al2
کاربر سایت
سلامسلام دوستان عزیز
دوستان من تا به حال بازی زیاد کردم ولی در گیم نت تا به حال بازی نکردم و حالا قصد ایجاد یک گیم نت به قصد درامد و سود دهی هستم.صد البته علاقه و میل به این کار در من شدیدا زیاد هست یعنی خسته نمیشم.
حالا میخوام یک سری سوال بکنم و ممنون میشم از همه دوستان مخصوصا اونایی که واقعا با گیم نت و بازی تحت شبکه سر و کار داشتن که به سوالاتم پاسخ بدن تا بتونیم اینکارو بکنیم.
1 - ابتدا جواز لازمه...برای گرفتن جواز چقدر باید بدوم دنبال وزارت ارشاد و چقدر خرج داره؟
2 - سیستم ها حدود چه قیمتی باید خریداری بشه و حداقل چه تعداد سیستم بخرم؟
3 - آیا ارزش داره که از بازی هایی آنلاین در گیم نت استفاده کنیم ؟
4 - با 8 یا 10 سیستم در ماه در شرایط استاندارد یعنی راه افتاده باشی و نرمال باشه کاسبی حدودا چقدر میشه در ماه سود دهی کرد؟ لطفا دقیق اینو بگید...ذهنی نگید چون میخوام سرمایه بذارم.
5 - بازی های اصل کاری چیا هستن؟ باید چه بازی هایی داشته باشم؟
6 - گیم نت باید در چه محیطی باشه؟ نزدیک دانشگاه ؟ دبیرستان؟ کجا؟
7 - شما فکر میکنید سیستم ها و کلا همه چیزش چقدر خرج بر میداره؟ به غیر از رهن و اجاره مغازه.
8 - به نظر شما کار سختی هستش یا فقط به یک مدیریت خوب و کار امد احتیاج داره؟
ممنون میشم اگر لینک توضیحات خاصی داشتید برام بذارید.توضیحات در مورد سوالاتم هم ممنون میشم.
اگه سوال دیگه ای هم هست که من نکردم ممنون میشم شما راهنماییم کنید تا بلکه گیم نتی با تمام امکانات راه اندازی کنم
دوست عزیز من خودم گیم نت دارم اما از نوع کنسولی {PS3-PS4} امیدوارم بتونم کمکت کنم
البته PC تا بحال نداشتم و احتمالا در آینده هم نخواهم آورد
و حالا جواب های سوالاتون که چون خیلی هاشون در مورد PC هستن طبعا جوابی ندارم واسشون
و خب پیشنهاد هم میکنم کنسول بگیری
1- ابتدا باز کن بعد از یه مدتی میان میگن بیا جواز بگیر نرفتی اخطار میارن نرفتی پلمپ میکنن و الی الاخر که خب من خودم توی یه پروسه تقریبا 1/5 تا 2 ساله جواز گرفتم
2- اگه خب PC میخای بذاری قاعدتا سیستم بالا بگیر که جواب همه بازیها رو بده و تا چند سال خیالت راحت باشه
3- بازی آنلاین هم آره جواب میده
4- این بستگی به خیلی از شرایط داره اصلا دقیق نمیشه گفت به نظرم حدودی هم نمیشه گفت فلان تومن
5- روی PC .......؟ نمیدونم شرمنده:d
6- توی جاهای شلوغ دردسر خودشو داره توی جاهای خلوت هم ممکنه زیاد نگیره
یه چیزی بین این دوتا به نظرم خوب باشه
7- نمیدونم قیمتهارو خودت سرچ کن یا از مغازه ها بپرس
8- سختی های خاص خودشو داره اما بیشتر مدریت خوی و اعصاب قوی میخاد
هرچی سوال داری بپرس تا بتونم جواب میدم اما در مورد PC تجربه ندارم