درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان سلام. من یه برنامه می خوام به این اسم :MoDiag professional v2.0.119

لینک کرکشو امین جان تو تاپیک بغل داده بود. اما اجراش نکرد و متاسفانه کار نمیکنه. خب حالا این برنامه رو با ورژن مورده نظر اگر لطف کنید بدید. ممنون.

دوستان سلام. من یه برنامه می خوام به این اسم :MoDiag professional v2.0.119

لینک کرکشو امین جان تو تاپیک بغل داده بود. اما اجراش نکرد و متاسفانه کار نمیکنه. خب حالا این برنامه رو با ورژن مورده نظر اگر لطف کنید بدید. ممنون.
درود
moDiag Professional v2.0.119

دوستان سلام !

یه AntiVirus خیلی قوی میخوام که از همه لحاظ شاخص باشه و البته سرعت سیستمم پایین نیاره . (همراه با کرک یا سریال لطفا)
سلام.
من nod32 پیشنهاد میکنم...علاوه بر امنیت بالا اصلا روی سرعت سیستم اثر منفی نمیذاره... برای آپدیت هم هیچ نیازی به حرکات ژانگولر نداره فقط باید از سایت www.nod321.com سریال های روز رو بگیری اگر سریالت رفته باشه تو black list ...

ESET NOD32 Antivirus System For Windows 2000/XP/Vista

ESET Smart Security 3.0.684 For Windows 2000/XP/Vista

البته kaspersky به نظر خیلی ها قوی ترین هست...ولی با توجه به تجربه تلخ شخصی خودم،بعد از بین بردن ویروس گریه خودم رو به طرز دراماتیکی با از بین بردن همه Exe ها روی هاردم در آورد :دی

موفق باشید.

سلام.
من nod32 پیشنهاد میکنم...علاوه بر امنیت بالا اصلا روی سرعت سیستم اثر منفی نمیذاره... برای آپدیت هم هیچ نیازی به حرکات ژانگولر نداره فقط باید از سایت www.nod321.com سریال های روز رو بگیری اگر سریالت رفته باشه تو black list ...

ESET NOD32 Antivirus System For Windows 2000/XP/Vista

ESET Smart Security 3.0.684 For Windows 2000/XP/Vista

البته kaspersky به نظر خیلی ها قوی ترین هست...ولی با توجه به تجربه تلخ شخصی خودم،بعد از بین بردن ویروس گریه خودم رو به طرز دراماتیکی با از بین بردن همه Exe ها روی هاردم در آورد :دی

موفق باشید.

مرسی جواد جان !
فقط لینک دانلودا خرابه انگار . ( User & Pass میخواد .)

وقتي مخوام درايوهامو باز كنم اين ارور رو ميده :
resycled\boot.com is not a valid win32 application
ميدونم اين يك اسپم هستش ولي هيچ رقمه پاك نميشه .
از نرم افزار Malwarebytes' Anti-Malware هم استفاده كردم ولي درست نشد !
در ضمن NOD رو هم از كار انداخته ، يعني نه ميتونه اسكن كنه نه ميتونه Update بشه !!
چيكار كنم ؟
يه نرم افزار درست معرفي كنيد .

دوستان یدونه convertor میخواستم برای تبدیل flv به 3gp و mp4 اگرم کنورتوری باشه که فرمتهای بیشتری رو پشتیبانی کنه که فبها دوستان لطف کنن اگه میزارن کرک یا کیجنش رو هم بدن

دوستان من به یک مشکل اساسی بر خوردم! من می خوام با بیت تورنت دانلود کنم، ولی به دلیل فایروال های خفنی که روی سرور هست، سرعتم خیلی پایینه. از طرفی همیشه دو برابر دانلودم، آپلود می کنم.

روش یا ترفندی هست که بتونم باهاش این مشکلات رو حل کنم و سرعت تورنتمو ببرم بالا؟

دوستان من به یک مشکل اساسی بر خوردم! من می خوام با بیت تورنت دانلود کنم، ولی به دلیل فایروال های خفنی که روی سرور هست، سرعتم خیلی پایینه. از طرفی همیشه دو برابر دانلودم، آپلود می کنم.

روش یا ترفندی هست که بتونم باهاش این مشکلات رو حل کنم و سرعت تورنتمو ببرم بالا؟
فایر والها هر چقدر هم قدرتمند باشند سرعت رو اونقدر پایین نمی آورند!!

در هر حال من بخش اول رو نمیدونم و چیزی به ذهنم نمیرسه ولی اگر روی تورنت کلیک راست بکنی (در بیت تورنت) و properties رو انتخاب کنی میتونی maximum upload speed رو طوری تنظیم کنی که زیاد آپلود نکنی.

*ویرایش: راستی سعی کن پرتتو یک بار عوض کنی شاید فایر والل به اون پرت حساس شده یا اون پرت برای incoming برای بعضی ها محدوده. دلیلشو نمیدونم ولی بعضی وقتها اگر پرت بیت تورنت رو عوض کنی سرعتت میره بالا یکم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or