مگه خودت چلاقی؟؟؟دوستان برنامه ای هست که چیزی که از add/remove ویندوز پاک نمیشه پاکش کرد(خودم اون چیزو پاک کردم اما مهم برام اینه که از لیست add/remove پاک بشه)
برای ویندوز 7 میخوام!
بهترین و سبک ترین ( از نظر CPU Usage ) در عین حال بهترین ویروس کش چیه؟ من از ورژنه قدیمیه Nod32 خیلی راضی بودم ولی این جدیده باعث هنگ کردن سیستمم میشد ! حالا اگر کسی ویروسکشی میشناسه که به درد ما بخوره بده لطفاً اگرم نشد همون ناد32ـه قدیمی رو یکی بذاره ... ممنون :X
avira free100%بهترین و سبک ترین ( از نظر CPU Usage ) در عین حال بهترین ویروس کش چیه؟ من از ورژنه قدیمیه Nod32 خیلی راضی بودم ولی این جدیده باعث هنگ کردن سیستمم میشد ! حالا اگر کسی ویروسکشی میشناسه که به درد ما بخوره بده لطفاً اگرم نشد همون ناد32ـه قدیمی رو یکی بذاره ... ممنون :X
دوستان لطفا
DVD Suite 7
رو به صورت لینک مستقیم بذارید حجمش 1.01 گیگابایت هست اگه ممکنه در پارتهای 100 مگابایتی یا کمتر بذارید
http://www.rapidshareindex.com/CyberLink-DVD-Suite-v7-0-Ultra_153316.html
بهترین و سبک ترین ( از نظر CPU Usage ) در عین حال بهترین ویروس کش چیه؟ من از ورژنه قدیمیه Nod32 خیلی راضی بودم ولی این جدیده باعث هنگ کردن سیستمم میشد ! حالا اگر کسی ویروسکشی میشناسه که به درد ما بخوره بده لطفاً اگرم نشد همون ناد32ـه قدیمی رو یکی بذاره ... ممنون :X
درودبا سلام به دوستان!
آقا اگه ميشه يه برنامه اي بزاريد تا فيلم Divx رو بصورت DVD بكنه و در ضمن زيرنويس هم باهاش بياد!!
تگه ميشه يه لينك هم بزاريد
ممنون ميشم!!:biggrin1:
اول از همه مرسي!