلود) تا لینکهاش برات بیاد

در ضمن اون برنامه ی PDFGrabber هم برای من کار نکرد (یعنی خرچنگ قورباغه تحویل داد) - چیز دیگه ای نداری ؟ :d
نه شرمنده.
(با خود ویندوزت فارسی می تونی بنویسی؟)

نه شرمنده.
(با خود ویندوزت فارسی می تونی بنویسی؟)

مشکلم با اون نرم افزار حل شد. راستش اول ورژن بالاتر اون برنامه رو گرفتم کار نکرد ولی بعد دوباره اون لینکی که داده بودی گرفتم, بخوبی کار کرد . ممنون

یه سوال بی ربط : بازیهای آیفون رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ :biggrin1:

خدا ترین برنامه Undelete رو میخواستم.

• Like
Reactions: test84
دوستان یه فایل ویدئو دارم 800 مگ میشه . میخوام رو CD بزنم و میخوام فایلو تکه کنم . اگه میشه یه نرم افزار معرفی کنید تا کار تیکه کردن و رایت رو برام همزمان انجام بده . حال و حوصله ویرایش ویدیو ندارم...! :d

ممنون

مشکلم با اون نرم افزار حل شد. راستش اول ورژن بالاتر اون برنامه رو گرفتم کار نکرد ولی بعد دوباره اون لینکی که داده بودی گرفتم, بخوبی کار کرد . ممنون

ممنون، این برنامه نتونست. برنامه بهتر سراغ نداری عزیز؟

دوستان یه فایل ویدئو دارم 800 مگ میشه . میخوام رو CD بزنم و میخوام فایلو تکه کنم . اگه میشه یه نرم افزار معرفی کنید تا کار تیکه کردن و رایت رو برام همزمان انجام بده . حال و حوصله ویرایش ویدیو ندارم...! :d

ممنون

درود
فرمت فایل؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or