versus
کاربر سایت
میخوای من رو هک کنی کلک !؟دوستان با چه نرم افزاری میشه فهمید کیا توی یاهو مخفی هستن؟ کلا نرم افزاری هست که بشه از طریق ان بدون اجازه طرف اطلاعاتش رو برداشت؟
میخوای من رو هک کنی کلک !؟دوستان با چه نرم افزاری میشه فهمید کیا توی یاهو مخفی هستن؟ کلا نرم افزاری هست که بشه از طریق ان بدون اجازه طرف اطلاعاتش رو برداشت؟
دوستان با چه نرم افزاری میشه فهمید کیا توی یاهو مخفی هستن؟ کلا نرم افزاری هست که بشه از طریق ان بدون اجازه طرف اطلاعاتش رو برداشت؟
اویل خیلی به درد خورد !این کار هک کردنه و خلاف شرع و قانونه:d
ولی سایت Kopy.ir برو ID طرف رو بزن بهت نشون میده online,offline یا invisible ـه ولی اطلاعات رو خبر ندارم:d
درودسلام
بچه ها نرم افزاري هست كه بشه قسمت خاصي از هارد رو باهاش قفل كرد؟مثلا درايو D?
درودطی عملیاتی که سایت مزخرف رپیدشیر انجام داده دیگه از IDM برای دانلود فایلهای رپیدشیر نمیشه استفاده کرد:-o و از اونجایی که من اکانت مزخرف این سایت رو دارم یه دانلود منیجر قوی بم معرفی کنید که به اندازه IDM خفن باشه و در صورت امکان با Firefox هماهنگ باشه.>:d<
FlashGet رو گرفام ولی خیلی آشغال بود
طی عملیاتی که سایت مزخرف رپیدشیر انجام داده دیگه از IDM برای دانلود فایلهای رپیدشیر نمیشه استفاده کرد:-o و از اونجایی که من اکانت مزخرف این سایت رو دارم یه دانلود منیجر قوی بم معرفی کنید که به اندازه IDM خفن باشه و در صورت امکان با Firefox هماهنگ باشه.>:d<
FlashGet رو گرفام ولی خیلی آشغال بود
این رو میشه یکی بزاره !؟دوستان با چه نرم افزاری میشه فهمید کیا توی یاهو مخفی هستن؟ کلا نرم افزاری هست که بشه از طریق ان بدون اجازه طرف اطلاعاتش رو برداشت؟
کی همچین حرفی رو زده؟! درسته شکلش تغییر کرده بعضی وقت ها هم اذیت میکنه ولی من خیلی راحت دانلود میکنم! احتیاجم نیست تک تک لینک اد کنی هر کاری قبلا میکردی الانم میتونی بکنی...
دروداینو دارم خودم . نمیشه باهاش تو Fb عکس آپلود کرد . به هر حال ممنون .
درودسلام.
لطفا جديدترين نسخه Google chrome رو بزاريد.:d
پيشاپيش ممنون