مهر پویا جای اسپم دادناینم حرفیه! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
مهر پویا جای اسپم دادناینم حرفیه! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
وا کسی نیست!!؟سلام بر دوستان زحمتکش
نرم افزاری هست برای اینکه بشه از کامپبوتر به یه شماره (چه ثابت چه همراه) زنگ زد و صحبت کرد؟؟ یا اینکه اصلا نرم افزار نیازی نیستش؟!
بعد دوم اینکه در ادامه نرم افزاری هست که در صورت زنگ زدن از کامپیوتر شماره ی ما برای اون طرف مشخص نشه؟؟ یا شماره ی fake بده؟؟
مررررسی.
معمولا با هر برنامه ای اون فایل ناقص رو دانلود کرده باشی , با همون برنامه میتونی دانلودشو ادامه بدی (احتمالا)سلام بچه ها یه برنامه می خوام که بتونه چیزی که قبلا دانلود کردم و ناقص بوده رو از ادامه دانلود کنه خیلی واجبه.ممنون
همونطور که دوستمون گفتن باید با خود برنامه ای که دانلود کردید تا اونجاشو ادامه بدید ولی میون برنامه بگم نرم افزار GetRight(اگه درست نوشته باشم) خیلی امکانات خوبی داره در این باره که قابل وصف نیستسلام بچه ها یه برنامه می خوام که بتونه چیزی که قبلا دانلود کردم و ناقص بوده رو از ادامه دانلود کنه خیلی واجبه.ممنون
درود (flash speed 200%
همراه با کرک یا سریال نامبر سالم.لطفا
)درودیه برنامه میخوام که باهاش فایل های mkv رو تبدیل کنم به دی وی دی و نهایتا منو طراحی کنم برایه دی وی دی .
درودبرنامه activespeed که برای افزایش سرعت اینترنته به همراه کرک یا سریال نامبرش می خواستم.
این یکی هم می خاستم.
Auslogics BoostSpeed
درودنرم افزاری هستش که یه فایل ویدئویی رو با حجم حدود 200-300 مگ بدیم ، یه نسخه 50-60 مگی با حداقل کاهش کیفیت بیرون بده؟
درودسلام
نرم افزاري هست كه روي يه درايو خاص مثلا C پسوورد گذاشت؟؟؟
ويه سوال ديگه اگه ميشه يه نرم افزار خوب براي ديدن فايلهاي MKV بذاريد
ممنون