سلام. خسته نباشین. راستش صفحات قبل رو نگاه نکردم. شاید صحبتی روش شده باشه.
یک نگاه کنید می خواستم بدونم گفته های این سایت تا چه حد ارزش داره:
http://software.toptenreviews.com
ده sofware اول رو برای کارهای مختلف گذاشته
مثلا تو قسمته:
AntiVirus بیت دیفندر رتبه اوله. (با مقایسه کامل) رو سیستمم هم BitDefender Total Security 2009 دارم وفکر کنم همه ویروس ها و ... و حتی جلوی پورت اسکن رو میگیره...
چون می خواستم واسه زبان
Tell Me More رو دنلود کنم که رتبه یک رو در
Learn English داره.
نظرتون چیه؟ معتبره؟
سلام.
ببخشید، اما میشه بگین که چی باعث شده که فکر کنین کاربرای یه فروم که در زمینه بازی هست و نرم افزار یه بخش کوچکی از این فروم هست میتونن تایید کنن که یه سایت گفته هاش درست هستن یا خیر؟
اینطوری هم خودتونو هم چهار نفر دیگه که این جواب ها رو میخونن گمراه میشن.
اگه قصد اینو دارین که بدونین اطلاعات یه سایت تا چه حد صحیح و معتبره بهتره با سایتهای دیگه مقایسه بشه.
این جور سایتها معمولا امتیاز دهی به نرم افزار ها یا هر چیز دیگه رو با سه روش انجام میدن
1- امتیاز کاربرا
2- امتیاز متخصص و نویسنده سایت
3- با استفاده از تست و آزمایش
به عنوان مثال، در حال حاضر خیلیا آنتی ویروس کسپرسکی رو بهترین و پرفروش ترین آنتی ویروس میدونن. برای اطلاعات بیشتر در زمینه این آنتی ویروس میتونین به
اینجا یا
اینجا مراجعه کنین.
مرسی. باز سه سوال دیگه::smile:
بنظرتون حداکثر فشردگی رو چه نرم افزاری میده؟ و برای عکس jpg هم همچین نرم افزاری میشانسی که میزانه قابل توجهی زیپ کنه؟
و جدا از حرفه این سایته : کاسپر بهتره یا بیت دیفندر؟ و اونوقت میشه واسه spyware ها روشون حساب کرد؟ یا باید یکی مثل spy sweeper هم واسه سیستمم بزارم. چون این دو تا دیگه تو لیست
Anti-Spyware هاش نیستند.
شک نکنین که درحال حاضر بهترین فرمت فشرده سازی Rar هست به 4 دلیل:
1- محبوبیت بالا
2- استفاده آسان
3- فشرده سازی و سرعت بالا
4- امکانات خوب مثل امنیت بسیار زیاد، فشرده سازی Solid، استفاده بصورت SFX و...
بعد از این فرمت، فرمت 7zip قرار میگیره که از همه لحاظ بهتره جز محبوبیت.
اما اگه فقط فشرده سازی مد نظر باشه فرمت uha فرمت خیلی بهتریه و بسیاری از موارد چندین مگابایت فشرده سازی رو بهتر از فرمت rar انجام میده.
بعضی از نرم افزار ها هم مثل KGB Archiver از الگوریتم های خیلی قوی و پیشرفته در فشرده سازی استفاده میکنن که واقعا حجم دیتا رو به حداقل میرسونه اما بخاطر پیچیدگی الگوریتم و وقتی بسیار زیادی که از کاربر میگیره کمتر پیش میاد که اصلا استفاده بشه.
وب سایت KGB Archiver یه سری دیگه مقایسه انجام داده در این زمینه.
بهتره سوال های اینطوری رو اینجا نپرسین که هر کاربری که از راه برسه فکر میکنه چیزی که میدونه درسته و همونو به راحتی تایپ میکنه و به خیال خودش چقدر یه نفر رو راهنمایی کرده.
يه نرم افزار ميخوام كه براي مثلا 100 تا عكس يه جا يه يه لوگو بچسبونم كنارشون!
[ltr]
Batch Watermark Creator
The latest version of
Batch Watermark Creator is 6.5. Please select one of the following download locations:
Location1:
Download (Nevada, USA
)
Location2:
Download (Gloucester, UK
)[/ltr]
کرک
امين جون زحمت اين نرم افزار
Get Data Back
دست درد نكنه
شرمنده بهزاد جان که خودم نتونستم زود تر تقدیم کنم. ورژن 3.63
[ltr]
the NTFS version(Win Vista,Xp,2000,NT,2003,2008)
Download
the FAT Version(good for flash memoryof any kind and format,floppy,Win 9x)
Download
[/ltr]