درخواست نرم افزار هاي كاربردي

حجمش رو دقیقا یادم نیست ولی بالای 100مگ بود تا جایی که یادمه:)
همون که گفتم برو CD ش رو گیر بیار...
اونو بيخيال ! با همون MM يه جوري كنار اومدم!:biggrin1:

حالا يه برنامه ميخوام واسه رايت فيلمها رو CD ، فقط فيلم رو خودش بدون اجازه كانورت نكنه!:biggrin1:
آخه Nero فيلم رو بدون اجازه به رزلوشن پايينتر كانورت ميكنه و عمليات كانورتينگشم دو ساعت طول ميكشه!

خيــــــــــــــلي ممنـــــــــــــونم!:biggrin1:

اونو بيخيال ! با همون MM يه جوري كنار اومدم!:biggrin1:

حالا يه برنامه ميخوام واسه رايت فيلمها رو CD ، فقط فيلم رو خودش بدون اجازه كانورت نكنه!:biggrin1:
آخه Nero فيلم رو بدون اجازه به رزلوشن پايينتر كانورت ميكنه و عمليات كانورتينگشم دو ساعت طول ميكشه!

نرو در صورتی اینکار رو میکنه که مثلا یه فایل که فرمتش مناسب مثلا vcd نیست رو به vcd تبدیل میکنه در غیر این صورت کانورت نمیکنه! مثلا دیتا رایت کنی که کانورت نمیکنه! همون نرو خیلی خوبه دنبال چیزه دیگه ای نرو که بقیشون به پای نرو نمیرسه...

اگه با mm کلیپ طراحی کردی چون کلیپت فرمتش vcd نیست نرو برات ENCODE
میکنه تا بتونی تو VCD یا DVDPLAYER ببینی. ولی میتونی با برنامه های جانبی اول به VCD تبدیل کنی تا دیگه نرو برات اینکارو نکنه ، من با Any vedio convertor کار کردم رازی بودم میتونی از اینجا دانلود کنی کرکشم داخل پوشه هست.(حجم 16 مگ)
پ ن:امین جان شرمنده من پستتو ندیدم.

آخرین ویرایش:
hasan_110 عزیز
سرعت اینترنت من خیلی زیاد نیستش واسه همین خیلی از کانا لها رو نشون نمی ده یا هی قطع و وصل میشه البته بعضی از کانال ها هم در دسرس نیستند ولی خب کانالهایی با حجم کمتر بهتر میان.
صفحه فول اسکرین نمیشه بعضی از شبکه ها کوچیک هستن بعضی هاشون هم کمی بزرگتر.
کیفیت هاشون هم نسبتا خوبه. ولی خب رادیو رو بهتر هم میشه گوش کرد
البته من فقط نرم افزار سوپر اینترنت تی وی رو دانلود کردم که کار باهاش اسونه..
تازه میخوام در این باره یه نرم افزار دیگه هم دانلود کنم.
.............................................................................................................................
نرم افزاری رو میخوام که فرمت ادیو رو به ام پی3 تبدیل کنه هر کی بزاره عالیه

سلام
من یه نرم افزار برای قرار دادنLYRIC روی اهنگ میخوام
کارش اسون باشه
روش کار رو هم بگید

شما با نرم افزار Windows Media Player خود ویندوز میتونی همچین کاری رو بکنی
روش کار : آهنگ رو اجرا میکنی بعد جایی که رقص نور هست راست کلیک میکنی میری روی گزینه Info Center view و گزینه اول Always Show رو انتخاب میکنی ، بعد از بالا Lyrics رو انتخاب کن و بعد از اون میتونی متنتو از طریق Edit Lyrics وارد کنی و ذخیره کنی.
راه دوم از طرف امین: روی آهنگ راست کلیک کن و بعد Properties رو انتخاب میکنی بعد تو پنجره ای که باز شده سربرگ Summery رو انتخاب میکنی اون پایین Advance انتخاب میکنی، بعد گزینه lyrics رو انتخاب میکنی و متن رو Paste میکنی.

آخرین ویرایش:
نرم افزاری رو میخوام که فرمت ادیو رو به ام پی3 تبدیل کنه هر کی بزاره عالیه
1 بهترین برنامه کانورت صوتی و تصویری اگه شد جدا هم بدید
Total Video Converter 3.11
کرک
------
2- این برنامه express edition fl studio

http://rapidshare.com/files/103468284/FL.Studio.8.RC3.rar
http://rapidshare.com/files/103320670/FL.Studio.8.RC3.Crack.rar
پسورد pwso

با تشکر از امین که مارو در این کار همیاری کردن.

سلام من 2 3 ساعت پیش فایلی را از روی سی دی کپی کردم ولی بعدش شیفت و دلتش کردم و سی دی را هم شکوندم حالا چه جوری برش گردونم؟؟؟برنامه ای نیست؟
تورو خدا زود کمک کنید به جز امین آقا که نمیدونم واسه چی بن شده کسی جواب منو بلد نیست؟

آخرین ویرایش:
سلام من 2 3 ساعت پیش فایلی را از روی سی دی کپی کردم ولی بعدش شیفت و دلتش کردم و سی دی را هم شکوندم حالا چه جوری برش گردونم؟؟؟برنامه ای نیست؟
تورو خدا زود کمک کنید به جز امین آقا که نمیدونم واسه چی بن شده کسی جواب منو بلد نیست؟
لطفا زود کمک کنید

امين ميگه::biggrin1:
بسته به نوع فايلش ميتونی با اين برنامه برش گرودنی:
Recover My Files 3.98 build 5837
http://rapidshare.com/files/73959162/Recover.My.Files.v3.9.8.Build.5837.Incl.Serial-GeoDeeJay.rar
فیلم و عکس و کلیپ بود
ضمنا برنامه ی DIV X هم میخوام دکتر را میگم
راستی این نرم افزار ها را که میزاری کرک یادت نره ها
ضمنا لینک دانلود خرابه و احتیاج به کانت پرمیوم یه لینک دیگه بده
ممنون از همه ی دستندرکاران BCN و BGN تشکر میکنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or