درخواست نرم افزار هاي كاربردي

من عکس و فیلم دانلود کردم...ولی عکس و فیلم ها با برنامه rar فشرده شده بودن
وقتی میخوام اجراشون کنم و از حالت فشرده در بیارم پسورد میخواد
برنامه ای هست که بشه پسورد این فایلهارو در آورد؟؟؟!!چه کنم؟؟!؟

من عکس و فیلم دانلود کردم...ولی عکس و فیلم ها با برنامه rar فشرده شده بودن
وقتی میخوام اجراشون کنم و از حالت فشرده در بیارم پسورد میخواد
برنامه ای هست که بشه پسورد این فایلهارو در آورد؟؟؟!!چه کنم؟؟!؟
برنامه ی بدرد بخور نیست واسه اینکارها! لینکی که دانلود کردی بزار شاید پسوردش رو بشه گیر اورد!!

سلام
من یه نرم افزار میخوام که فرمتای مختلف ویدئویی رو به RMVB تبدیل کنه ممنون
ABest Video to RM RMVB WMV Converter

سلام دوستان عزیز. من نرم افزار ScanMaster-ELM v1.9 همراه با کرکش رو نیاز دارم. اگر لطف کنید و لینکشو بدید. ناظم دوست داریم.:biggrin1:

سلام دوستان عزیز. من نرم افزار ScanMaster-ELM v1.9 همراه با کرکش رو نیاز دارم. اگر لطف کنید و لینکشو بدید. ناظم دوست داریم.:biggrin1:

رامتین جان با امین هم درباره این برنامه صحبت کردم
فعلاً که چیزی از این ورژن 1.9 پیدا نکریدم، ولی همچنان در حال گشتن هستم
ورژن های تا 1.6 فکر کنم پیدا میشند، اگر ویژگی های ورژن 1.9 واقعا برای شما مهم هستش
بیشتر وقت بزارم روش.

برنامه ش هم برای خودم جالب به نظر امده دقیقاً چه علمی رو Pocket PC و سایر دستگاه انجام میده.

سلام خلیل جان. عزیز موردی نداره . اگر ورژن پایین ترش با کرکش موجود اصلا موردی نیست. شما رو هم دوست نداریم اذیت کنیم. این برنامه ها برای دست یابی به اطلاعات ای سی یو های ماشین هاست خلیل جان. حالا اعم از ارتباط. خوندن و دیدن مقادیر و یا دستکاری داده ها که متاسفانه امکان دست کاری اطلاعات { به منظور تغییرات دلخواه هر کس. و بالا بردن سطح توانایی موتور ماشین. همون چیزی که الان زیاد ازش میشنوید. ریمپ کردن ECU که در واقع دستکاری داده ها است} که خوب این برنامه بیشتر با اون چیزی که مد نظر هست تطابق داره. خلیل جان کمکی بر میاد عزیز در خدمتم. شما برای اتصال نیاز به یک اینترفیس دارید. که یک طرف به پورت OBD2 و یک طرف دیگه به صورت پورت سریال یا یو اس بی به پاکت پی سی یا کامپیوتر وصل میشه.

سلام خلیل جان. عزیز موردی نداره . اگر ورژن پایین ترش با کرکش موجود اصلا موردی نیست. شما رو هم دوست نداریم اذیت کنیم. این برنامه ها برای دست یابی به اطلاعات ای سی یو های ماشین هاست خلیل جان. حالا اعم از ارتباط. خوندن و دیدن مقادیر و یا دستکاری داده ها که متاسفانه امکان دست کاری اطلاعات { به منظور تغییرات دلخواه هر کس. و بالا بردن سطح توانایی موتور ماشین. همون چیزی که الان زیاد ازش میشنوید. ریمپ کردن ECU که در واقع دستکاری داده ها است} که خوب این برنامه بیشتر با اون چیزی که مد نظر هست تطابق داره. خلیل جان کمکی بر میاد عزیز در خدمتم. شما برای اتصال نیاز به یک اینترفیس دارید. که یک طرف به پورت OBD2 و یک طرف دیگه به صورت پورت سریال یا یو اس بی به پاکت پی سی یا کامپیوتر وصل میشه.

