برنامه ی بدرد بخور نیست واسه اینکارها! لینکی که دانلود کردی بزار شاید پسوردش رو بشه گیر اورد!!من عکس و فیلم دانلود کردم...ولی عکس و فیلم ها با برنامه rar فشرده شده بودن
وقتی میخوام اجراشون کنم و از حالت فشرده در بیارم پسورد میخواد
برنامه ای هست که بشه پسورد این فایلهارو در آورد؟؟؟!!چه کنم؟؟!؟
ABest Video to RM RMVB WMV Converterسلام
من یه نرم افزار میخوام که فرمتای مختلف ویدئویی رو به RMVB تبدیل کنه ممنون
سلام دوستان عزیز. من نرم افزار ScanMaster-ELM v1.9 همراه با کرکش رو نیاز دارم. اگر لطف کنید و لینکشو بدید. ناظم دوست داریم.:biggrin1:
سلام خلیل جان. عزیز موردی نداره . اگر ورژن پایین ترش با کرکش موجود اصلا موردی نیست. شما رو هم دوست نداریم اذیت کنیم. این برنامه ها برای دست یابی به اطلاعات ای سی یو های ماشین هاست خلیل جان. حالا اعم از ارتباط. خوندن و دیدن مقادیر و یا دستکاری داده ها که متاسفانه امکان دست کاری اطلاعات { به منظور تغییرات دلخواه هر کس. و بالا بردن سطح توانایی موتور ماشین. همون چیزی که الان زیاد ازش میشنوید. ریمپ کردن ECU که در واقع دستکاری داده ها است} که خوب این برنامه بیشتر با اون چیزی که مد نظر هست تطابق داره. خلیل جان کمکی بر میاد عزیز در خدمتم. شما برای اتصال نیاز به یک اینترفیس دارید. که یک طرف به پورت OBD2 و یک طرف دیگه به صورت پورت سریال یا یو اس بی به پاکت پی سی یا کامپیوتر وصل میشه.
سلام
من یه مشکلی با دانلود از سایت Rapidbaz دارم اینکه بعضی فایلهای rar که حجمشون 100 یا 200 مگ هست بعد
از دانلود معلوم میشه که خراب دانلود شده و میگه فایل خرابه یا هم CRC میده .
حالا نرم افزار قدرتمندی هست که اینا رو Repair و چکشون کنه ببینه کدوما خرابه که دیگه مجبور نشم دوباره دانلود کنم ؟a
یه چند تا آیکن جدید واسه پوشه ها میخواستم ... (For Vista)
Video Convert Premier ورژن اخرش 8.0.10.30 هست که من کرک یا سریالی واسش پیدا نکردم!!سلام ،
آخرين ورژن اين 2تا رو ميخواستم (همراه با پچ يا ...)
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Video Convert Premier
TuneUp Utilities
يه سوال ، nod ، اينترنت سكيوريتي جدا داره؟:smile:
[/SIZE][/FONT]