درخواست نرم افزار هاي كاربردي

خواهش میکنم عزیز والا فاینالش رو من Mirror چیزی پیدا نکردم.
اون هم احتمال زیاد برای تحریم هست. میتونی از VPN استفاده کنی.

بازم ممنون ... این VPN چیه ؟ میشه از A.n.t.i-P.r.o.x.y یا از این برنامه ها که IP رو عوض میکنن استفاده کرد ؟ اگه آره ، یه راهنمایی بفرما . شرمندم که اینقدر زحمت میدم ... امیدوارم بتونم جبران کنم .

بازم ممنون ... این VPN چیه ؟ میشه از A.n.t.i-P.r.o.x.y یا از این برنامه ها که IP رو عوض میکنن استفاده کرد ؟ اگه آره ، یه راهنمایی بفرما . شرمندم که اینقدر زحمت میدم ... امیدوارم بتونم جبران کنم .
V.P.N کار همون فیل تر شکن رو میکنه ولی با سرعت بالاتر که اکانتش رو باید بخری ولی بعضی جاها رایگان هم میدن;)
آره از فیل تر شکن میتونی استفاده کنی;)
این لینک زیر رو من از سایتش کشیدم بیرون فکر کنم کارت رو راه بندازه:cheesygri
دریافت

V.P.N کار همون فیل تر شکن رو میکنه ولی با سرعت بالاتر که اکانتش رو باید بخری ولی بعضی جاها رایگان هم میدن
آره از فیل تر شکن میتونی استفاده کنی
این لینک زیر رو من از سایتش کشیدم بیرون فکر کنم کارت رو راه بندازه
دریافت

:scare::smoke1::o:worthy:

یگانه ای ! همین . از این چیزا به ما هم یاد بده خوب !

مهراد این یه vpn مجانی هست:

==================================================
Entry Name : vpn
Phone/Host Name : freevpn1.homeunix.com
User Name : fora2
Password : freevpn2480
Domain :
Owner : System

واسه ساخت کانکشنش برو تو my network placed و Creat new conecttion رو بزن بقیش رو میفهمی...

سلام چاکر امین خان
یه سوال داشتم در مورد k-lite codec pack این Mega با معمولیش چه فرقی میکنه
آخرین ورژن clone CD رو هم میخواستم.
K-Lite Codec Pack Basic contains only the most essential things. It contains everything you need to be able to play the most popular and widespread formats. It is small enough to fit on a single floppy. Also great for including on your movie CDs.

K-Lite Codec Pack Standard contains everything you need to play all the commonly used formats. This package should be enough for the average user.

K-Lite Codec Pack Full contains even more codecs. It also has encoding support for the various formats. This package is for power users and people who do their own encodings.

CloneCD

مهراد این یه vpn مجانی هست:

Entry Name : vpn
Phone/Host Name : freevpn1.homeunix.com
User Name : fora2
Password : freevpn2480
Domain :
Owner : System

واسه ساخت کانکشنش برو تو my network placed و Creat new conecttion رو بزن بقیش رو میفهمی...

امین جان ... خیلی ممنون ... اما من DialUp Internet دارم و کلاً نمیتونم این حجمو Download کنم ... یکی از دوستان ADSL 512 داره و معمولاً این حجمو میدم ایشون زحمتشو بکشن ، برای همین Direct Or Mirror Link لازمه که احمد جان جادو فرمودند و لینک مستقیم Server اصلی رو لینک فرمودند ، واقعاً کمک بزرگی کردی احمد جان ، بازم ممنون . :love:

راستی امین ، یه سایت یا Forum فارسی درست و حسابی و معتبر برنامه نویسی JAVA میشناسی . میدونم اینجا جاش نیست ، اما جای دیگه پیدا نکردم برای این سوال ، خیلی خیلی خیلی ممنون . :love:

امین جان ... خیلی ممنون ... اما من DialUp Internet دارم و کلاً نمیتونم این حجمو Download کنم ... یکی از دوستان ADSL 512 داره و معمولاً این حجمو میدم ایشون زحمتشو بکشن ، برای همین Direct Or Mirror Link لازمه که احمد جان جادو فرمودند و لینک مستقیم Server اصلی رو لینک فرمودند ، واقعاً کمک بزرگی کردی احمد جان ، بازم ممنون . :love:

راستی امین ، یه سایت یا Forum فارسی درست و حسابی و معتبر برنامه نویسی JAVA میشناسی . میدونم اینجا جاش نیست ، اما جای دیگه پیدا نکردم برای این سوال ، خیلی خیلی خیلی ممنون . :love:
درود
مهرداد جان کاری نکردیم :blushing:
این وبلاگ رو یه دید بده :
http://j2me.blogfa.com/

نه خوب کلا دادم واسه رد شدن از *****:cheesygri

دوستان سلام !

من یه برنامه ی واقعا درست و درمون واسه برگردوندن فایل های پاک شده از روی هارد + اخرین نسخه ی Babylon با تموم دیکشنری هاش میخوام . (همراه با کرک و سریال لطفا .)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or