درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان برنامه ای هست که چیزی که از add/remove ویندوز پاک نمیشه پاکش کرد(خودم اون چیزو پاک کردم اما مهم برام اینه که از لیست add/remove پاک بشه)

برای ویندوز 7 میخوام!

درود
یه نرم افزار میخواستم که با مودم دیال آپ بتونم مکالمات اون خط تلفن رو ضبط کنم . اتوماتیک و دستی برام فرقی نفکووله. یعنی مودم فقط با یه سیم مستقیم به پریز تلفن وصل باشه و وقتی کسی زنگ میزنه و تلفن رو برمیدارن بشه مکالمه رو ضبط کرد. خودم گشتم اما اکثرا برای مکالمه های اینترنتین که من احتیاجحی به این مدلیش ندارم . خیلی ضرووریه .Plz Hlp Me
tnx

بهترین و سبک ترین ( از نظر CPU Usage ) در عین حال بهترین ویروس کش چیه؟ من از ورژنه قدیمیه Nod32 خیلی راضی بودم ولی این جدیده باعث هنگ کردن سیستمم میشد ! حالا اگر کسی ویروسکشی میشناسه که به درد ما بخوره بده لطفاً اگرم نشد همون ناد32ـه قدیمی رو یکی بذاره ... ممنون :X

بهترین و سبک ترین ( از نظر CPU Usage ) در عین حال بهترین ویروس کش چیه؟ من از ورژنه قدیمیه Nod32 خیلی راضی بودم ولی این جدیده باعث هنگ کردن سیستمم میشد ! حالا اگر کسی ویروسکشی میشناسه که به درد ما بخوره بده لطفاً اگرم نشد همون ناد32ـه قدیمی رو یکی بذاره ... ممنون :X

kaspersky رو تست کن

avira free100%

به نظر من avast براي شما مناسبترين
از اينجا دانلود كنيدش

با سلام به دوستان!
آقا اگه ميشه يه برنامه اي بزاريد تا فيلم Divx رو بصورت DVD بكنه و در ضمن زيرنويس هم باهاش بياد!!
تگه ميشه يه لينك هم بزاريد
ممنون ميشم!! :love: :biggrin1:

با سلام به دوستان!
آقا اگه ميشه يه برنامه اي بزاريد تا فيلم Divx رو بصورت DVD بكنه و در ضمن زيرنويس هم باهاش بياد!!
تگه ميشه يه لينك هم بزاريد
ممنون ميشم!! :love: :biggrin1:
درود
بهترین برنامه در ضمینه تبدیل Dvix به دیویدی منو دار
VSO ConvertXToDVD 4.0.3.311d l 19 Mb

درود
بهترین برنامه در ضمینه تبدیل Dvix به دیویدی منو دار
VSO ConvertXToDVD 4.0.3.311d l 19 Mb
اول از همه مرسي!
ولي من اين رو استفاده ميكردم و به جز اولين فيلمي كه زدم همه فيلم ها رو خراب كرد يا سي دي رو ميسوزوند!!
اگه چيز بهتري هست لطفا معرفي كنيد!!
مرسي!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or