درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دنبال یک نرم افزار میگردم که سخت افزار رو تست کنه و اگه خود سخت افزار و درایورش مشکل داره بگه .
چون هنگام کار تو ویندوز اون صفحه آبی میاد که مال رم و ایناست . نمیدونم مشکل از کجاست .

اين ويندوز 7 سي و دو بيتي هم داره ايا ؟ :confused:
و سازگاريش با درايور ها چطوريه ؟
در ضمن اقا من يه مودم اي دي اس ال دارم كه با اكس پي سازگاره و درايوري براي ويستا نميتونم براش پيدا كنم:(
كسي ميتونه برام پيداش كنه
مدلش هم اينه
Symphony ADSL Router-SY800C
پيشاپيش ممنون :love:

Help MEEEEEEEEEEEEEEE

سلام دوستان و اقاي pandora tomorrow عزيز اگه امكان داره اين برنامه manna Download Offline ماهواره ميگم توي يه سايت ديگه اپلود كنيد ممنون ميشم با تشكر فراوان ... :smile:

دوستان سلام !

بهترین و کاملترین برنامه واسه پخش فایل های ویدیویی به خصوص فایل های ویدیویی DVD و HD چی هست ؟

لطف کنید لینک دانلودش رو به همراه کرک و پچش بذارید .

دوستان سلام !

بهترین و کاملترین برنامه واسه پخش فایل های ویدیویی به خصوص فایل های ویدیویی DVD و HD چی هست ؟

لطف کنید لینک دانلودش رو به همراه کرک و پچش بذارید .
خب این شد 2 تا:دی!! اگه واسه دیدن hd میخوای از kmplayer یا bs player استفاده کن و واسه دیدن dvd هم بهت WinDVD رو توصیه میکنم!

خب این شد 2 تا:دی!! اگه واسه دیدن hd میخوای از kmplayer یا bs player استفاده کن و واسه دیدن dvd هم بهت WinDVD رو توصیه میکنم!

Okay !:biggrin1:
خب گفتم حتما یه برنامه ی کامل هست که بتونه به بهترین صورت هر دو کیفیت رو پخش کنه .

حالا لطف میکنی لینک دانلود kmplayer + WinDVD رو همراه با کرک و پچشون بذاری ؟

برنامه ای هست که بشه reverse در صدا به طور کلی فعال یا غیر فعال کرد؟منظورم طوری هست که تو بازی ها هم عمل کنه.
خیلی به این برنامه نیاز دارم plz help me
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or