درخواست: لطفا بازی که به گرافیک پایین من بخوره معرفی کنید.64.

• Thread starter Thread starter Parsa_M
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازي dead mans hand(اكشن شخص اول)] خوبه.فكر كنم به سيستم شما هم بخوره .فكر كنم شاهكار اول مكس پين1و2
و همچنين شاهكار بعدي بازي ها مافيا.
اگه بازيشون نكردي،حتما بگير بازيشو.

نوشته شده توسط Death Knight:
مطمئنی امین؟!
چون من اون موقع که POP:SOT اومد با:
CPU:AMD Athlon 2600+
VGA:Geforce 4 MX440 128
RAM:512
بازی رو اجرا میتونستم بکنم ولی هیچی تو بازی معلوم نبود. هیچی که ولی در حدی بود اصلا نمیتونستی بازی کنی . MX440 هم با Radeon 7000 در یه رده هستند.

سلام.
اره بابا من تونستم دروغ که ندارم بگم :blushing::blushing:

با سلام

ممنون دوستان از اطلاعات شما
نوشته شده توسط Quotation:
بازیه خوبیه!!!

فقط شماره ی 1 رو میتونی بازی کنی به شماره ی 2 فکر نکن

در مورد سوال IGI باید سوالم رو کاملتر می پرسیدم منظور من این بود که ایا سری جدید این بازی در راه هست یا نه و باید بگم که من 2 سری رو با همین سیستم بازی کردم مشکلی هم نداشت. :cheesygri

بازی ماتیکس (البته نسخه ی یکش)هم 100% اجرا می شه

بازی ماتریکس که فکر کنم منظور شما دوست عزیز Matrix Reloaded باشه رو هم بازی کردم که وسط داستان از بازی خارج میشه نفهمیدم مشکلش چیه شاید از کارت باشه ولی بازیش رو کامل نکردم!!!!

فكر كنم به سيستم شما هم بخوره .فكر كنم شاهكار اول مكس پين1و2
و همچنين شاهكار بعدي بازي ها مافيا.
اگه بازيشون نكردي،حتما بگير بازيشو.

اقا وحید اگه اشتباه نکنم بله سری مکس پین هر دو رو به دون مشکل بازی کردم ولی مافیا که بازیه زیبایی هست رو نمیدونم کدوم از سریش رو بازی کردم حدود 2 سال پیش اشتباه نکنم 3 سی دی بود اگر سریه دیگه ای هم هست که به سیستم من میخوره خوشحال میشم به من معرفی کنید

با تشکر از تمام دوستان:cool:

fifa street 1
مگه این بازی برا pc هم اومد؟
-------------------------------------
من هم به دلیل سیستم دیزلی که دارم همین مشکلات رو دارم بازیهای FAHRENHEIT و Knights of the Temple رو توصیه میکنم.راستی من pop:ww رو بدون کوچکترین مشکلی اجرا میکردم pop:t2t رو هم به نظرتون میشه اجرا کرد
CPU:1000
RAM:256
RADEON9200 SE (256)

نوشته شده توسط Agent47:
مگه این بازی برا pc هم اومد؟
-------------------------------------
من هم به دلیل سیستم دیزلی که دارم همین مشکلات رو دارم بازیهای FAHRENHEIT و Knights of the Temple رو توصیه میکنم.راستی من pop:ww رو بدون کوچکترین مشکلی اجرا میکردم pop:t2t رو هم به نظرتون میشه اجرا کرد
CPU:1000
RAM:256
RADEON9200 SE (256)
fifa street 1 قبلا اومده بود که چند وقت دیگه سری 2 به بازار میاد . سری یک برای کامپیوتر هست ولی سری 2 رو نمی دونم .;)

FIFA Street 1 هیچوقت برای PC عرضه نشده است.منظور دوستمون یک بازی است که اسمش دقیق یادم نمیاد ولی داخل اسمش StreetBall داشت.سبکش فوتبال خیابانی هم بود اتفاقا ولی افتضاح بود !
این بازیها را گیر بیاری بد نیست :
Diablo II
Grim Fandango
Curse of Monkey Island
Escape From Minkey Island
Revenge of Monkey Island
Runaway : a Road Adventure
Prince of Persia : Sands of Time که به نظرم بهترین بازی در بین سه گانه اش است.
Full Throttle
و چند صد تای دیگر

