Black Roz
کاربر سایت
ببینید دوستان من هم نظرم رو با اجازه بگم
به نظر من هم گیم نت PC نزنید.چرا؟چون واقعا ارزش نداره اصلا ارزش نداره دلیل هم میارم شما باید یه سیستم بخری کم کم 800 هزار تومن اگه 10 تا بخری میشه 8 میلیون تومن.بازی ها هم که روز به روز ماشا الله زیاد میشند و گرافیک های PC هم پیشرفت میکنه و حالا بماند بازی هایی که اصلا مجوز نمیدند برای گیم نت.
الان راحت ترین کار یه گیم نت X360 هست.اگه میتونید 8 تا X360 بگیرید و ارکید هم باشه یه هارد 120 هم میندازید روشون و JTAG میکنید دیگه نیازی نیست تند تند بازی بزارید داخل دستگاه.بابت هر x360 هم 2 تا صندلی بزارید(برای شروع صندلی بزارید تا هزینه هاتون زیاد نشه)
و 8 تا هم LCD 32 اینچ بگیرید
به نظرم خیلی سودش بیشتر از کلوپ هستش.توی کلوپ شما باید کلی سر و کله بزنید هر از گاهی ویندوز رو عوض کنید نمیدونم کیس ها وردارید چسب بزنید که درایو رو از بین نبرند و ....
گیم نت افلاین برا شروع بزنید بهتره نزدیک به یک سال شما گیم نت افلاین بزن بعد ببین چقدر پول دراوردی چقدر سود کردی چقدر خرج کردی بعدش ببین ارزش داره انلاین راه بندازی یا نه.انلاین راه بندازی باید حساب یپول اینترنت پر سرعت بدی که چند تا دستگاه رو خوب ساپورت کنه که خیلی سخت و هزینه بر هست مگر اینکه واقعا سرمایه درشتی رو بزاری توی اینکار.بماند پول ماکروسافت پوینت و گلد و ....؟ بن هم که بشی اونوقت چی میکنی؟افلاین میشه دستگاهات
در مورد دوست دیگمون حتما که نباید X360 نو مدل اسلیم بخری.برای شروع چند تا ارکید دست دوم بخر یه تر و تمیزش کن درایوشون رو چک کن تا بعد یک سال ببینی وضعت خوب راه بیوفته و بعد دستگاه اضافه کنی
برای شروع دوست عزیزمون میگند چقدر خرج و اینا داره.شما اگه واقعا سرمایه زیادی میخوای بزاری توی این کار برو 12 تا x360 بگیر و یه مغازه بزرگ رو اجاره کن مبل بزار و 30 تا هم دسته بگیر.که به نظرم بیاید با دستگاه کار کرده کار کنید مثلا دستگاه های قدیمی بخرید برای شروع و از صندلی استفاده کنید.
چیز های خوب راستش رو بخوای نیست.من کار نکردم اما دیدم که یارو بدبخت سر و کله میزنه وحشتناک.گیم نت PC که واقعا دیوانه کننده هست.گیم نت x360 یه لحظه دسته میوفته زمین قلب صاحل گیم نت میاد تو چشم هاش و چند بار سکته میکنه.دسته رو در روز 10 نفر دستشون میگیرند و کلی کثیف و لکه میشه و دکمه ها پاره میشه و ....
دوست عزیز من به هیچ وجه بلای کافی نت.گیم نت راه ننداز مگه اینکه صدای هیچ جوره به پایین نیاد و پله خورش هم بیرون از مغازه باشه چون هرکی میره گیم نت تکی نمیره معمولا چند نفری میرند و هی در مغازه باز و بسته میشه اعصاب کسایی که پای اینترنت هستند خورد میشه و بدتر کافی نت هم از دستت میره
بگردید توی شهرتون ببینید که کجا فضاش خوبه از نظر رفت و امد از نظر دانش اموزان دبستان و دبیرستان و ... ببینید کجا گیم نت نداره یا اگه داره درست حسابی نیست و محیطش اشغاله.بعدش شما یه گم نت بزنید
اقا امید به نظرم گیم نت X360 بزن بعدش بهش دستگاه و PS3 اضافه کن.2 میلیون؟والا الان دستگاه ارکید 300 کم کم هست به نظرم ببین میتونی 3 تومن جور کنی؟حالا هزینه های تلویزیون و کولرگازی(ایشا الله سیگار نکشند) بماند.
راحت برید چند تا گیم نت شلوغ ببینید که چه چیزهای خوبی دارند که مشتری رو جذب میکنه و چه چیزهایی هستکه باعث میشه مشتری توی مغازه ناراحت باشه اذیت بشه.
ps3 که بهتر هست جای ایکس باکس ! کپی خورم که شده...10 تا ps3 با قابلیت شبکه شدن...بهتر نیست ؟