درخواست نرم افزار هاي كاربردي

یا سلام
یه نرم افزار رایت می خوام که همزمان از یه ایمیج 3-4 تا با 3-2 تا راینر رایت بزنه و حتما پسوندهاب cue-dvd یا mds رو ساپورد کنه....
راستی برای رایت dvd9 میخوام

ممنون میشم اگه کمکم کنید;)

سلام به همه ی دوستان...
جدیدترین نسخه ی google Earth رو میخواستم.
فقط لطف کنین نسخه درست باشه و بشه از ازش استفاده کرد.
ممنون
تو جون بخواه ...

Google Earth 5.1.3535

حدود 15 مگ هستش.

اون Red Dead رو نگه داری ها برام! امروز یا فردا میام میگیرم ازت. Split/Second رو هم اگه نخواستش بذار برام.

• Like
Reactions: Ali_Reza
سلام
من daemon tool رو میخاستم برای ویندوز 7 ....

یه چنتا رو گرفتم وقتی میخاد نصب بشه میگه باید سیستم رسیت بشه ولی وفتی رسیت میکنم باز همون مشکل رو داره و دوباره رسید و رسید...

اقا من وقتی توی اینترنت سرچ میکنم مثلا تحقیق و پروجه و درس و ..... بعضی وقت ها صفحاتی میاد که به صورت PDF هستند من میخوام این PDF رو کپی کنم و توی WORLD بریزم و اونجا توش تغییر ایجاد کنم اما متاسفانه مثل اینکه قبل داره و نمیشه COPY و PAST کرد خواستم ببینم نرم افزاری چیزی هست که بشه کمک کرد

اقا من وقتی توی اینترنت سرچ میکنم مثلا تحقیق و پروجه و درس و ..... بعضی وقت ها صفحاتی میاد که به صورت PDF هستند من میخوام این PDF رو کپی کنم و توی WORLD بریزم و اونجا توش تغییر ایجاد کنم اما متاسفانه مثل اینکه قبل داره و نمیشه COPY و PAST کرد خواستم ببینم نرم افزاری چیزی هست که بشه کمک کرد
http://rapidshare.com/files/33780178/VeryPDF.PDF.Password.Remover.3.0.rar
یا
http://[B]rapidshare.com[/B]/files/295153086/Portable.PDF.Password.Remover.3.1.rar

سلام بر دوستان زحمتکش
نرم افزاری هست برای اینکه بشه از کامپبوتر به یه شماره (چه ثابت چه همراه) زنگ زد و صحبت کرد؟؟ یا اینکه اصلا نرم افزار نیازی نیستش؟!
بعد دوم اینکه در ادامه نرم افزاری هست که در صورت زنگ زدن از کامپیوتر شماره ی ما برای اون طرف مشخص نشه؟؟ یا شماره ی fake بده؟؟
مررررسی.

دوستان من يه ويروس خيلی خفن گرفتم که هيچ رقمه هم پاک نميشه .....
اسمش اينه :
AUTOIT_script.au3_Win32/Autoit.AG Trojan

آنتی ويروس من NOD32 Version 4.0.314.0 که اپديت آپديته ولی نميتونه پاکش کنه ......
يه راهی بهم بگيد که از شر اين ويروس لعنتی خلاص شم ......

امروز SAFARI 5 اومد غلط کردم آپدیت کنم! الان تا می خوام سایتی رو وارد کنم قاطی میکنه و بسته میشه!
میشه لینک ورژن قبلیش رو بزارید برای دانلود؟ :d

دوستان مشکل با کاسپرسکای حل شد ولی به خيلی از فايلهام صدمه زد .....
کدام دوستان سینا جان؟:دی اینجا متروکس !
----------------------------------------------------------------
کسی میتونه لینک یه ویندوز 7 ultimate که هم 64 داشته باشه هم32 بیت! هم آپدیت باشه هم ستاپ اصلی بذاره؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or