درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام بچه ها کار من خیلی واجبه، یه برنامه می خوام که فایلهای Word رو به PDF تبدیل کنه، فقط چندتا نکترو مد نظر داشته باشین که اسم خود برنامرو نمی خوام بیاره تو صفحات و برنامه اگر کرک داشت بزارید، اگرم کرک هم پیدا نکردین مشکلی نیست فقط برنامرو بدین در ضمن برای Vista میخوام. ممنون

یه چیزه دیگه مبارک باشه آواتور جدید!

سلام بچه ها کار من خیلی واجبه، یه برنامه می خوام که فایلهای Word رو به PDF تبدیل کنه، فقط چندتا نکترو مد نظر داشته باشین که اسم خود برنامرو نمی خوام بیاره تو صفحات و برنامه اگر کرک داشت بزارید، اگرم کرک هم پیدا نکردین مشکلی نیست فقط برنامرو بدین در ضمن برای Vista میخوام. ممنون

یه چیزه دیگه مبارک باشه آواتور جدید!
Word to PDF Converter V3.0

Name: bazicenter
Company: www.bazicenter.com
Serial: 719c-199c-4487-bca9
اگه سریال کار نکرد ورژن دقیقش رو بهم بگو!
من خودم از این برنامه استفاده میکنم خیلی عالی هست...
موفق باشی

Name: bazicenter
Company: www.bazicenter.com
Serial: 719c-199c-4487-bca9
اگه سریال کار نکرد ورژن دقیقش رو بهم بگو!
من خودم از این برنامه استفاده میکنم خیلی عالی هست...
موفق باشی

دست گلت درد نکنه ولی Serial برنامه اشتباست، Word to PDF Converter V3.0

و یک چیزه دیگه اینکه می خواستم اسم برنامه تو صفحاتش نیاد که اومد، البته شاید اشکال از رجیستر نشدنش باشه.

سلام .میخواستم بدونم واسه نگاه کردن tv با کامپیتور به جز نرم افزار InterVideo WinDVR نرم افزار های دیگه ای هم وجود داره؟
ممنون میشم معرفی کنید.

سلام اقا امین و اقایان
من نرم افزاری میخوام کهه بشه باهاش DVD9 Xbox360 کپی فرمتش کنم
نرم افزاری که من بالش ویرایت کردم XBC بوده
سلام
یعنی چی فرمت کنی؟!
مگه میشه دی وی دی که رایت شده رو فرمت کرد؟!
اگه دیسکت rewritble باشه میشه انجام داد که عمرا این طوریه دیسکت:)

دست گلت درد نکنه ولی Serial برنامه اشتباست، Word to PDF Converter V3.0

و یک چیزه دیگه اینکه می خواستم اسم برنامه تو صفحاتش نیاد که اومد، البته شاید اشکال از رجیستر نشدنش باشه.

اینم کی میکرش:

Word to PDF Converter v3.0

سلام الان با فایر فاکس تو اینترنت بودم یک هو سمت راست پایین یک کادر باز شد شد فایر فاکس 3.01 رو آپدیت کنید ولی هر کار میکنم اپدیت نمیشه چکار کنم یک علامت تعجب که مربوط به آپدیت هم هست کنار ساعته ویندوز هستش و همین طور رو 0 درصد مونده

سلام الان با فایر فاکس تو اینترنت بودم یک هو سمت راست پایین یک کادر باز شد شد فایر فاکس 3.01 رو آپدیت کنید ولی هر کار میکنم اپدیت نمیشه چکار کنم یک علامت تعجب که مربوط به آپدیت هم هست کنار ساعته ویندوز هستش و همین طور رو 0 درصد مونده
خب اینکه اپدیت نمیشه واسه اینکه یا سرعتت خیلی پایینه که اپدیت نمیشه یا اینکه کلی صفحه باز میکنی و خیلی اروم اپدیت میشه!
اون که میگی کنار ویندوز تا جایی که میدونم مربوط به فایرفاکس نیست چون سیستم اپدیتش اصلا این طوری نیست!
میتونی بری از سایت خودش www.mozilla.com برنامش رو بگیری اگه مشکلت حل نشد....
در ضمن اینجا جای این سوال ها نیست ها!

سلام ، اگه میشه آخرین ورژن این دو برنامه رو برام بزارین.

Wise Installation
Install Shield

اگه حجم هر کدوم بیشتر از 100 مگابایته به خودتون زحمت ندید:)(هرکدوم! یعنی جمعا 200 مگ)
دستتون درد نکنه

سلام ، اگه میشه آخرین ورژن این دو برنامه رو برام بزارین.

Wise Installation
Install Shield

اگه حجم هر کدوم بیشتر از 100 مگابایته به خودتون زحمت ندید:)(هرکدوم! یعنی جمعا 200 مگ)
دستتون درد نکنه
کوفتت بشه:دی(نمیدونم چرا ولی بشه:دی)

Download Wise Installation Express 7.0.0.760 Free Trial

اون یکی بالای 200 مگ هست:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or