میخوام gta 4 بزنم xlive لازم دارم لفا لینک دانلودشو برام بزنید
دوستان برنامه ای برای ساخت کاور مخصوص بازی نیست که مثلا خودش لوگو های game for window . xlive با فونتای بازی هارو داشته باشه(فونت زیاد مهم نیست ولی لوگو حیاتی)
بعدش سایتی هست که فونت بازی ها رو بزاره
سلام دوست عزیز.بیا اینم لینک دانلودسلام
من ي هارد اكسترنال 500گيك دار با فرمت ntfs ميخوام تبديلش كنم به fat32 برنامه ي سويس نايفو گرفتم اما رو ويندوزم كار نكرد با پارتيشن مجيك هم كه گزينه ي كانورت روي درايوم فعال نيست گزينه ي فرمت پاتيشنمجيك هم كه غير از فرمت لينوكسو ntfs فرمت ديگه ايي نمياد تورو خدا ي نرم افزار بم معرفي كنيد كه فرمت اين هارد اكسترنالم رو تغيير بدم يه نرم افزار قدرتمند
Adobe Photoshop CS5 Extended MEدوستان ایا نسخه ی از فتو شاپ رو میخواستم که فارسی ساپورت میکنه (فک کنم MIDDEL EST باشه)
ممنون میشم بدید
درود نسخه 6 هنوز بتا هست.سلام به همگی
اگه IDM نسخه ی 6ش (بتا نباشه)اومده بذارید ممنون میشم..... اگه زحمتی نیس بگید که تو این نرم افزار باید چیکار کرد که وقتی سیستمم دیسکانکته و IDM می خواد یه چیزی رو دانلود کنه،خود IDM سیستمو کانکت کنه....هف هشتا دنیا ممنون...
خداحافظ
سلام
عزیزان برنامه ای هست که بشه باهاش فایل های RAR آسیب دیده رو که از اینترنت دانلود کردم، درست کرد ؟
ممنون
درودسلام
عزیزان برنامه ای هست که بشه باهاش فایل های RAR آسیب دیده رو که از اینترنت دانلود کردم، درست کرد ؟
ممنون
احمد جان آخه یکی دو گیگ نیست که، 100 گیگ ِ !! کامل دانلود شده و حجماشون یکیه ولی ارور میده ! 0درود
آرش جان دلت رو این برنامه ها خوش نکن چون 99.9 درصد کار نمیده یه بار دیگه دانلود کنی بهتره.
احمد جان آخه یکی دو گیگ نیست که، 100 گیگ ِ !! کامل دانلود شده و حجماشون یکیه ولی ارور میده ! 0
دروداحمد جان آخه یکی دو گیگ نیست که، 100 گیگ ِ !! کامل دانلود شده و حجماشون یکیه ولی ارور میده ! 0