درخواست: لطفا بازی که به گرافیک پایین من بخوره معرفی کنید.64.

• Thread starter Thread starter Parsa_M
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی XIII رو میتونی بازی کنی.راستی سیستم بالا ها هم هرکی اینو بازی نکرده حتما بازی کنه چون برا زمان خودش چیزه ردیفی بوده و به نظر من از بعضی بازیهایی که در حال حاظر بیرون میان سرتره.راشتی از قسمت 2 خبری نیست؟

راستی سیستم من اینه یه عالمه بازی کردم شما ها بگید چیزای ردیف رو ببینم بازی نکردم:
cpu:2.4
ram:512
گرافیک:Ati 256 9550
p4
با سلام.
شما از این سایت http://shopzone.ir متونین ارزانترین و جدیدترین بازیهایی که با سیستم شما سازگاری دارد را تهیه کنید;)(اکثر بازیهای این سایت با چنین سیستم هایی هم اجرا میشود.)

با سلام.
من با این سیستم میتونم بازی:
Command & Conquer 3 Tiberium Wars - [FONT=Times New Roman (Arabic)][FONT=Times New Roman (Arabic)]فرمان و غلبه 3[/FONT][/FONT]
رو اجرا کنم.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر.

سیستم:
گرافیک: 256 fx 5200
رم:256
cpu: 2.40 GHz
دوست عزیز سیستمت خیلی ضعیفه
فکر نمی کنم اجرا بشه, اگه اجرا بشه هم با پایین ترین تنظیمات هم نمی تونی راحت بازی کنی
یادمه زمانی که fx5200 داشتم generals رو که اجرا می کردم خیلی اذیت میکرد, دیگه c&c3 که ...

دوست عزیز سیستمت خیلی ضعیفه
فکر نمی کنم اجرا بشه, اگه اجرا بشه هم با پایین ترین تنظیمات هم نمی تونی راحت بازی کنی
یادمه زمانی که fx5200 داشتم generals رو که اجرا می کردم خیلی اذیت میکرد, دیگه c&c3 که ...
با سلام.
ضمن تشکر از راهنمایی شما ولی من بازی generals رو بازی کردم و مشکلی هم نداشته.
بازی
Command & Conquer 3 Tiberium Wars رو یکی از دوستان با گرافیک 128 هم اجرا کرده:huh:

با سلام.
ضمن تشکر از راهنمایی شما ولی من بازی generals رو بازی کردم و مشکلی هم نداشته.
بازی
Command & Conquer 3 Tiberium Wars رو یکی از دوستان با گرافیک 128 هم اجرا کرده:huh:
خوب اخه بستگی داره شما رو چه تنظیماتی بازی کنی.مثلا من کمتر از 768*1024 نمی تونم بزارم و با همین res. و تنظیمات مدیوم تو صحنه های شلوغ فریم میومد پایین
ولی tiberium wars گرافیکش خیلی بالاتر از generals هست, بعید میدونم بشه درست و درمون اجراش کرد

خوب اخه بستگی داره شما رو چه تنظیماتی بازی کنی.مثلا من کمتر از 768*1024 نمی تونم بزارم و با همین res. و تنظیمات مدیوم تو صحنه های شلوغ فریم میومد پایین
ولی tiberium wars گرافیکش خیلی بالاتر از generals هست, بعید میدونم بشه درست و درمون اجراش کرد
با سلام.
من بازی generals رو با 600*800 بدون هیچ مشکلی اجرا کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or