بابا من گفتم فیفا استریت برا pc نیومده اون بازیه فوتبال خیابانی هم همون بود که چند تا پسر سیاه پوست بودن و خیلی زاغارت بود.....
از بین بازیهایی که در یک سال اخیر ریلیز شده total overdose , gun سیستم بالایی نمیخواد

FIFA Street 1 هیچوقت برای PC عرضه نشده است.منظور دوستمون یک بازی است که اسمش دقیق یادم نمیاد ولی داخل اسمش StreetBall داشت.سبکش فوتبال خیابانی هم بود اتفاقا ولی افتضاح بود !
من توي آرشيوم يه بازي به نام ،URBAN FREE STYLE SOCCERدارم
كه روي پك بازي نوشته فوتبال خياباني !!:mad: ;) بازيش بد نيست ولي بعد از يه مدت(يه ساعت!!) ديگه تكراري ميشه.FIFA STREET2هم چند وقت ديگه واسه كامپيوتر مياد.
من كه خيلي مشتاقم اين بازي رو انجام بدم:love:

من توي آرشيوم يه بازي به نام ،URBAN FREE STYLE SOCCERدارم
زدی توی خالش وحید جون...خودشه !

پس Enter The Matrix چی بود ؟؟
فکر کنم این سه تا بازی براساس تریلوژی ماتریکس ساخته شده اند :
Matrix Reloaded
Enter The Matrix
Matrix : Path of Neo
البته فکر کنم یکی دیگه هم باشد که بازیش نکردم.

بازی ماتریکس که فکر کنم منظور شما دوست عزیز Matrix Reloaded باشه رو هم بازی کردم که وسط داستان از بازی خارج میشه نفهمیدم مشکلش چیه شاید از کارت باشه ولی بازیش رو کامل نکردم!!!!

من این بازی رو نتونستم با کارت 64 اون موقعم بازی کنم ;)
نمیشد
ولی یکی از دوستام که 128 داشت اونم میگفت وسطش خراب هست :)

فکر کنم این سه تا بازی براساس تریلوژی ماتریکس ساخته شده اند :
Matrix Reloaded
Enter The Matrix
Matrix : Path of Neo
البته فکر کنم یکی دیگه هم باشد که بازیش نکردم.

اون یکی matrix online هست که همین طوز که از اسمش معلومه بازیش انلاین هست برای همینه بازیش نکردی :cheesygri

با سلام

متشکر از اطلاعات مفید شما دوستان

من این بازی رو نتونستم با کارت 64 اون موقعم بازی کنم
نمیشد
ولی یکی از دوستام که 128 داشت اونم میگفت وسطش خراب هست

دوست عزیز خیلی ممنونم اطلاعات خیلی مفیدی از زمان اغاز تایپیک به من دادین . پس نتیجه میگیریم که بازی خراب بوده :)

یک کمک برای انتخاب بیین دو بازی از شما میخوام
بین انتخاب بازیه Half-Life 2: Episode و Commandos Strike Force کدوم رو انتخاب اول کنم. میدونم که این دو بازی سبک جدا از هم داره ولی از نظر اینکه کدوم گرافیک رونتر میتونه داشته باشه و جذابیت بازی؟:eek:

و در مورد این سایت .systemrequirementslab.com من این بازیها رو چک کردم. ولی این سایت یک چیز عجیب داره که من بازیه the lord of the rings 1 که تمام کردم الان که چک میکنم میگه نمیتونم the lord of the rings 1 روی سیستم اجرا کنم یعنی به نظر شما میشه به گفته این سایت اعتماد کرد؟؟؟؟:-"

اگر سایت بهتری میدونید لطفا به من معرفی کنید.

با تشکر از تمام دوستان

دوستان اطلاعات کاملی رو دادن . ولی کلا" می تونی اکثر بازیهای 2 سال پیش رو اجرا کنی .
ولی اگه نمی تونی ارتقا بدی بزن تو کار Rpg های سبک و استراتژی ...
کلا" بازیهای ایزومتریک !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or