بیشترین چیزی که ازش دیدم درباره پاکت پی سی بودش نمیدونم شاید درست مطالب رو نخواندم ( همین طوری سرسری مطالبش رو خوندم )

ولی یک تصویر دیدم ازش
http://img.alibaba.com/photo/11935243/OBD_II_Scan_Tool_Genuine_Elm327_USB_Bluetooth_Interface.jpg

کمی شک کردم ولی گفتم نه نمیشه حال که شما گفتید برای ماشین هستش

http://rapidshare.com/files/84310725/1.6.rar
password: autosoft

فعلا همین رو تست کنید ببیند خودشه

با تشکر از امین جان

ویرایش

دو نسخه دیگر هم پیدا کردم

http://rapidshare.com/files/151342932/ScanMaster-ELM_1.6.rar
http://rapidshare.com/files/142427042/ScanMaster-ELM_patch_serial_1.6.rar

ظاهراً هر دو نسخه بدون پسورد هستش

داشتم گشتی می زدم برای ورژن های 1.7 و 1.8 چیزهایی پیدا کردم
ولی به زبان روسی بودش برنامه روش هایی هم بودش که نسخه 1.7 رو به 1.8 ارتقاع می دادند
که بازم زبان برنامه روسی بودش. جالبی این بودش که برنامه کامل کامل بودش و با تمامی patch های موجودش.

حالا بازم وقت کردم میگردم، شما این سه نسخه ی 1.6 رو تست کنید، فقط ببخشید که رپدیشیر هستش
( رپیدشیر بیشتر طرفدار داره و عمر فایل هاش هم بیشتره، یکی دوتا از سایت های دیگه پیدا کردم ولی پاک شده بودند )

تا بعد حق نگهدار

آخرین ویرایش:
سلام
من یه مشکلی با دانلود از سایت Rapidbaz دارم اینکه بعضی فایلهای rar که حجمشون 100 یا 200 مگ هست بعد
از دانلود معلوم میشه که خراب دانلود شده و میگه فایل خرابه یا هم CRC میده .
حالا نرم افزار قدرتمندی هست که اینا رو Repair و چکشون کنه ببینه کدوما خرابه که دیگه مجبور نشم دوباره دانلود کنم ؟

سلام
من یه مشکلی با دانلود از سایت Rapidbaz دارم اینکه بعضی فایلهای rar که حجمشون 100 یا 200 مگ هست بعد
از دانلود معلوم میشه که خراب دانلود شده و میگه فایل خرابه یا هم CRC میده .
حالا نرم افزار قدرتمندی هست که اینا رو Repair و چکشون کنه ببینه کدوما خرابه که دیگه مجبور نشم دوباره دانلود کنم ؟a

با چه برنامه ای دانلود میکنی؟ من من وقتی با Internet Download Manager دانلود میکنم این مشکل رو ندارم ولی با دانلود منیجرهای دیگه بعضی وقت ها مشکل پیدا میکنم شما هم از Internet Download Manager استفاده کن!
و اینکه فایل هایی که broke شده و crc error میده رو دیگه کاریش نمیشه کرد جز اینکه از اول دانلودش کنی...
واسه اینکه بفهمی کدوم خرابه خب وسط extarct کردن وقتی ارور داد زده که کدوم پارت مشکل داره و یا اگه تک تک فایل های rar رو باز کنی اونایی که خراب هستن ارور میده و باز نمیشه....

یه چند تا آیکن جدید واسه پوشه ها میخواستم ... (For Vista)

http://www.kimiyadownload.com/article110.html
http://www.taktemp.com/1387/01/18/vista_icon

خیلی ممنون امین جان . من هم از IDM استفاده میکنم .
اخه همون پارت اول ارور میده و پارتهای بعدی رو هم که باز میکنم از اولی شروع میکنه و بقیه باز نمیشه .

خیلی ممنون امین جان . من هم از IDM استفاده میکنم .
اخه همون پارت اول ارور میده و پارتهای بعدی رو هم که باز میکنم از اولی شروع میکنه و بقیه باز نمیشه .

نه منظورم extract نبود شما روی تک تک فایل ها که کلیک کنی و بازش کنی اونکه مشکل داشته باشه ارور میده!

سلام ،
آخرين ورژن اين 2تا رو ميخواستم (همراه با پچ يا ...)
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Video Convert Premier
TuneUp Utilities
:love:
يه سوال ، nod ، اينترنت سكيوريتي جدا داره؟:smile:
[/SIZE][/FONT]

آخرین ویرایش:
سلام ،
آخرين ورژن اين 2تا رو ميخواستم (همراه با پچ يا ...)
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Video Convert Premier
TuneUp Utilities
:love:
يه سوال ، nod ، اينترنت سكيوريتي جدا داره؟:smile:
[/SIZE][/FONT]
Video Convert Premier ورژن اخرش 8.0.10.30 هست که من کرک یا سریالی واسش پیدا نکردم!!

TuneUp Utilities 2009 8.0.2000

کیجن:

TuneUp Utilities 2009 v8.0.2000.35-TUNEUP

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or